Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Selam arkadaşlar,
Bende 8 aylık evliyim ve sanırım bu illet bendede var ve birtürlü kurtulamadım kendi çabalarımla... uzun zamandır takip ediyorum burayı yazılanları okuyorum birazda cesaretimi toplayarak üye oldum.. bu durumumu ailemden hiçkimseye bahsedemiyorum İnan'ın utanıyorum gende çok. Nolursunuz banada yardım edin.
Merhaba.. kesinlikle aileye anlatmamalisin. Hatta cevrendeki kimseye. Arkadaslarin da dedigi gibi anlamayacaklar. Uzerindeki baski ve stres artacak. Jinekolaga mutlaka gitmelisin. Cok cok ender olsa da yapisal sorunlar olabiliyor. Ayrica normal oldugunu bi uzmandan duymak da cesaretlendiriyor. Benim doktorum bir psikolog kadar iyi geldi bana ve parmak egzersizini onun sayesinde basardim. İnşallah en kisa zamanda yenersin arkadasim.

Merhaba.. kesinlikle aileye anlatmamalisin. Hatta cevrendeki kimseye. Arkadaslarin da dedigi gibi anlamayacaklar. Uzerindeki baski ve stres artacak. Jinekolaga mutlaka gitmelisin. Cok cok ender olsa da yapisal sorunlar olabiliyor. Ayrica normal oldugunu bi uzmandan duymak da cesaretlendiriyor. Benim doktorum bir psikolog kadar iyi geldi bana ve parmak egzersizini onun sayesinde basardim. İnşallah en kisa zamanda yenersin arkadasim.

İnşallah:KK43:

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bayandan beri giremiyordum.yenen arkadaşlar olmuş çok sevindim..İnşallah hiç vajili kalmaz.

Merhaba arkadaşlar iki aylık evli olup ilişkiye giremeyenlerdenim ben de parmak ya da aparat egzersizleri diyorsunuz da bunları da yapmak çok zor benim için..yenenleri tebrik ediyorum inş ben de yenerim artıkkkkk

Merhaba arkadaşlar iki aylık evli olup ilişkiye giremeyenlerdenim ben de parmak ya da aparat egzersizleri diyorsunuz da bunları da yapmak çok zor benim için..yenenleri tebrik ediyorum inş ben de yenerim artıkkkkk
Zor değil. Gözünde büyütme canım. Kolayca atlatırsın inşallah.

Zor değil. Gözünde büyütme canım. Kolayca atlatırsın inşallah.
Inşallah çok tşk ederim malum dönemimdeyim biter bitmez bu siteden aldığım bazı tüyoları uygulicam derin nefes ala vere ittirmek,ıkınmak,Öncesinde uyuşturucu sprey sıkmak gibi..Allah'ım lütfen bu sefer olsunkendimi geçici görüyorum bu evde çok üzülüyorum ne dertler varmış evlenince öğrendim bilmiyordum önceden hiç duymamıştım kimsede ..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Sakin olun lütfen. Bunu başaramayan yok. Herkes birtakım çaba harcayarak yapabiliyor. Sonrası inanılmaz mutluluk.

Selaaam H hanya etiketlemissin canm. Malesef bebek yok. M monalazo tsk ederim dilekleriniz icin. Ama olmadi ne yazik ki sorun var bizde zaten doktor soylemisti kismet bilmiyorm ne zaman olursa. Bende herkesi ozledimmm ins vajiden kurtulur aile olurlar.. bebekleri olur herkesin kismetinde ne varsa Allah hayrlisini nasip etsinnn

Selaaam H hanya etiketlemissin canm. Malesef bebek yok. M monalazo tsk ederim dilekleriniz icin. Ama olmadi ne yazik ki sorun var bizde zaten doktor soylemisti kismet bilmiyorm ne zaman olursa. Bende herkesi ozledimmm ins vajiden kurtulur aile olurlar.. bebekleri olur herkesin kismetinde ne varsa Allah hayrlisini nasip etsinnn
patate patate canımmmmm. Seni çok özledim ya. :21: şimdi pek çok kadın tedavi ile gebe kalabiliyor. Sende tedavini olduktan sonra inşallah çok özlediğin bebeğine kavuşursun. Arada uğra. :KK200:

