Uyuşturduktan sonra ne yapacaksın!?spreyın uyusturmadıgı kimse oldu mu ? ben 3-4 kez sıktım yaktı da ama uyusmadı
Uyuşturduktan sonra ne yapacaksın!?
Ya önemli olan hissetmek! Niye uyuşturuyorsunuz vajinanızı ya. Ömür boyu uyuşuk uyuşuk mu gireceksiniz ilişkiye.
Yaşadıklarıma, yapayalnız kalışıma, çaresiz oluşuma dayanarak söylüyorum ben. Burdaki herkesin yaşadıklarını belki fazlasını belki azını, ben de yaşadım. Bu yüzden sitemim. Çaba göstermeden asla birşey olmuyor!Yazdıklarını yenı okuyabildim. Çalıştıgım için çok sık takip edemiyorum fırsat buldukca da geriye dönüp okuyorum .
Bu durumu yasadıgını soylemıssın ve çok şükür ki yenmişssin. Herkesin derecesi farklı. Ailemiz dahi kimseye anlatamadıklarımızı anlatıyor , soruyoruz burada. Belki yanlıs şeyler istiyoruz , ama o 4 duvar arasında ne yasadıgımızı biz biliriz. iyi niyetli oldugundan suphem yok ama Sen bu şekilde gelince sormaya bile çekinebilir bir çok insan.
uyusturmak bence de yanlıs. Evet bencede bu hastalık tamamen zihinde. Ama refleks bu ve insan bi sekilde önüne geçmek , eşiyle sorunlarını aşmak için her yolu denemek istiyor çaresizce.
Hak veriyorum sana. Kesinlikle haksız değilsin. Ama insan bazen öyle bir psikolojinin içine girer ki senin de yaptığın gibi korkup erteler mesela. Tabi ki azmin sonu kesinlikle başarı olur. Hiç bişey yapmamak veya en ufak bir acıda bırakmak en kötüsü. İleride sadcee keşke diyor insan. Eşinizden ve kendinizden eminseniz gayret edin derim. Benim esimle de sorunlarim var malesef. Mesela güvenip kendimi onu teslim edemiyorum. Bu tarz sorunu olmayıp da sadece kendisinde sorun olanlar umarım bir an önce egzersize başlarlar ben başladım be gerçekten insanın cesareti artıyor. Suan adet oldum bi takım sorunlar da oldu ara verdim . Evet o organ cinsel iliski içinde var ama cinsel ilişkiye alışık olmadığı için kiminin vajinasi dar olabiliyor. Bunu acısız bi şekilde sadece yavaş adımlarla egzersiz yaparak yeneriz. İnşallah hepimiz bu psikolojik rahatsızlıktan kurtuluruz. Ben artık devlet hastanesine de gitmeyi düşünüyorum. En azından muayeneye kontrole bağlı olarak egzersiz yaparsak bir plan dahilinde ilerleriz. Benim özel hastane için maddi durumum yeterli değil. Maddi durumunuz varsa özele yoksa devlet hastanesine gidin. Onu da yapamam diyor ve kişisel başka nedenleriniz varsa burda yazılanları uygulayın.Yaşadıklarıma, yapayalnız kalışıma, çaresiz oluşuma dayanarak söylüyorum ben. Burdaki herkesin yaşadıklarını belki fazlasını belki azını, ben de yaşadım. Bu yüzden sitemim. Çaba göstermeden asla birşey olmuyor!
Sitemlerimi de çaba gösterenler zaten üstüne alınmasın. Ama M monalazo arkadaşımızın da dediği gibi maalesef birçok arkadaş sihirli değnek arıyor.
Ve öyle bir değnek yok. O değnek tamamen bizim ellerimiz ve beynimiz.
