• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İnsanların beklentileri hep aynı olmamalı. Kendi beklentilerimizi de başkalarına dayatmamız yanlış. Herkesin hayatı kendine. Değilmi canım?
Zaten saygı duyduğumu söyledim. Hap kullanmak riskdir. Bunu da söylemek vicdanımın gereği.

Bunu ara sıra bende düşünüyorum fakat daha 3 aylık evliyim evliliğim rayına otursunve daha yeni cinsel anlamda birbirmizi keşfetmeye başladık azcık tadını çıkarmak istiyorum. Eşimde Afedersiniz geri çekilme gibi birşeyin korunma yöntemi olduğunu düşünenlerden
Tabi haklısın hemen olmamalı bencede. Ben vajinismus olmasaydım da 2 sene çocuk istemiyordum. Allah da öyle nasip etti zaten :)
Başka korunma yöntemleri de var. Tabi sen biliyosundur. Hayat senin. Hakkında hayırlısı.

Ben şu spreyi bulamadim bi türlü. O olmadan egzersiz yapabilir miyim acaba. Yenenler özelden mesaj atsa en önemlisi destek cesaret yardim ve önerilerinizi bekliyorum

Ben şu spreyi bulamadim bi türlü. O olmadan egzersiz yapabilir miyim acaba. Yenenler özelden mesaj atsa en önemlisi destek cesaret yardim ve önerilerinizi bekliyorum
Tabiki yapa bilirsin.bol kayganlastirici kullanarak yapa bilirsin egzersiz.hem daha iyi hissedersin.

Elbette spreysiz egzersiz yapabilirsin. Zaten olması gerekende o şekilde. Daha faydalı olur.

Aynen canım o bademcik gibi şeyin ne olduğunu bir türlü bulamadım.Ben onu kızlık zarı diye biliyorum bakalım belki bir gün aydınlanır.Egzersizleri yapıyorum hatırlarsın beni dokunamıyordum dahi.1 hafta içinde korkumu yendim ve başladım.Şuan mumdayım acı vesaire duymuyorum, hatta içime hoş bişeyler oluyor egzersiz yapınca:eek: adet olcam bu sebeple ara verdim adetten sonra tam gaz devam...
Aynı durumdayız. Nedense adet bitince benim bu özgüven geri gidiyor. Ertelemeye başlıyorum. Ve bir bakıyorum ki bi sonraki adet zamanım gelmiş. Kendimi de anlamıyorum ki ...

Bende aldım sprey ama onunla egzersiz yapamadım çok yaktı ve kütük gibi hissettim.Spreysiz daha rahat oluyor kayganlaştırıcı yeterli.

Bende aldım sprey ama onunla egzersiz yapamadım çok yaktı ve kütük gibi hissettim.Spreysiz daha rahat oluyor kayganlaştırıcı yeterli.
Nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım. Bana özelden detaylı anlatır misin

Günaydınlar

Bugün faydasını çok iyi bildiğim kegel egzersizi hakkında bir yazı buldum. Sizinde okumanızı istedim.
YENEN/YENEMEYEN HERKESE EV ODEVI VERIYORUM

bugün tuvallette olmak üzere kegel egzersizi yapmaya başlıyorsunuz once idrarınızla sonra tv karşısında ya da herhangi bi yerde tut bırak seklinde 15 kez yap ara ver aklına gelince bi daha 15 kez yap ara ver şeklinde hayatımıza sonsuz katkısı olacak olan kegeli bundan sonra hayatımızdan cikarmıyoruz :KK66:

