- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
Canım yavaş yavaş ilerliyeceksin. Milim milim kalınlaştırarak. Sonraki aşamaları düşünme. Hemüz o aşamaya gelmediğinden ürkmen normal. Sadece yaptığın egzersize odaklan. Daha geçen salı günkü mesajını okufum. Tek bir kulak çubuğu bile pes ettirecekti seni. Şimdi onu rahat yaptığın gibi sonraki aşamalarıda vakdi gelince zorlanöadan yapacaksın. Merak etme.ikili üçlü parmak fikri bile ürküttü :S
Spreyle mı yapayım?
Zarın esnek olmasının ağrıyla bir ilgisi yok. Zarında ağrı ile bir ilgisi yok. Egzersiz yaparken aparatı boşluğa iteceğin yerde anlamadan biryerine batırıyor olabilirmisin. En iyisi parmağınla boşluğu hissederek yapman. Bence öyle yap. kızlık zarındaki deliği parmağınla yoklayarak bul ve ıkınarak içindeki boşluğa ittir. Aşağı eğimli olarak. Parmağınla içindeki yapıya da dokunabilirsin. Hissedebilirsin. Keşfetmek endişelerini azaltır.Pelvik Kaslarıma hakimim onun için egzersiz yaptım onda sıkıntı Yok bence zarım esnek olduğu için ağrıyor
Canım yavaş yavaş ilerliyeceksin. Milim milim kalınlaştırarak. Sonraki aşamaları düşünme. Hemüz o aşamaya gelmediğinden ürkmen normal. Sadece yaptığın egzersize odaklan. Daha geçen salı günkü mesajını okufum. Tek bir kulak çubuğu bile pes ettirecekti seni. Şimdi onu rahat yaptığın gibi sonraki aşamalarıda vakdi gelince zorlanöadan yapacaksın. Merak etme.
Anüsün hemen önündeki delik. Evet aşağıda. İnternetden vulva ve vajina görsellerine bakmanı tavsiye ederim.Ikındığımda Çok ufak bir delik var oda çok aşağıda üst komple kapalı
Paniğe yenik düşüyorsun. Yapabileceğin tek şey. Daha çok deneme yapıp bu konuda tecrübe kazanmak. Dişlerini bile sıkıyorsan vajinan daha çok kasılıyordur.kızlar mrb birşey sorucam. egzersize başlamadan önce nefes alıp verme işlemini yapabiliyorum ama egzersiz esnasında nefes almayı unutuyorum dişlerimi sıkıyorum ama bunları bilinçsizce yapıyorum. sizdede bunlar oluyor mu? nasıl aşabilirim?
Merhaba canım. Bende bugün temizlik yaptım evde işe gitmedim. Kedimle oynadım. Öyle akşamı ettim.
Ufaktır ama egzersizle açılır ,esner. Bu acı hisside vermez. Çok aşırı ufak olsaydı adet kanın içinde birikir, dışarı akamaz, sağlık sorunları yaşardın. Büyük ihtimalle normaldir. Ikınınca da genişler bir miktar. Gözlemlemişsindir.benim bahsettiğim zarım vajinamı biliyorum zarım komple kapalı ufak bir yırtık var oda çok ufak ı
Ev değişeceğim zaman bende öyle oluyorum. Geniş çaplı temizlik saçma geliyor. Nasıl olsa taşınacağım diyerekten tembellik çöküyor.Kolay gelsin aslnda benimde derin bi temizlik yapmam lazim. Sanrm tasinicaz hic yapasim gelmiyor o yuzden hep yuzeyseel :) :)
Ürkmene hiç gerek yok canım parmaklarını oraya koy bakMana bile gerek yok nefes kegel yapınca kendiliğinden giriyor zaten benim öyle oluyordu hatta oluyor mu die de arada bi aynaya bakardim ve olmuş olurdu kafanda bitir olayı yaparım yapıcam de canım inan hoc korkulacak birsey degilikili üçlü parmak fikri bile ürküttü :S
Spreyle mı yapayım?
M monalazo sağol öyle yapayım. reglim bitti bugün egzersizlere başladım tekrar önceden parmak alabiliyordum ama galiba parmakla vajina içini hissettiğim için bi acayip geliyor.bugün 4 pamuk çubuğu aldım sonrada beyaz büyük mumun baş kısmını alabildim ama fazla ittiremedim acıdı girmedi. egzersizlerle yavaş yavaş onuda alıcam içime inşallah bu ay bitecek.
Spreyle yapabilirsin ama kayganlastirici yeter hersey zamanla canım yavaş yavaş ilerle kendini hazır hissedince olacak şeyler zaten yaptıkça yapasin geliyor o zman çünkü kendine olan güvenin iyice çoğalıyor pes etme canım acı kelimesini kafandan at acı yok strest yok endişe yok ....Ürkmene hiç gerek yok canım parmaklarını oraya koy bakMana bile gerek yok nefes kegel yapınca kendiliğinden giriyor zaten benim öyle oluyordu hatta oluyor mu die de arada bi aynaya bakardim ve olmuş olurdu kafanda bitir olayı yaparım yapıcam de canım inan hoc korkulacak birsey degil
in_cim yok doğum günü mumu değil. beyaz büyük mumlar olur ya hani hep bakkallardada olurdu eskiden olan mumlardan ondan aldım ama yanlış mı aldım acaba?
baş kısmını çok az aldı ilerleyemedim ama çok acıdı. biraz daha vajina girişini genişletmem lazım galiba mum için erken davrandım sanırım. biraz aceleciyim olsun bitsin istiyorum ama zamanı var demekki herşeyin :)onu alabiliyorsan baya yol almıssın , tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?