Size uyuşturucu sprey krem vs veren doktorlar sizi başınızdan savmak için veriyor. Bunu da asla unutmayın. Bu işin ilmini almış bir cinsel terapiste gittiğinizde o uyuşturucu spreylerin ne kadar gereksiz ve tehlikeli olduğunu göreceksiniz. Çnkü zaten ilişki için yaradılmış o organımız. Ben bunları anlatmaya çalışıyorum. Evet ben de terapiste gitmeden önce sprey kullananlardanım. Ama ne oldu? Öylece kaldım. Ve çok pişmanım kullandığıma. Yine söylüyorum gidebilen mutlaka cinsel terapi yapan bir psikolog veya psikaytriste gitsin. Birçok çalışma yapılıyor bilinciniz ve beyniniz için. Devlet hastanelerinde de var.
Çok çok haklısın canım. Çoğu şeye bende kızıyorum. Ama kimse direk üzerine alınmasın diye yine örnekle anlatacağım.Yaşadıklarıma, yapayalnız kalışıma, çaresiz oluşuma dayanarak söylüyorum ben. Burdaki herkesin yaşadıklarını belki fazlasını belki azını, ben de yaşadım. Bu yüzden sitemim. Çaba göstermeden asla birşey olmuyor!
Sitemlerimi de çaba gösterenler zaten üstüne alınmasın. Ama M monalazo arkadaşımızın da dediği gibi maalesef birçok arkadaş sihirli değnek arıyor.
Ve öyle bir değnek yok. O değnek tamamen bizim ellerimiz ve beynimiz.
Size uyuşturucu sprey krem vs veren doktorlar sizi başınızdan savmak için veriyor. Bunu da asla unutmayın. Bu işin ilmini almış bir cinsel terapiste gittiğinizde o uyuşturucu spreylerin ne kadar gereksiz ve tehlikeli olduğunu göreceksiniz. Çnkü zaten ilişki için yaradılmış o organımız. Ben bunları anlatmaya çalışıyorum. Evet ben de terapiste gitmeden önce sprey kullananlardanım. Ama ne oldu? Öylece kaldım. Ve çok pişmanım kullandığıma. Yine söylüyorum gidebilen mutlaka cinsel terapi yapan bir psikolog veya psikaytriste gitsin. Birçok çalışma yapılıyor bilinciniz ve beyniniz için. Devlet hastanelerinde de var.
Helal olsun monalazo. Hakikaten hayranım sana!Çok çok haklısın canım. Çoğu şeye bende kızıyorum. Ama kimse direk üzerine alınmasın diye yine örnekle anlatacağım.
Bir ramazan ayı, dini konularda derin araştırmaları olan bir zat çıkıyor, ramazanın faziletlerinden, yardımlaşmaktan, ruhumuzu arıtmaktan, ibadetden, iyilikten, güzellikten, bedenimizi, nefsimizi terbiyeden bahsediyor. Çok güzel anlaşılır bir türkceyle anlatıyor....anlatıyor.... Siz huşuyla dinliyorsunuz. Zatı muhterem konuşmasını bitiriyor. Salon derin ve huzurlu bir sessizliğe boğuluyor. Sonra biri parmak kaldırıyor ve " hocam! sakız çiğnemek orucu bozar mı ?" diye soruyor. Bazan bu hissi yaşıyorum.
Ama gitme....kal. yazdıkların güzel ve faydalı. Bir sürü insan okuyor ve faydalanıyor. Bilgi gideceği yere gidiyordur.
Ve arkadaşlar soru sormaktan çekinmeyin. Başka türlü soruna cevap bulamasın ki zaten. Doğru olsun yanlış olsun...eleştirilsin..tepki görsün...düşe kalka çözüme ulaşacağız. Ben her zaman yardıma hazırım. Elimden ne gelirse yaparım. Hata varsa bir ablanız olarak fikrimi belirtirim. Bazan kendi yanlışınızda boğulup gidiyorsunuz. Herkes doğruyu hakeder. Herkes çaba gösterilmeye değer.