Genç kızların ya da kadınların vajeni sıkıdır. Ama bunun nedeni kasların güçlülüğü değil aksine zayıf olmasıdır. Gelişmemiş kasların esneme yeteneği azdır. Bu nedenle gergin kalırlar. Esneme yeteneği az kaslar içine bir cisim girince ağrılı bir şekilde gerilir ve ilişkiyi ağrılı hale getirebilir. Bu nedenle ilk ilişkiden önce vajen etrafındaki kasları çalıştırmak çok yararlı sonuçlar verecektir. Kegel egzersizleri denen bu egzersizleri yapmayı alışkanlık edinecek bir kadın sadece cinsel yaşamında değil, doğumda ve doğum sonrasında da birçok sorundan uzak kalır. Kegel egzersizi öğrenmek isteyen bir kadın idrar yaparken idrarını tutmaya çalışır. Her idrarda birkaç kez idrarı tutup salmaya çalışır. Zamanla bu kolay hale gelir. Bu işlem kadına kaslarını tanıtır. Hangi kasları kasıp gevşeteceğini öğrenir. Bundan sonra her pozisyonda kasları kasıp gevşetebilir. Otururken, yolculukta, TV seyrederken, sırada beklerken birkaç saniye kasılı tutup gevşetir.
Bu H hanya nın eski paylaştığı bir yorum. Kegelin faydaları ve nasıl yapıldığı ile ilgili bölümü okumayanlar için yeniden paylaşmak istedim.

Tabi haklısın hemen olmamalı bencede. Ben vajinismus olmasaydım da 2 sene çocuk istemiyordum. Allah da öyle nasip etti zaten :)
Başka korunma yöntemleri de var. Tabi sen biliyosundur. Hayat senin. Hakkında hayırlısı.

Teşekkür ederim fikirlerin için. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım. Bana özelden detaylı anlatır misin

Canım ben hiç dokunamayanlardandım.Birgün cesaret toplayıp kulak çubuğuyla denemeye karar verdim sonuçta minicik şeyin bana zarar vericek hali yoktu.Eczaneden gleitgelen jel aldım.Kulak çubugunu streçledim.Ayna karşısına geçip çok hafif ıkındım ve vajinada ufak bir deliğin açıldığını gördüm bu beni cesaretlendirdi.Sonra hiç tedirgin olmıyım diye o bölgeye hiç dokunmadım jeli o deliğin içine 2 kez damlattım zaten damlattığım an jel o delikten içeri çekti.Öyle bir delikki o vantuz gibi ne verirsen içeri çekiyor.Sonra bir damlada kulak çubuguna damlattım derin nefes aldım ve o delikten o çubuğu soktum.Ama şunu net olarak söyliğim 3 kere soktum o çubuğu içeri fakat hiç hissetmedim delik okadar büyüğüp esniyorki kulak çubuğunu sokuyormusun sokmuyormusun anlamıyorsun bile.Zaten o çubuğu oraya bir soksan hemen daha genişini sokmak isteyeceksinYa ufacık çubuk seni öldürmez süründürmez ne kaybedersin korkma inan korkma o çubuğu kulağa sokmak bile daha zor.Bu sayfaları okuyup okuyup kapatmayınBen şunu farkettim burda yapamıyorum diyenlerin %50 si vajinasına bile bakmayan kişiler.Ya bakmadan incelemeden yapamıyorum diye nasıl hemen ön yargılı olursunuz.Lütfen daha hiç başlamayanlar var zaman gidiyor,günler geçiyor.Bunu bizlerden başka kimse başaramaz.Bu işe başlamadan önce doktora gittim doktor dediki git eve egzersiz yap , yapamazsan gerigel orayı aletlerle genişleticem dedi. Bu daha korkunç düşünsenize neydüyü belirsiz aletler sizin kulak çubuğu bile sokamadığınız yere giriyor.Zaten bende egzersize hemen o gün o korkuyla başladım.O çubuğu oraya sokve ne kadar sevindiğini gör, garanti veriyorum sevinçten ağlıycaksınız.

Son düzenleme:
Kizlar evde kendim yaptığım aparatlarla egzersiz yapıyorum, bugun 3. Boya gectim. Cevresini olcmuyorum ama neredeyse 3 parmak kalinliginda vardi. Daha öncekileri rahatlikla alabilmeme ragmen bunu yariya kadar alabildim. Cok zorladim ama agri yapti aslinda dayanilmayacak bi agri degil daha cok gerilme gibi ama ne yapayim bilemedim yarida biraktim. Biraz da umutsuzluk çöktü üstüme. Benim egzersiz yontemim once klitorisi uyarmak, vajinanin islanmasini saglamak, sonra girise aparati yerlestirip kegel ile ileri geri hareket ettirerek o giristeki duvari kolayca asip devam etmek. Ama bu ucuncu boy aparatta ancak yariya kadar ise yaradi. Tavsiyesi olan var mi acaba?