Beni de ağlattınız ...
Kızlar 6 aylık evliyim vajinusmusu yeneli 3-4 ay oldu... Ben de her biriniz gibi ağlayarak uyuyup ağlayarak uyandığım sabahları, geceleri bilirim. Eksik bir kadın olduğumu hissedip çok sevdiğim eşimi üzmemek adına onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştığım zamanlar bile oldu... İnanın beni psikolojik anlamda çok yordu bu durum. Bakımımı yapmayı bıraktım, fönsüz gezer oldum. Kozmetiklerimi bile hiç kullanmadım. Sonra bir gün abdest aldım. Ağlaya ağlaya dua ettim Allah'a. Çünkü eşimi seviyordum. Bu arada da iş sürecim devam ediyordu aynı ruh halini işime de yansıtmaya başlamıştım ki gerçekten işimi de çok seviyorum... Sonra bir karar aldım. Ben bunu yapıcam çünkü yapmak zorundayım, ömrümün sonuna kadar en fazla 5 dk sonra unutacağım anlık bi sancı için eşimin ve kendimin güzel günlerini çalmayacağım. Başladım çare aramaya. Seksle ilgili ne var ne Yok okudum. Tabii bilgi kirliliği olduğunu ve beni daha olumsuza iten şeyleri hemen orada okumayı kestim. D&R a gittim 3 kitap aldım. 90 TL verdim. Oradan çıkıp eczaneye gittim. Gleitgelen jel aldım kayganlaştırıcı. Pasiflora aldım sakinleştirici ve bir de ne olur ne olmaz diye mantar kremi aldım. Eve geldim başladım okumaya sonra daha ilk sayfasında dedim ki bir tane de eşime alıcam. Çünkü kitap yaşanmış bir olayı anlatıyordu. Bir çiftin bu sorunla nasıl başarıya ulaştığını... Seans a geldikleri ilk günden son güne kadar. Dedim ki ben bunu kendim başarıcam, kimseye 3000-5000 para dökmicem. Burada doktor ile yenen de bir çok arkadaş vardır ama bana doktorların bu duruma tam bir tüccar gözüyle bakması samimiyetsizliklerinin göstergesi gibi geldiği için açıkcası para dökmek istemiyorum. Cinsellik hem çok zayıf hem çok pahalı ülkemizde ne yazık ki... Neyse kızlar her şey insanın kendi elinde, rabbim bize bir güç bahşetmiş ki bunun adı da irade... Sonra aynı gün yine üşenmedim gittim D&R a yine aynı kitaptan aldım. Sonra gittim bir bardak kahve içtim. Çünkü dedim ki bu durum sadece benim cinselliğe karşı olan cahilliğimden kaynaklanıyor, hastalık falan değil.!! Eve geldim eşim gelmeden yemek yaptım, hafif de bi makyaj... O da geldiğinde şaşırdı. Sevindi de.. Sonra yemek yedik . Ve dedim ki konuşmak istiyorum seninle. " Ben güçsüz bir kadın değilim, bazı şeyleri yaşamadığım için sadece biraz yabancılık çekiyorum, sen bir erkeksin sana bu tuhaf gelebilir farkındayım ama ben bir bayan olarak cinsellikle ilgili eksiklerimi hayat arkadaşım olan biriyle tamamlamak istedim hep... Şu an zor bir süreç içindeyiz ama ben kendime inanarak çıkıyorum bugün karşına, ve eğer başarırsak kendimize harika bir tatil vaadediyorum çünkü bir doktordan destek almayı isteyerek gelmiyorum bugün karşına, tamamen içimdeki benle başarıcam bunu, bana yardım edersen bu yuvayı şenlendirebiliriz. Ama sıkıldıysan ve yollarımızı ayırmayı istersen bunu da anlayışla karşılarım..." dedim ve bu konuşma hiç de burada yazdığım gibi kolay olmadı :) Sonra bugün bir sürü alışveriş yaptım dedim. Döktüm her şeyi koltuğa, bu kitabı aldım çünkü senin de okumanı istiyorum, çantanda gezdirme her akşam BİRLİKTE 1 sayfa okuyalım yeter, tek ricam var kitaptaki eş erkek Kahramanın yerine koy kendini oradaki karakterler biziz ve doktor orada ne derse aynı şekilde yazıldığı gibi yapmamız lazım! Bir tane de ben de olacak. Eşim benim uğraşım ve mücadelem karşısında ağladı... Ben de tabii.[/QUOTE

