Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim hiç kafana takma tamamı girdiyse olmuştur demekki zarı esnek kanaman olmadı artık oldu mu olmadimi die düşünmene hiccc gerek yok

Canim hiç kafana takma tamamı girdiyse olmuştur demekki zarı esnek kanaman olmadı artık oldu mu olmadimi die düşünmene hiccc gerek yok
Denemelerdeki aciyi hic hissetmedigimden inanasim gelmedi bi turlu bu kadar kolay biseyi nasil yapamamisim diyorum kendime neyse ki cok sukur bitti Rabbim diger yenemeyenlern yardimcisi olsun insallah en kisa zamnda herkes yener

Denemelerdeki aciyi hic hissetmedigimden inanasim gelmedi bi turlu bu kadar kolay biseyi nasil yapamamisim diyorum kendime neyse ki cok sukur bitti Rabbim diger yenemeyenlern yardimcisi olsun insallah en kisa zamnda herkes yener
Amin canım bende yendigimde senin gibi düşündüm bunun için mi bu kadar ugrastim diye ... Rabbim herkese yardım etsin insaallah

Bendede kanama olmadi.bende tamamini aldim.ikinciyi deneyemedim.adet oldum.bitsin bakalim

Kizlar ben hala parmak kulak copu fln yapamiyorum bi ozel hastaneyi aradim 5 bin tl istiyorlar saka gibi ya parmak egzerszi hic bise yokmus 3 gunde kesin cozum diyor

Kizlar ben hala parmak kulak copu fln yapamiyorum bi ozel hastaneyi aradim 5 bin tl istiyorlar saka gibi ya parmak egzerszi hic bise yokmus 3 gunde kesin cozum diyor

Bak bende yapamıyordum , yapabilenlere de şaşırıyordum ama inan birsey yok. Tek kulak çubugu ile başla , inan hiç hissetmiyorsun ama öncelikle o deliği orda gör belki farklı bir yerde deniyorsundur.

Önemli nokta popoya dogru eğimli ittirmek , ve kayganlastırıcı

Canım asla yapamam diyorsan bilemem ama bence o kadar paraya yazık. Daha ucuza yapan yerler de var nerde oturuyorsun

Kulak copunu yarisina kadar aldim ama 1 kere yapabildim bi daha yapamadm ve cok asiri geriliyorum

Tedaviye herkes aynı sürede cevap vermez. Üç günde kesin çözüm diyerek reklam yapanları pek samimi bulmuyorum. Pek bilimsel bir yaklaşım değil.

Kulak copunu yarisina kadar aldim ama 1 kere yapabildim bi daha yapamadm ve cok asiri geriliyorum
Klitorisine masaj yaparak, serçe parmağınla dene. Sadece bir boğum al ve çıkar. Gerildiğin zaman nefes egzersizi yap. Klitoris masajı da seni rahatlatır. Serçe parmağınla daha rahat yaparsın. İçindeki boşluğu hissedersin. Parmağını boşluğa doğru yönlendirebilirsin. Denemeye devam ettikce daha rahatlayacaksın. Sadece vazgeçme!

Hiç görmemişim bildirimi yeniyim çok anlayamadım forumu Eşime güveniyorum ama sonuç odaklı davranıyor egzersizlerimde katılmıyordu zar zor bir kere uyguladı çok anlayamıyor bu hastalığı herkes yapıyor diyor isteğim olmuyor pek mecburluktan yapıyorum aparatı

Bnmde basladi malesef ikinciyi deneyemden umarim adetten sonra zorlanmayiz

Adetim biteli 2 gün oldu ve eskiden aldığım aparatların hiçbirini yapamıyorum.Kulak çubuğu bile yapamıyorum.Bekliyorum bakalım birkaç gün.

Adanadayim kizlar o kadar para veremem zaten
Benim memleketim orası ben ordangelin geldim olduğum yere. Canım benim sabır ve inanç ile yapmayacağın şey yok bende ilk çok gerildim . Bide şöyle düşün sonuçta esli deneme degil kimse yok yanında zorlayan canını acıtan kimse yok herşey senin elinde canın acıdığı an durabilirsin. Biraz vajinana masaj yap olmadı biraz aç romantik sahneler izle . Egzersiz de olsa zevk alman lazım ki vajinan açılsın. Bide kayganlaştırıcı kesinlikle kullan

Adetim biteli 2 gün oldu ve eskiden aldığım aparatların hiçbirini yapamıyorum.Kulak çubuğu bile yapamıyorum.Bekliyorum bakalım birkaç gün.
Vajinan kendine tatil ilan etmiş! ben her türlü eyleme kapalıyım diyor. Bırak dinlensin bir kaç gün.

Vajinan kendine tatil ilan etmiş! ben her türlü eyleme kapalıyım diyor. Bırak dinlensin bir kaç gün.

Tam ara vericektim.Vajina ile anüs arasındaki bölgeye masaj yaptım 15 dakika aaaa bi baktım rahatlamışım etler çekilmeye vajinada açılmaya başladı.Bi daldır aparatı ohhh miss sıkıntı yok aralıksız 45 dakika egzersiz yaptım.Aparat içimdeyken keygel egzersizide yaptım.Çok rahatım şuan yarın aparat büyülterek devam edicem.Hafifte kanamam oldu böyle akıntıyla karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…