Kastın kendini ondan acıdı. Beyaz mumu rahatlıkla alabilirsin kendini kasmamayı başarabilirsen. Klitorisine masaj yap. Etotik bir film izle. Öyle yap egzersizlerini. Farkı göreceksin. Birde bolca kayganlaştırıcı..baş kısmını çok az aldı ilerleyemedim ama çok acıdı. biraz daha vajina girişini genişletmem lazım galiba mum için erken davrandım sanırım. biraz aceleciyim olsun bitsin istiyorum ama zamanı var demekki herşeyin :)
Kalabilirsin. Spermlerin vajen girişine dökülmesi bile yeterli. Hatta nasipte varsa hiç giriş olmadan bile, spermin sadece vulvaya bulaşması bile hamile kalmaya sebep olabilir. Çünkü spermler, kendilerine hareket sağlayan kamçıları sayesinde engel tanımayıp yumurtaya ulaşabilirler.Merhaba kizlar iki yillik evliyim yenemedim hala ama bu ara cok üstüne dusuyorum yariya yakinini alabiliyorum merak ettigim bu sekilde hamile kalma ihtimalim var mi?
Tesekkur ederim cevapladigin icin cok kasmiyorum ama yanma cok fazla oluyo ilerletemiyorum daha fazla spreyde var elimde ama kullanmadan yenmek istiyorumKalabilirsin. Spermlerin vajen girişine dökülmesi bile yeterli. Hatta nasipte varsa hiç giriş olmadan bile, spermin sadece vulvaya bulaşması bile hamile kalmaya sebep olabilir. Çünkü spermler, kendilerine hareket sağlayan kamçıları sayesinde engel tanımayıp yumurtaya ulaşabilirler.
Yanmanın sebebi yetersiz istek ve buna bağlı olarak yeterli olmayan ıslaklık. Penisi ne kadar aldıysan git gel yapıp zevk almaya çalış. Amacın tamamını almak değil zevk almak olsun. Sana tavsiyem eşinle rahat ve tatminkar birleşme yaşamadan gebe kalmaya çalışma. Önce biraz keyfinize bakın. Bebekten sonra fırsatınız olmayabilir. Sadece bir öneri.Tesekkur ederim cevapladigin icin cok kasmiyorum ama yanma cok fazla oluyo ilerletemiyorum daha fazla spreyde var elimde ama kullanmadan yenmek istiyorum
Merhaba kizlar iki yillik evliyim yenemedim hala ama bu ara cok üstüne dusuyorum yariya yakinini alabiliyorum merak ettigim bu sekilde hamile kalma ihtimalim var mi?
Cok haklısın eskiye göre cok ilerledim dokundurmuyodum bile tamamen halledip bebegi o zaman dusunmek daha mantikli belki zevk alsam devamini getirmek daha kolay olacak ama o an zevk aklima bile gelmiyorKalabilirsin ama yarisina kadar ilerliyorsan cogunu halletmissin zaten bir kac gun egzersiz yapsan tamamen yenersin aslinda. Hamileyken bazen vajinal muayene olmak gerekiyor cunku o zaman ne yapacaksin? Guven kendine gercekten cogunu halletmissin.
Ev değişeceğim zaman bende öyle oluyorum. Geniş çaplı temizlik saçma geliyor. Nasıl olsa taşınacağım diyerekten tembellik çöküyor.
Biliyorum nerde olduğunu. Başka topiklerde yakaladım seni. Dedim ki meşguldur bizim maviş
Cok haklısın eskiye göre cok ilerledim dokundurmuyodum bile tamamen halledip bebegi o zaman dusunmek daha mantikli belki zevk alsam devamini getirmek daha kolay olacak ama o an zevk aklima bile gelmiyor
Yaaa ben seni oraya çağıracaktm biliyor musunBiliyorum nerde olduğunu. Başka topiklerde yakaladım seni. Dedim ki meşguldur bizim maviş
Abla inan bilmiyorum. Oralar çok karışık... bakma gülüyorum. Dün gece intihar şekilleri düşünüyordum.Mavimmmm , canısı gidiyormusun aileni ziyarete? Neye karar verdin?
Det! Saçmalama.Abla inan bilmiyorum. Oralar çok karışık... bakma gülüyorum. Dün gece intihar şekilleri düşünüyordum.
Demek ondan yoktun. Garibim..Yaaa ben seni oraya çağıracaktm biliyor musunAaaa bide üstüne biri ile münakaşaya girdim kotu bisey demedim ama yasak yedim. Bir gün boyunca hesabima giremedim
Abla bilmiyorum napim peki şimdi. Konuyu o an için açtım ve konu kapandı o gün. Tavır aldım sadece suratım asık gezindm. Kimse fark etmedi bileDet! Saçmalama.
Durum hiçde karışık değil. Annenlere gitmek istiyorsan gidersin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bu kadar net canım. Ağırlığını koymalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?