patate patate canımmmmm. Seni çok özledim ya. :21: şimdi pek çok kadın tedavi ile gebe kalabiliyor. Sende tedavini olduktan sonra inşallah çok özlediğin bebeğine kavuşursun. Arada uğra. :KK200:

Ins canm tedaviye baslamadan once kilo sorunum vardi 79 kiloyunm boyumda 1.72 idealin biraz ustuyum 70 olmak icin diyet fln yapiorm sisman hamile kalmak bebege zararlyms bayrama kadar yapip yazin bebek icin mucadele vericem ins :)) ugrarim bende sizi ozledmmmm sevgiyle kalinn

Ins canm tedaviye baslamadan once kilo sorunum vardi 79 kiloyunm boyumda 1.72 idealin biraz ustuyum 70 olmak icin diyet fln yapiorm sisman hamile kalmak bebege zararlyms bayrama kadar yapip yazin bebek icin mucadele vericem ins :)) ugrarim bende sizi ozledmmmm sevgiyle kalinn
Diyetini dikkatli yap. Sakın vitaminsiz kalma, faydalı herşeyden yemelisin ki bünyen güçlü olsun. Bende yürüyüş falan yapıyordum. Ailevi sorunlardan dolayı motivasyonum bozuldu hevesim kaçtı. Ama en kısa zamanda yine düzenli egzersiz yapacağım.

Diyetini dikkatli yap. Sakın vitaminsiz kalma, faydalı herşeyden yemelisin ki bünyen güçlü olsun. Bende yürüyüş falan yapıyordum. Ailevi sorunlardan dolayı motivasyonum bozuldu hevesim kaçtı. Ama en kısa zamanda yine düzenli egzersiz yapacağım.

Herseyden az az yemeye calisiyorum. Hayrdir canim esin ile ilgili mi ?

Herseyden az az yemeye calisiyorum. Hayrdir canim esin ile ilgili mi ?
Eşim zaten hep dert, onu kanıksadım. Bir aydır, benim innadıma yüklük olarak kullandığım odada oturuyor. Otursun, çürüsün orda umurumda değil. Ailemi etkileyecek kötü bir gelişme oldu. Altından kalkamıyoruz. Onun stresi var. Eşimin yaptıkları artık canımı sıkmıyor. Yalnız boynum çok fena. Masaj yapmasını istesem yapar mı? Genelde yapmaz ama ben arsız arsız yine gidip istiyorum. Dayanamıyorum boynum çok rahatsız ediyor. Red cevabı alacağımı bile bile masaj dilenmeye gideceğim şimdi.

Eşim zaten hep dert, onu kanıksadım. Bir aydır, benim innadıma yüklük olarak kullandığım odada oturuyor. Otursun, çürüsün orda umurumda değil. Ailemi etkileyecek kötü bir gelişme oldu. Altından kalkamıyoruz. Onun stresi var. Eşimin yaptıkları artık canımı sıkmıyor. Yalnız boynum çok fena. Masaj yapmasını istesem yapar mı? Genelde yapmaz ama ben arsız arsız yine gidip istiyorum. Dayanamıyorum boynum çok rahatsız ediyor. Red cevabı alacağımı bile bile masaj dilenmeye gideceğim şimdi.

