Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Abla bilmiyorum napim peki şimdi. Konuyu o an için açtım ve konu kapandı o gün. Tavır aldım sadece suratım asık gezindm. Kimse fark etmedi bile
Bak canım sen o evde gelinsin. Evlatlık değil. seni evlat edinmiş olsalar, sana şuraya git şuraya gitme deme hakları olabilir. Ama sen evli bir kadınsın. Eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmekle baştan hata yaptın zaten. Ama aynı evde oturmaklada senin herşeyine karışmalarını gerektirmez. Unutma, sadece sen izin verirsen sana hükmedebilirler. Tavır alman, küsmen çözüm değil. Kararlı olacaksın. Ne demek ailene gitmene izin vermemek kim oluyorlar. Bu çok saçma.

Bayanlar adetim bugün bitti.Sizce ne zaman başlıyım egzersize.

Kizlarrrrr çok mutluyum . Adetim bitti benimde. Once bir parmak sonra iki parmak egzersizini yaptım. Başta çok zorlandım iki parmakta. Ama yavaş yavaş oldu çok mutluyum gerçekten. Suan hayata pembe gözlükle bakıyor gibiyim hiç birşey umrumda değil

Ara sira istem disi kasilma oluyo nedendir sizce

Kaç gün yaptın kulak çubuğu ile . Ben bir gün yaptım

Yarım gün kulak çubuğuyla yaptım.Sonra kendimce aparat aramaya koyuldum.Baktım olmadı bende makyaj fırça setimin arkasını kullandım.Zaten fırçalar boy boy olduğu için çok rahatlıkla yapabildim.Birde fırçaların arkası tırtıksız ve pürüssüz jeli basınca fişek gibi kayganlaştı.

Fisek degiginiz kauganlastirici mi

Kayganlastirici rahat olsun diye sanirim
Kayganlaştırıcı şart. Kaygan olmayan vajinada ilişkide, egzersizde ağrılı olur. Kuru kuruya bir şey girdirmeye çalışmak rahatsız eder. O yüzfen kadın tahrik olduğunda ıslanır. Cinsel ikişkinin mümkün olması için.

A
Aynen dogru haklisin sen ne kadrdir bu durumdasin

Fişek gibi Ya ben ama şöyle söyleyim ıslanınca ona bile gerek kalmıyor. Hatta doğal yollarla ıslanınca sonuç daha iyi oluyor. Ben hiç gerek duymadım. Sonra baktım kayganlaştırıcı yanımda dur dedim biraz da bunu süreyim. Girişi biraz daha kolay oldu dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…