- 15 Aralık 2015
- 458
- 336
- 23
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himmm alıp okumak gerekgrinin elli tonu, baktığım kadarıyla biraz erotik içerikli bir kitap
gözünaydın :) nasıl oldu :)Merhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Hayırlı olsun :) Hikayenizi paylaşın merak ediyoruz :) arkadaşlara da kamçı olsun :)Merhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Yaaa çok sevindim bize de dua et inşallah yenelim ve ne olur bi kaç hafta yardım edip sende tarihe karışmaMerhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
canım çok sevindim darısı başımızaMerhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Aramıza hosgeldin canım çok şükür çok sevindim inşallah kısa zamanda diğer arkadaslarimizda Yener ve aramıza karisirMerhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
İki parmakla yap. Egzersiz yaparken. U şeklinde yavaşca. Baş parmak hamileler için. Penis kalınlığına kadar rahatca esnesin yeter. Perineye üstdende masaj yap. Doğal yağlar kullan. O bölge güçlenip elastikiyet kazandıkca daha rahat cinsel ilişkiye girilebilir.
Hoşbulduk canım Ayy bunu söylemek bile o kadar güzel ki :)) inşallah herkese Allah yardım etsin ben 7 ay uğraştım zordu ağladığım zamanlar çok oldu yardım isteyen lütfen mesaj atsın elimden geleni yaparım ..Aramıza hosgeldin canım çok şükür çok sevindim inşallah kısa zamanda diğer arkadaslarimizda Yener ve aramıza karisir
Allah razı olsun kuzum yarın anlatacağım inşallah :)gözünaydın :) nasıl oldu :)
Çok çok çok dua ediyorum vallahi çok zor bir süreç inşallah siz de yenersiniz asla gitmem hep buralardayım isteyen yazsın ban ben evde yendim buradaki bir arkadaşın sayesindeYaaa çok sevindim bize de dua et inşallah yenelim ve ne olur bi kaç hafta yardım edip sende tarihe karışma
Amin canım benim amin yeter ki İnan'ın o kadar kolaymış ki şaşırıyorum suan..canım çok sevindim darısı başımıza
Sağol kuzum :) yarın paylaşacağım inşallah :)Hayırlı olsun :) Hikayenizi paylaşın merak ediyoruz :) arkadaşlara da kamçı olsun :)