Bende çok yazdım. Cinsellik demiyorum...SEKSİ sevin. SEKS eğlencelidir. Yuvayı ayakta tutar. Çocuklarınızın babasını eve bağlarsınız. Çocuklarınızın babası sizi seks anlamında yetersiz görüp, çocuklarınızın rıskını orda burda başka kadınlarla yemez.
"EŞİM DIŞARDAN BOŞALSA HAMİLE KALIRMIYIM.
PENİSİN YARISI GİRDİ AYAKLARIMI HAVAYA KALDIRDIM, HAMİLE KALMAK İSTİYORUM.
SPREYLE EŞLİ DENEME YAPACAĞIM, AMA SPREY HAMİLE KALMAMA ENGEL OLURMU?
Kızlar gece kondu inşaatı gibi bebek sahibi olunur mu? Şu işin temellerini sağlam atın.
Önce zevkinize, keyfinize bakın...kocalarınızın gözünde seksi, fettan olun. Tabi onlarıda adam etmek lazım. Kimi yontulur, işlenmeye müsait oluyor. Kimisine torna işlemiyor. O da sizin şansınız artık.
Hak veriyorum sana. Kesinlikle haksız değilsin. Ama insan bazen öyle bir psikolojinin içine girer ki senin de yaptığın gibi korkup erteler mesela. Tabi ki azmin sonu kesinlikle başarı olur. Hiç bişey yapmamak veya en ufak bir acıda bırakmak en kötüsü. İleride sadcee keşke diyor insan. Eşinizden ve kendinizden eminseniz gayret edin derim. Benim esimle de sorunlarim var malesef. Mesela güvenip kendimi onu teslim edemiyorum. Bu tarz sorunu olmayıp da sadece kendisinde sorun olanlar umarım bir an önce egzersize başlarlar ben başladım be gerçekten insanın cesareti artıyor. Suan adet oldum bi takım sorunlar da oldu ara verdim . Evet o organ cinsel iliski içinde var ama cinsel ilişkiye alışık olmadığı için kiminin vajinasi dar olabiliyor. Bunu acısız bi şekilde sadece yavaş adımlarla egzersiz yaparak yeneriz. İnşallah hepimiz bu psikolojik rahatsızlıktan kurtuluruz. Ben artık devlet hastanesine de gitmeyi düşünüyorum. En azından muayeneye kontrole bağlı olarak egzersiz yaparsak bir plan dahilinde ilerleriz. Benim özel hastane için maddi durumum yeterli değil. Maddi durumunuz varsa özele yoksa devlet hastanesine gidin. Onu da yapamam diyor ve kişisel başka nedenleriniz varsa burda yazılanları uygulayın.
Helal olsun monalazo. Hakikaten hayranım sana!
Çok haklısın cinsellik değil, seks!
Seksi olmaktan çekinmeyin kızlar. Bu bizim eeeen doğal hakkımız. İnanın ben şuan terapiye gittiğim için vajina penis birlikteliği askıda. Ama erotik masaj seanslarımız var. Eşimle onu yaparken daha bi güven geldi içime. Normalde masaj yapılırken kafayı devirip yatarsın, masajın keyfini çıkarırsın. Ama ben eşime masaj yaparken eşimin gözleri hep üzerimde. Aşık aşık bakıyor kocacım. Laf aramızda "ne zaman penise geçicez" diye divane oldu.
Ben de aynı şevk ve sabırsızlıkla bekliyorum penis aşamasını.
Düşünmeyin şimdilik çocuk sahibi olmayı. Önce seks hayatınızı düzene bi sokun. Kocanız bi delirsin önce. Siz bi eriyin bitin. Sonra çocuk olur.
