• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar Merhabalar..bende iki buçuk sendin vajinusmusum..tedaviye başladık..jinekolojik muaynede oldum ve hiç zorlanmadım vajinal ultrason şeklinde ellerinide kullandı doktorum..zaten denemelerim olmuştu..hem psikologum hem jinekologum çok kolay atlatabilecegimi söylüyorlar..buna rağmen hep başarısız olacakmışım gibi geliyor..şuan keçeli egzersizindeyim organları tanıma falan..ama sürekli int okuduğum için aklıma bişeyler takılıyor..doktoru arıyorum hiçbir sıkıntın yok diyor..ama ben ikna olamıyorum..birde parmak egzersizi psikolog falan yeterlibolmuyo diye söylüyorlar ve çok moralim bozuluyor..egzersizleri yapmaktan kaçıyorum..ne yapmam lazım nasıl kendimi telkin edeceğim bilemiyorum artık..
Bir kere egzersizleri yapmaktan kaçınmamalısın. Egzersizler çok önemli...işin fiziksel tarafı için gerekli. Kafandaki yanlış algılardan da kurtulmalısın. Sekse bakış açını değiştirmelisin. ( artık SEKS diyecem. O ne biyoloji dersinde gibi :63:"cinsellik" :63:) bakış açını nasıl değiştirebilirsin?
Mesela vücudunu tanıyabilirsin.
Aşk ve seks ile ilgili yayınlar okuyabilir, filmler, belgeseller! İzleyebilirsin.
Seksi çamaşır giyebilirsin. Seksi bir kilot, üzerinde eşortman bile olsa kendini seksi hissetmene neden olur. Eşinin erojen bölgelerini araştırabilirsin. Kendi erojen bölgelerini eşinle keşfe çıkabilirsin. Seks hakkında muhabbet edebilirsiniz. Havaya girdin mi karamsarlığın da kaybolur. Çabaların olumlu sonuç verir.

Ben okumadım ve bu aralar kitap okumayı düşünüyorum. M monalazo ablamın önerdiği kitabı alcam. Ondan sonrada bu hastalıkla alakalı kitap okumak isterim.

Penis kalinligina yakin aparattayim. 3 cm kadar giriyor kalanini bi türlü girdiremedim. Daha ince aparatla birkac gun calissam zar esner veya asinir mi acaba? Yani bir sonraki boy daha kolay olur mu? Aparat boyunda oldukca yol aldim tekrar umutsuzluga dusmek istemiyorum. Esli denemeye bile gecmeyi dusunuyorum penis daha kolay olacak sanki.

Penis kalinligina yakin aparattayim. 3 cm kadar giriyor kalanini bi türlü girdiremedim. Daha ince aparatla birkac gun calissam zar esner veya asinir mi acaba? Yani bir sonraki boy daha kolay olur mu? Aparat boyunda oldukca yol aldim tekrar umutsuzluga dusmek istemiyorum. Esli denemeye bile gecmeyi dusunuyorum penis daha kolay olacak sanki.
Bence bi önceki aparati çok rahat yaptıktan sonra bu aparata geç. Hatta git gel yap çok rahat yaptığını hissettiğinde öteki aparata geçersin. Hemen içine alacaksın diye bişey yok seni bekleyen tutan acele etmeni gerektirecek bişey yok bu yüzden esli denemeye gecme derim esin olunca daha çok tedirgin olma ihtimalin de var acele etme . Normalde doktorlar zaten egzersiz bitene kadar yasak eder. Sende bu yasağa uy derim canım.

Biliyorum kacinmamaliyim..haklısınız emek vermeden olmayacak..zaten ben eşimin iki parmağını işaret parmağını alabiliyorum..vajinal ultrasonda bilr sıkıntı yaşamadık sadece belki bir süre sonra duvara çarpıyor gibi hissediyorum..int çok fazla bilgi kirliliği var..vaninayi inceliyorum şimdi o asamadayim işte orayı inceledikten int baktıkça acaba sıkıntı var şu ne bu ne falan..çok takılıyorum sırf int okuduklarım. Yüzümden..böyle giderse tekrar jinekologa gidicem ama bunun sonu grlmrz..belkide şuan çok hassasım ondan da olabilir....cem keçe diyince Dr bana cinsel doyum orgazm ve boşalma adlı olan kitabını önerdi okudum..kitap fazla tekrara gitmiş..bunu söylediğimde hiç bilmeyenler var o yüzden her seferinde yineledik dediherkes başarılı ve artık mutlu son olur inş..

Mutlaka oku. Çok faydası oluyor bu süreçte. Monalazo hangi kitabı önermişti?
Önerdiğim katap vajinismusla alakalı değil. Eşlerin iletişim sorunları ile ilgili. Serdar Yabancı nın "unutmak mı affetmek mi " kendini ve karşındakinin davranışlarını tahlil edebilmek için bir kılavuz. Zaten yazar evlilik terapisti.
Ama istediğiniz kitap olsun, dünya kadar tavsiye edebileceğim kitap var.

Kızlar. Ben :KK62:grinin elli tonu :KK62: nu okudum ve olayı kökten çözdüm...:KK70:

Ben cem keçeden iki kitap okudum kızlar.
10 adımda vajinismus.
Vajinismusun üstesinden gelmek.
Tavsiye ederim. Mükemmel kitaplar. Kendimi tanımıyormuşum resmen bunu farkettim!
Nasıl kusursuz yaratılmışız. :KK200:

Önerdiğim katap vajinismusla alakalı değil. Eşlerin iletişim sorunları ile ilgili. Serdar Yabancı nın "unutmak mı affetmek mi " kendini ve karşındakinin davranışlarını tahlil edebilmek için bir kılavuz. Zaten yazar evlilik terapisti.
Ama istediğiniz kitap olsun, dünya kadar tavsiye edebileceğim kitap var.
Monalazo bu aralar psikolojiye fena sardım. Malum durumumuz psikolojik olduğu için. Ve hayran kalıyorum insan psikolojisinin sistemine. Tavsiye edeceğin başka kitaplar varsa sevinirim.

grinin elli tonu, baktığım kadarıyla biraz erotik içerikli bir kitap :D

Back