Kızlar 6 aylık evliyim vajinusmusu yeneli 3-4 ay oldu... Ben de her biriniz gibi ağlayarak uyuyup ağlayarak uyandığım sabahları, geceleri bilirim. Eksik bir kadın olduğumu hissedip çok sevdiğim eşimi üzmemek adına onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştığım zamanlar bile oldu... İnanın beni psikolojik anlamda çok yordu bu durum. Bakımımı yapmayı bıraktım, fönsüz gezer oldum. Kozmetiklerimi bile hiç kullanmadım. Sonra bir gün abdest aldım. Ağlaya ağlaya dua ettim Allah'a. Çünkü eşimi seviyordum. Bu arada da iş sürecim devam ediyordu aynı ruh halini işime de yansıtmaya başlamıştım ki gerçekten işimi de çok seviyorum... Sonra bir karar aldım. Ben bunu yapıcam çünkü yapmak zorundayım, ömrümün sonuna kadar en fazla 5 dk sonra unutacağım anlık bi sancı için eşimin ve kendimin güzel günlerini çalmayacağım. Başladım çare aramaya. Seksle ilgili ne var ne Yok okudum. Tabii bilgi kirliliği olduğunu ve beni daha olumsuza iten şeyleri hemen orada okumayı kestim. D&R a gittim 3 kitap aldım. 90 TL verdim. Oradan çıkıp eczaneye gittim. Gleitgelen jel aldım kayganlaştırıcı. Pasiflora aldım sakinleştirici ve bir de ne olur ne olmaz diye mantar kremi aldım. Eve geldim başladım okumaya sonra daha ilk sayfasında dedim ki bir tane de eşime alıcam. Çünkü kitap yaşanmış bir olayı anlatıyordu. Bir çiftin bu sorunla nasıl başarıya ulaştığını... Seans a geldikleri ilk günden son güne kadar. Dedim ki ben bunu kendim başarıcam, kimseye 3000-5000 para dökmicem. Burada doktor ile yenen de bir çok arkadaş vardır ama bana doktorların bu duruma tam bir tüccar gözüyle bakması samimiyetsizliklerinin göstergesi gibi geldiği için açıkcası para dökmek istemiyorum. Cinsellik hem çok zayıf hem çok pahalı ülkemizde ne yazık ki... Neyse kızlar her şey insanın kendi elinde, rabbim bize bir güç bahşetmiş ki bunun adı da irade... Sonra aynı gün yine üşenmedim gittim D&R a yine aynı kitaptan aldım. Sonra gittim bir bardak kahve içtim. Çünkü dedim ki bu durum sadece benim cinselliğe karşı olan cahilliğimden kaynaklanıyor, hastalık falan değil.!! Eve geldim eşim gelmeden yemek yaptım, hafif de bi makyaj... O da geldiğinde şaşırdı. Sevindi de.. Sonra yemek yedik . Ve dedim ki konuşmak istiyorum seninle. " Ben güçsüz bir kadın değilim, bazı şeyleri yaşamadığım için sadece biraz yabancılık çekiyorum, sen bir erkeksin sana bu tuhaf gelebilir farkındayım ama ben bir bayan olarak cinsellikle ilgili eksiklerimi hayat arkadaşım olan biriyle tamamlamak istedim hep... Şu an zor bir süreç içindeyiz ama ben kendime inanarak çıkıyorum bugün karşına, ve eğer başarırsak kendimize harika bir tatil vaadediyorum çünkü bir doktordan destek almayı isteyerek gelmiyorum bugün karşına, tamamen içimdeki benle başarıcam bunu, bana yardım edersen bu yuvayı şenlendirebiliriz. Ama sıkıldıysan ve yollarımızı ayırmayı istersen bunu da anlayışla karşılarım..." dedim ve bu konuşma hiç de burada yazdığım gibi kolay olmadı :) Sonra bugün bir sürü alışveriş yaptım dedim. Döktüm her şeyi koltuğa, bu kitabı aldım çünkü senin de okumanı istiyorum, çantanda gezdirme her akşam BİRLİKTE 1 sayfa okuyalım yeter, tek ricam var kitaptaki eş erkek Kahramanın yerine koy kendini oradaki karakterler biziz ve doktor orada ne derse aynı şekilde yazıldığı gibi yapmamız lazım! Bir tane de ben de olacak. Eşim benim uğraşım ve mücadelem karşısında ağladı... Ben de tabii.[/QUOTE