Ya kızlar hani bazilariniz egzersizi yapıyorum ama eşli denemeyi yapamıyorum diyor ya inanın egzersiz daha zormuş ben yenince anladım ve suan bana egzersiz yaparmisin derseniz asla yapamam derim Penis o kadar kolaymis ki anlatamam size sonuçta yaptigimiz aparatlar sert oluyor ve ister istemez vajina içinde surtme yapıyor ve acı veriyor Penis ise yumuşak tamam ilk büyük gelebilir Penis size ama vajina ya girerken resmen küçülüyor gibi korkmayın sakin olun ve egzersiz yapar gibi yapın deneyin olmadı diye pes etmeyin yine deneyin başını dahi alabiliyorsaniz bu sizin için bir başarıdır bizim hastaligimizda umutsuzluğa pes etmeye asla ama asla yer yok ... egzersize yeni başlayan arkadaşlarım sizler de inanin korkulacak hicbirsey yok en küçükten başlayın yaptıkça Umudunuz artacak ve daha da ilerisini yapmak isteyeceksiniz inanin korktuğumuz gibi birsey değil bende çok ama çok korkuyordum elimi bile dokunduramiyordum ama buradaki arkadaşlar ne yazdiysa hepsini yaptım hiç yapamiyorsaniz sprey alın ve onunla egzersizlerinizi yapın ben anca öyle yapabilmistim ama ilk geceden sonra spreye hoc gerek kalmayacak zaten bunu kendinizle konuşun anlatın beyniniz kabul edene kadar devam edin bu portala girip sadece okuyup kapatmayın sizin doktorunuz kendinizsiniz hiç kimse birşey yapamaz bizler sadece yasadiklarimizi yazıp sizleri yönlendirebiliriz ama sizlerde bir adım atın lütfen bu hastalık ertwlendikce sürüp gider tek care var oda EGZERSIZZZZ

Canım ben hiç dokunamayanlardandım.Birgün cesaret toplayıp kulak çubuğuyla denemeye karar verdim sonuçta minicik şeyin bana zarar vericek hali yoktu.Eczaneden gleitgelen jel aldım.Kulak çubugunu streçledim.Ayna karşısına geçip çok hafif ıkındım ve vajinada ufak bir deliğin açıldığını gördüm bu beni cesaretlendirdi.Sonra hiç tedirgin olmıyım diye o bölgeye hiç dokunmadım jeli o deliğin içine 2 kez damlattım zaten damlattığım an jel o delikten içeri çekti.Öyle bir delikki o vantuz gibi ne verirsen içeri çekiyor.Sonra bir damlada kulak çubuguna damlattım derin nefes aldım ve o delikten o çubuğu soktum.Ama şunu net olarak söyliğim 3 kere soktum o çubuğu içeri fakat hiç hissetmedim delik okadar büyüğüp esniyorki kulak çubuğunu sokuyormusun sokmuyormusun anlamıyorsun bile.Zaten o çubuğu oraya bir soksan hemen daha genişini sokmak isteyeceksinYa ufacık çubuk seni öldürmez süründürmez ne kaybedersin korkma inan korkma o çubuğu kulağa sokmak bile daha zor.Bu sayfaları okuyup okuyup kapatmayınBen şunu farkettim burda yapamıyorum diyenlerin %50 si vajinasına bile bakmayan kişiler.Ya bakmadan incelemeden yapamıyorum diye nasıl hemen ön yargılı olursunuz.Lütfen daha hiç başlamayanlar var zaman gidiyor,günler geçiyor.Bunu bizlerden başka kimse başaramaz.Bu işe başlamadan önce doktora gittim doktor dediki git eve egzersiz yap , yapamazsan gerigel orayı aletlerle genişleticem dedi. Bu daha korkunç düşünsenize neydüyü belirsiz aletler sizin kulak çubuğu bile sokamadığınız yere giriyor.Zaten bende egzersize hemen o gün o korkuyla başladım.O çubuğu oraya sokve ne kadar sevindiğini gör, garanti veriyorum sevinçten ağlıycaksınız.
Cook sağol canım beni harekete gecirion