Monalazocuuum şu büyük harflerle yazdıklarını evimin duvarlarına asasım geldi
Evet biz mükemmeliz. Hatta erkeklerden daha çok zevk alabiliriz. Farklı orgazmlar yaşayabiliriz. Kadın cinselliği sonsuz bir evren gibidir. Kadın, göğüs ucundan bile orgazm yaşayabilir. Milyonlarca olasılık bizi mutlu etmek için beklerken, biz neden bu görkemli hediyeyi yok sayalım ki?!Ve lütfen,
Penis, vajina, seks, boşalma, orgazm vb kelimeleri yazmaktan da çekinmeyin. Nokta koymayın onların yerine. Bakın beyniniz hala reddediyor o cinsellik kavramını. Cinsellik de yemek içmek kadar doğal. Zaten küçük yaşlardan bu zamana kadar eğitilmediğimiz için, susturulduğumuz için, konuşturmadıkları için vajinismus yaşadık. Bunlardan dolayı cinselliği reddettik. Beynimiz buna inandı.
Cidden mükemmel yaratılmışız. İnsan psikolojisi ne muazzam bir biçimde çalışıyormuş. Hayran kaldım Rabbime bir kez daha. Şükürler olsun.
Bunlari okurken ben bile bi hoş oldum sabırsızlandim seni düşünemiyorumHelal olsun monalazo. Hakikaten hayranım sana!
Çok haklısın cinsellik değil, seks!
Seksi olmaktan çekinmeyin kızlar. Bu bizim eeeen doğal hakkımız. İnanın ben şuan terapiye gittiğim için vajina penis birlikteliği askıda. Ama erotik masaj seanslarımız var. Eşimle onu yaparken daha bi güven geldi içime. Normalde masaj yapılırken kafayı devirip yatarsın, masajın keyfini çıkarırsın. Ama ben eşime masaj yaparken eşimin gözleri hep üzerimde. Aşık aşık bakıyor kocacım. Laf aramızda "ne zaman penise geçicez" diye divane oldu.
Ben de aynı şevk ve sabırsızlıkla bekliyorum penis aşamasını.
Düşünmeyin şimdilik çocuk sahibi olmayı. Önce seks hayatınızı düzene bi sokun. Kocanız bi delirsin önce. Siz bi eriyin bitin. Sonra çocuk olur.
Monalazocuuum şu büyük harflerle yazdıklarını evimin duvarlarına asasım geldi
canım mutlaka uyusmustur ama tabiki egzersiz yaparken falan yine de hissediliyor öyle tamamen hiç bir his kaybı falan olmaz yani sktktan 5 dk içinde uyusmaya başlar zaten sen psikolojik olarak da hissetmiS olabilirsin canım rahat olspreyın uyusturmadıgı kimse oldu mu ? ben 3-4 kez sıktım yaktı da ama uyusmadı
Nw güzel yazmışsınız bende bu evlendigimde ik biraz korkmus ama cok fazla denemistik olmamıstı en son jinekolaga gittik ki septalı yani köprülü kızlık zarımın oldugjnu ve bu köprünün kalkması alınması gerektiğini söyledi amelşyat olfum 1 ay gecti ama henğz yapamadım nedense cok korkrum ve eşimi yanaştırmadım bugun kulak cubugyla denememi yaptım ve sokmayı başardım öyle sevindim kş sanki yapmış giibiydim denemekden kaçmak cok kötü bisi cinsel yaşantımız biz esimiz gercekten cok değerli ne gizel dmeişsiniz cok haklısınızM monalazo sana katılıyorum!
maalesef birçok kişi mücadele etmekten kaçınıyor. dediğin gibi, sihirli değnek yok!
kimse size dokunup da bu durumdan kurtaramaz. şöyle üstüne düşüp 2-3 ay çaba gösterseniz herşey yoluna girecek. belki o kadar bile sürmeyecek. psikoloğumdan öğrendiğim çoğu şeyi burda paylaşmaya gayret ettim ancak tabiri caizse tınlayan pek olmadı. şunu da unutmasın kimse; vajinismus vajinanızın problemi değil, beyninizin problemi.
