Bak canım sen o evde gelinsin. Evlatlık değil.Abla bilmiyorum napim peki şimdi. Konuyu o an için açtım ve konu kapandı o gün. Tavır aldım sadece suratım asık gezindm. Kimse fark etmedi bile
Canım bence hemen başlamalısın. Once bir parmak yap sonra iki parmağa geç sen zaten adetten önce de denemiştin sanırımBayanlar adetim bugün bitti.Sizce ne zaman başlıyım egzersize.
Evet canım mum kalınlığındayım.Bu akşam başlıyorum bende hadi bakalım maraton başlasın o haldeCanım bence hemen başlamalısın. Once bir parmak yap sonra iki parmağa geç sen zaten adetten önce de denemiştin sanırım
Hadi bakalimKaç defa egzersiz yaptın ? Ve sen ne ile başladın egzersize
Kaç gün yaptın kulak çubuğu ile . Ben bir gün yaptımCanım ben henüz 1 hafta yaptım.Kulak çubuğuyla başladım.Şimdi işte beyaz mumdayım.
Kaç gün yaptın kulak çubuğu ile . Ben bir gün yaptım
Fisek degiginiz kauganlastirici miYarım gün kulak çubuğuyla yaptım.Sonra kendimce aparat aramaya koyuldum.Baktım olmadı bende makyaj fırça setimin arkasını kullandım.Zaten fırçalar boy boy olduğu için çok rahatlıkla yapabildim.Birde fırçaların arkası tırtıksız ve pürüssüz jeli basınca fişek gibi kayganlaştı.
Evet canım kayganlaştırıcıFisek degiginiz kauganlastirici mi
Bende ara sira istem disi kasilma oluyo neden olur kiEvet canım kayganlaştırıcı
Kayganlastirici rahat olsun diye sanirim
Kayganlaştırıcı şart. Kaygan olmayan vajinada ilişkide, egzersizde ağrılı olur. Kuru kuruya bir şey girdirmeye çalışmak rahatsız eder. O yüzfen kadın tahrik olduğunda ıslanır. Cinsel ikişkinin mümkün olması için.Kayganlastirici rahat olsun diye sanirim
Aynen dogru haklisin sen ne kadrdir bu durumdasinKayganlaştırıcı şart. Kaygan olmayan vajinada ilişkide, egzersizde ağrılı olur. Kuru kuruya bir şey girdirmeye çalışmak rahatsız eder. O yüzfen kadın tahrik olduğunda ıslanır. Cinsel ikişkinin mümkün olması için.
Fişek gibiYarım gün kulak çubuğuyla yaptım.Sonra kendimce aparat aramaya koyuldum.Baktım olmadı bende makyaj fırça setimin arkasını kullandım.Zaten fırçalar boy boy olduğu için çok rahatlıkla yapabildim.Birde fırçaların arkası tırtıksız ve pürüssüz jeli basınca fişek gibi kayganlaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?