• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???

Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???
Canim sana zarar vermiyorsa takılma bu kadar. Sadece sende olsa tamam tak derim . Ama bak nerdeyse herkeste var

Fito krem tahris icin cok iyi ddi dr..plastik aparat tahris yapabilir fitoyu hep kullan ddi..fakat bana 4. Aparat cok buyuk geldi onu pyapmakts zorlandim hep emla kremle yaptik yani fito ve bepantole 1 nohut kadar emla katiyodum uyusuyodu...ilk iliskimdede emla kullandim...ozellikle @gullusahin arkadasim bnm de ilk denememde olmadi o kadar calismama ragmen gunlerce uzuldum ama snra tekrar denedim oldu hicbisey hissetmedim bile kizlik zarimda kanamadi fazlalik olmasina ragmen essnekmis bnm
Merhaba saygın mizaçkadıoğluna mı gittiniz

Aslında ben kendimi kasmamaya başladım ama yine olmadı. Egzersizi denemeye korkuom. Ben yapamam. Acaba sürekli deneyerek olur mu

Size doktor yönünü nasıl tarif etti. Popoya doğru mu yoksa düz mü
Yere paralel dedi yani dimdik ileriye itmiyoruz ama tam popoya da degil..eger aparatla yapiyosaniz aparat buyudukce o yolunu buluyo zaten...kucuk aparatla daha zor yonu bulmak..buyudukce kolaylasiyo

Vajina girişinde bademcik gibi bir et var evet bende görmüştüm ilk egzersize başlarken. Bikaç kişi daha evet öyle bişi var vajina yapısıyla alakalı dediler takmadım.
Bende size söylüyorum aynısı bende de var göz bebeği,boğazdaki bademcik, eldeki tırnak gibi oranın yapısıyla alakalı.takmayın bu kadar. Boşverin vajina yapısını.Egzersizlere bakın siz :)
Parmakla orayı hissetmek rahatsız ediyosa kş bende öyle olmuştı. Aparatla yendim. Hiç muhatap olmadım içerisiyle :)
Aynen canım o bademcik gibi şeyin ne olduğunu bir türlü bulamadım.Ben onu kızlık zarı diye biliyorum bakalım belki bir gün aydınlanır.Egzersizleri yapıyorum hatırlarsın beni dokunamıyordum dahi.1 hafta içinde korkumu yendim ve başladım.Şuan mumdayım acı vesaire duymuyorum, hatta içime hoş bişeyler oluyor egzersiz yapınca:eek: adet olcam bu sebeple ara verdim adetten sonra tam gaz devam...

Merhaba hanımlar

Vajinusmus u yendim ve korunma yöntemi olarak hap kullanıyorum. Fakat adet bitiminden sonraki 2 gün ilişkiden sonra azcık kanama oldu bende ilacın prospektüsünde hemen ilacı bırakın yazdığı için kullanmayı kestim. keseli 4 gün kadar oldu ve bugün adetim yeniden geldi. Sizce normal mi?

Merhaba hanımlar

Vajinusmus u yendim ve korunma yöntemi olarak hap kullanıyorum. Fakat adet bitiminden sonraki 2 gün ilişkiden sonra azcık kanama oldu bende ilacın prospektüsünde hemen ilacı bırakın yazdığı için kullanmayı kestim. keseli 4 gün kadar oldu ve bugün adetim yeniden geldi. Sizce normal mi?
Ben sorunun cevabını bilmiyorum ama başka birşey söylemek istedim. Günümüzde bebeği olsun diye bu kadar tedavi gören insan varken sen neden sağlığını riske atıp hap kullanıyorsun. Tabi tercih senin saygı duyuyorum. Üzüldüm onun için yazdım. Çevremde bebeği olsun diye o kadar uğraşan insanlar varki...

Ben sorunun cevabını bilmiyorum ama başka birşey söylemek istedim. Günümüzde bebeği olsun diye bu kadar tedavi gören insan varken sen neden sağlığını riske atıp hap kullanıyorsun. Tabi tercih senin saygı duyuyorum. Üzüldüm onun için yazdım. Çevremde bebeği olsun diye o kadar uğraşan insanlar varki...

Bunu ara sıra bende düşünüyorum fakat daha 3 aylık evliyim evliliğim rayına otursunve daha yeni cinsel anlamda birbirmizi keşfetmeye başladık azcık tadını çıkarmak istiyorum. Eşimde Afedersiniz geri çekilme gibi birşeyin korunma yöntemi olduğunu düşünenlerden

İnsanların beklentileri hep aynı olmamalı. Kendi beklentilerimizi de başkalarına dayatmamız yanlış. Herkesin hayatı kendine. Değilmi canım?

Back