Arkadaslar bende bu yıl haziranda yenmiştin.Yazdiklarim esk sayfalarda kaldi ara ara bakiyorum yine buraya..tekrar aşama aşama anlatayimki belki bir kisini bile okuyup isine yarar..oncelikle herkes ben yendiysem herkes yener diyo fakat ben gercekten oyleyim herseyi diplerde yasayan biriyim gucsuzum genelde..dolayisiyla yaklasik iki yildir yasadigim vajinismus benim tum hayat enerjimi ve ozguvenimi almisti..hayattan zevk almiyodum..ama burda bazi arkadaslarin dedigi gbi esimle hic ev arkadasi gbi olmadik cinselligimiz hep var oldu yani her evli gibi haftada iki uc iliskimiz hep oluyodu birborimizden hic uzaklasmadik bence 1. Kural bu...esinizi de vajinismusla bogmayin..bu konuda ilk cabam buradan ogrendigim kulak copy denemesi oldu 1 kez denedim ama cok kotu hissettim asla ilerletemeyecegimi anladim parmak denedim yapamadim ve doktora gitmeye karar verdim istanbulda sadece vajinismusla ilgilenen unlu bir doktora gittim 4000 tl bayildim ama degdi..size doktorun yaptiklarini tek tek anlaticam