Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cnm bende ilk hepsini alamamistim kanda hic gelmiyordu hatta egzersiz yaptigimda bayagı ilerletiyordum aparati ama sonuna kadar alamiyordum hep bir baski oluyordu kücük karnimda en sonunda esimle denedigimizde tamamini alabilmistim ve o anda birazcik kan gelmisti demem o ki arkadasin hepsini almaya calissin belki ozamn kan gelir yada doktora gitsin bekli kızlık zarı kalindır yada esnektir

Canim hangi pozisyonda yendin..
Ustte yapacam diye kafaya koymustum ama yapamadim...hemen ertelemeye calistim yine esime dedim snra yapalim fln esim bugun yapalim dedi allahtan..bende tekrar yenilgi yasamamak icin tamamen esime biraktim..yatagin ucuna gectim belimin altina yastik bacaklarimi esimin beline koydum sadece penisi vajina girisine degdirdim gerisini tamamen esime buraktim ben sadece nefes aldim verdim...zaten once aparat calismistim yeterince islakti bir de emla surmustum uyusuktu...hicbisey anlamadim.bile yani icimde oldugunu anladim ama ne aci ne yanma olmadi

Canım sana özel bir soru sormak istiyorum.Özel mesajın kapalı bana mesaj atarmısın.

Ben onu direk görüyorum.Aparatla çalışırken görüyorum.Hatta bir kaç sayfa öncede yazmıştım.Vajinadaki küçük deliğin üst tarafında.Bademciğe benzer bişey.Bir kaç kişi kızlık zarı dedi,bir kaç kişi kızlık zarını saklayan et dedi,bir kaç kişide önemsiz bişey dedi.Hatta meşhur bir doktorlar sitesinde onun kızlık zarı olduğunu söyleyen doktorlar var.İşte benim en büyük korkum o neydüyü belirsiz şey.Çünkü tam vajina girişinde olduğu için zarar vermekten korkuyorum ve bu seferde geriliyorum.Onun mutlaka bir ismi var ancak heryere baktım bir türlü ne olduğunu bulamadım.

Aynen canım ben de araştırdım bulamadım ne olduğunu ne o bilmiyorum ben de senin gibi p...s ona çarpıp acıyor bence çünkü aşağı doğru giderken parmağım hiç acı hissetmiyorum ben

Tamam canim tesekkur ederim cevabin icin.

Canim ben denedim.p.biraz alabildim siktim kendimi cok titredi bacaklarim valla nie boyle oldum bilmiyorum.we esimin isaret parmagini aldim ama..
Moralini bozma canım o kadar başaranlar var biz de başaracağız inşallah hiç bir şey imkansız değil egzersize devam edelim..

Canim ben denedim.p.biraz alabildim siktim kendimi cok titredi bacaklarim valla nie boyle oldum bilmiyorum.we esimin isaret parmagini aldim ama..
Canim benim bekleseydin keske biraz oyle nefes alip versen kendini gevsetseydin

Ewet nefes alip wermek yerine ikindim olmadi nefes alip werseydim olurdu belki. Ama esim baya sewindi cabaladigimi gorunce baya ilerlemissin dio.
Dimi ay canım benim ya inşallah aşacağız

Kızlar bilmeyenler için söylüyorum ben de şuan araştırdım ve öğrendim o içerde hissettiğimiz kemik Pubis kemiğim çok şükür buldum ne olduğunu

Kızlar bilmeyenler için söylüyorum ben de şuan araştırdım ve öğrendim o içerde hissettiğimiz kemik Pubis kemiğim çok şükür buldum ne olduğunu
İlk defa duyyorum işlevi neymiş.Birde siz içerde diyorsunuz acaba farklı yerlerimi tarif ediyoruz.Benimm dediğim vajinada 2 cm ilerde gözle görülüyor.Siz göremiyormusunuz.Hatta ıkınınca kımıldıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…