ÖNCE BEYNİNİZİ İYİLEŞTİRİN !
artık paylaşım da yapmıcam. terapilerimin bitmesine bir iki hafta kaldı, şuan adet dönemimdeyim. terapilerim bittikten sonraki cinsel ilişkim hakkında da gelişmeleri yazıp daha da burda paylaşım yapmıcam. kimse kızmasın. burda yendikten sonra gitmeyen ve burdakilere yardımcı olan çok arkadaş var benim gibi. ama burda kalmayabilirlerdi de. sizleri en iyi biz anlarız. bu yüzden burda yardımcı olmaya çalışoıyoruz. ama dikkate almıyorsunuz. hemen uyuşturucu sprey vs ile sihirli durum oluşmasını bekliyosunuz. zaten penis vajinaya her türlü girer. ya sonrası?
eğer amacınız sadece, penisin vajinanıza girmesiyse, uğraşmayın kızlar zaten her türlü girer penis.
AMA AMACINIZ BU OLMASIN !
CİNSEL HAYATINIZI BU KADAR KÜÇÜMSEMEYİN !
ZEVK ALMAK ZEVK VERMEK ÇOK ÖENMLİ !
artık daha fazla yazabileciğimi sanmıyorum, boşuna yazıyormuşum gibi hissediyorum. hepinize kolay gelsin.
Isimlere fazla bakmadigimdan hatrlamamisim :) ya ilerlemiyor ama niye anlamadim aslinda cok da rahat birakiyorum ozelden bisey sorabilir miyimEvet ben yendim. Yarıya kadar oluyo ilerde çocuk istersek dedin bende benimde yarıya kadar oluyoken çocuk oldu dedim ya:)))
Git gelde sıkıntı yok. Af edersin boş..mada sıkıntı yok. E daha ne o zaman :) sen ne kadar rahat bırakırsan zamanla o kadar ilerleyecek. Pozisyon dene mesela? Alttaysan istü. Üstteysen alta geçmeyi filan nasıl istersen.
Kendimden emin olmadan asla deneyemem zaten son umudum egzersizler bu umudu yitirmek de var . Eğer olumsuz sonuçlanirda daha bi dibe çekerim. Ama kendimi iyi hazirlarsam daha iyi olur bence
Yine nasıl güzel anlatmışsın ablacım. Hayranım sana doğrusu
Aynen canım o bademcik gibi şeyin ne olduğunu bir türlü bulamadım.Ben onu kızlık zarı diye biliyorum bakalım belki bir gün aydınlanır.Egzersizleri yapıyorum hatırlarsın beni dokunamıyordum dahi.1 hafta içinde korkumu yendim ve başladım.Şuan mumdayım acı vesaire duymuyorum, hatta içime hoş bişeyler oluyor egzersiz yapıncaadet olcam bu sebeple ara verdim adetten sonra tam gaz devam...
Kızlar ayni şeye ben de çok takıldım sonra araştırmalarım Sonucu tam emin değilim ama pubis kemiği olduğunu öğrendim :)Aynen canım o bademcik gibi şeyin ne olduğunu bir türlü bulamadım.Ben onu kızlık zarı diye biliyorum bakalım belki bir gün aydınlanır.Egzersizleri yapıyorum hatırlarsın beni dokunamıyordum dahi.1 hafta içinde korkumu yendim ve başladım.Şuan mumdayım acı vesaire duymuyorum, hatta içime hoş bişeyler oluyor egzersiz yapıncaadet olcam bu sebeple ara verdim adetten sonra tam gaz devam...
Kızlar ayni şeye ben de çok takıldım sonra araştırmalarım Sonucu tam emin değilim ama pubis kemiği olduğunu öğrendim :)
Ama canım kızlık Zarı o şekilde olmaz ki yumurta gibiOrdaki konu netleşti benim elime gelen kızlık zarıymış bilgilendim.Sendekinin pubis kemiği oldığunu sanmıyorum.O çok içerde parmağınla dokunabilmen olanaksız gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?