Cook sağol canım beni harekete gecirion
Ahh canım ahh ben 1 yıllık evliğim önceleri çok üstüne düşmedim.İşte canım cicim ayı dedik geçti gitti bir yıl aa baktımki ben sakinleşeceğim yerde dahada uzatıyorum işte ozaman dahada korktum.Düşünsene ya 5 - 10 yıl bununla uğraşıcağını.Çok pişman olacağız çok.Bizi korkutan , cinsellikten tiksindiren koca popolu teyzelerimiz :), her gece kocalarının koynundayken biz burlarda sürünüyoruz korkudan.Bugün bir başlangıç yap lütfen.Hadi bu sene bebiş sahibi olalım.Keşke keşke egzersizlerin kolay olduğunu size bir şekil gösterebilsem. En iyi başlangıç kulak çubuğudur.Bizi ziyaretci olarak izleyen ve soru sormaya dahi utanan bayanlarımız lütfen kulak çubuğyla bir başlangıç yapın.VALLAHİDE BİLLAHİDE bakın büyük yemin ettim, bir gram acı YOK.Tırnak kesmek kadar hissis birşey.

Kizlar evde kendim yaptığım aparatlarla egzersiz yapıyorum, bugun 3. Boya gectim. Cevresini olcmuyorum ama neredeyse 3 parmak kalinliginda vardi. Daha öncekileri rahatlikla alabilmeme ragmen bunu yariya kadar alabildim. Cok zorladim ama agri yapti aslinda dayanilmayacak bi agri degil daha cok gerilme gibi ama ne yapayim bilemedim yarida biraktim. Biraz da umutsuzluk çöktü üstüme. Benim egzersiz yontemim once klitorisi uyarmak, vajinanin islanmasini saglamak, sonra girise aparati yerlestirip kegel ile ileri geri hareket ettirerek o giristeki duvari kolayca asip devam etmek. Ama bu ucuncu boy aparatta ancak yariya kadar ise yaradi. Tavsiyesi olan var mi acaba?
Canım iyi gidiyorsun. Yarıya kadar al olsun. Devamı gelecektir. Moral bozacak ne var?! Yapa yapa o da kolaylaşacak.

Ahh canım ahh ben 1 yıllık evliğim önceleri çok üstüne düşmedim.İşte canım cicim ayı dedik geçti gitti bir yıl aa baktımki ben sakinleşeceğim yerde dahada uzatıyorum işte ozaman dahada korktum.Düşünsene ya 5 - 10 yıl bununla uğraşıcağını.Çok pişman olacağız çok.Bizi korkutan , cinsellikten tiksindiren koca popolu teyzelerimiz :), her gece kocalarının koynundayken biz burlarda sürünüyoruz korkudan.Bugün bir başlangıç yap lütfen.Hadi bu sene bebiş sahibi olalım.Keşke keşke egzersizlerin kolay olduğunu size bir şekil gösterebilsem. En iyi başlangıç kulak çubuğudur.Bizi ziyaretci olarak izleyen ve soru sormaya dahi utanan bayanlarımız lütfen kulak çubuğyla bir başlangıç yapın.VALLAHİDE BİLLAHİDE bakın büyük yemin ettim, bir gram acı YOK.Tırnak kesmek kadar hissis birşey.
O koca popolu teyzeler fantazi peşinde.

Bende alfım ama kullanmaya cesaret edemedım henuz
Nedenn cnm bence hemen kullanmalisin fazla zaman kaybetme yoksa sonradan pisman olursun hadiii cnmm yaparsin senn

Back