Günaydınlar
Bugün faydasını çok iyi bildiğim kegel egzersizi hakkında bir yazı buldum. Sizinde okumanızı istedim.
YENEN/YENEMEYEN HERKESE EV ODEVI VERIYORUM
bugün tuvallette olmak üzere kegel egzersizi yapmaya başlıyorsunuz once idrarınızla sonra tv karşısında ya da herhangi bi yerde tut bırak seklinde 15 kez yap ara ver aklına gelince bi daha 15 kez yap ara ver şeklinde hayatımıza sonsuz katkısı olacak olan kegeli bundan sonra hayatımızdan cikarmıyoruz
Genç kızların ya da kadınların vajeni sıkıdır. Ama bunun nedeni kasların güçlülüğü değil aksine zayıf olmasıdır. Gelişmemiş kasların esneme yeteneği azdır. Bu nedenle gergin kalırlar. Esneme yeteneği az kaslar içine bir cisim girince ağrılı bir şekilde gerilir ve ilişkiyi ağrılı hale getirebilir. Bu nedenle ilk ilişkiden önce vajen etrafındaki kasları çalıştırmak çok yararlı sonuçlar verecektir. Kegel egzersizleri denen bu egzersizleri yapmayı alışkanlık edinecek bir kadın sadece cinsel yaşamında değil, doğumda ve doğum sonrasında da birçok sorundan uzak kalır. Kegel egzersizi öğrenmek isteyen bir kadın idrar yaparken idrarını tutmaya çalışır. Her idrarda birkaç kez idrarı tutup salmaya çalışır. Zamanla bu kolay hale gelir. Bu işlem kadına kaslarını tanıtır. Hangi kasları kasıp gevşeteceğini öğrenir. Bundan sonra her pozisyonda kasları kasıp gevşetebilir. Otururken, yolculukta, TV seyrederken, sırada beklerken birkaç saniye kasılı tutup gevşetir.