Umarim ailen bir an once rahata erer. Cok skma kendini esinlede ins duzelirsinizz

Merhabalar herkese öncelikle günlerdir sabahlara kadar bu forumda yazılanları okuyorum çok güzel başarı öyküleri var, neler çektiğimizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten umarım o başarı öykülerine bir gün ben de yazabilirim kendi hikayemi. Kızlar ben de uzun uğraşlar sonunda girişi sağladım eşimle bekaretim gitti kanamam olunca yarıda bıraktık bir gün boyunca kanamam oldu , bir hafta sonra ikinciyi denemek istedik daha çok kendimi kasmaya başladım sanırım, bacaklarım titredi sadece başı girebildi bıraktırdım hemen.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilki oldu diye sevinmiştim devamı gelir diye ama olmadı ağlamaktan gözlerim şişti artık nolur bi yol gösterin :KK43:

Merhabalar herkese öncelikle günlerdir sabahlara kadar bu forumda yazılanları okuyorum çok güzel başarı öyküleri var, neler çektiğimizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten umarım o başarı öykülerine bir gün ben de yazabilirim kendi hikayemi. Kızlar ben de uzun uğraşlar sonunda girişi sağladım eşimle bekaretim gitti kanamam olunca yarıda bıraktık bir gün boyunca kanamam oldu , bir hafta sonra ikinciyi denemek istedik daha çok kendimi kasmaya başladım sanırım, bacaklarım titredi sadece başı girebildi bıraktırdım hemen.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilki oldu diye sevinmiştim devamı gelir diye ama olmadı ağlamaktan gözlerim şişti artık nolur bi yol gösterin :KK43:

Cem keçe'nin kitabındaki Max tekniği çok işe yarıyor. Kendi sesinle kaydeceğin bir metin var ve o onu dinlerken nefes egzersizi yapıyorsun. Sonra o rahatlığı Max adındaki köpek yavrusu hayali ile bağdaşlaştırıyorsun. İlişkideki kasılma anında da max'i hayal edince beden istemsiz rahatlıyor bir zaman sonra. Cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabını lütfen al. Oku. Uygula. Kısa zamanda hallolacaktır.

Ara verdiğiniz için öyle oldu. Bir haftalık aradan sonra yaptık olmadı diye pes etmeyin. Zaten giriş olmuş, yarım bırakmışsınız.Sayfayı okumuşsunuz zaten, buradaki önerileri uygulayın. Olur yine. İlk yaptığınız gibi biraz üzerine düşmelisiniz. Üzülecek bir durum yok.. oldu sayılır zaten. Pozisyon olarak eşine sırtın dönük olanları tercih edersen, bacaklarını çok açman gerekmediği için kasılmassın. Bu pozisyonda belki kendini daha rahat hissedersin. Mesela sen yan yatar vaziyette ol, altda kalan bacağını düz uzat. Üstde kalan bacağınıda karnına doğru çekip, öyle deneyebilirsiniz. Tabi öyle kurukuruya yapmayın. Öpüşün möpüşün dememe gerek yok herhalde. :cool:

Ben çok yoruldum ve dayanamıyorum artık . Bir çok duyguyu aynı anda yasıyorum . Bugun uzun aradan sonra tek parmaktan bıraz kalnlıkta aparat yaptım zar zor girdi. İçimde tuttum , git gel yaptım . Gİrerken lonk diye bir ses çıkardı. Sonra dedim bu kadar yeter ikinciyi deneyeyım. İkinci 2 parmak kalınlıgında vardır . Çok denedim ama olmadı. Sprey sıktım , nefes egzersizleri yaptım . Dogru yone ittiğime eminim ama o delik büyümüyor , olmuyor. kasmıyorum sanıyorum , kastıgımı dusunmuyorum. Bacaklarımı bayılır gibi rahat da braktım. Yok yok yok. Vajina girişini geçmedi.

Adetim yakın etkisi var mı? Napıcam ben .

X