Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar bende bu yıl haziranda yenmiştin.Yazdiklarim esk sayfalarda kaldi ara ara bakiyorum yine buraya..tekrar aşama aşama anlatayimki belki bir kisini bile okuyup isine yarar..oncelikle herkes ben yendiysem herkes yener diyo fakat ben gercekten oyleyim herseyi diplerde yasayan biriyim gucsuzum genelde..dolayisiyla yaklasik iki yildir yasadigim vajinismus benim tum hayat enerjimi ve ozguvenimi almisti..hayattan zevk almiyodum..ama burda bazi arkadaslarin dedigi gbi esimle hic ev arkadasi gbi olmadik cinselligimiz hep var oldu yani her evli gibi haftada iki uc iliskimiz hep oluyodu birborimizden hic uzaklasmadik bence 1. Kural bu...esinizi de vajinismusla bogmayin..bu konuda ilk cabam buradan ogrendigim kulak copy denemesi oldu 1 kez denedim ama cok kotu hissettim asla ilerletemeyecegimi anladim parmak denedim yapamadim ve doktora gitmeye karar verdim istanbulda sadece vajinismusla ilgilenen unlu bir doktora gittim 4000 tl bayildim ama degdi..size doktorun yaptiklarini tek tek anlaticam

Canım yaşayan anlıyor bu derdi o yüzden başkasının derdi ile dertleniyosn. Ne mutlu sana . İnşallah bende bir gün yenip burda herkese tek tek yardımcı olurum . Allah im hepimize güç kuvvet versin İnşallah

Once esimle ikimizi odaya aldi sorular sordu 1 saat kadar konustuk bana mektup yazdirdi yani kagida vajinismusla ilgili dusuncelerimi yazdim bunu siz de kendiniz yapabilirsiniz snra gelismenizi gorebilmek ve motive olmak icin..ben oraya vajinamin asiri dar oldugunu ve hic bir cismin giremeyecegini yazmisim mesela..snra esim beklerken beni muayene odasina aldi ve kizlik zarima bakti..bu cok basit bir islem basta korkmustum ama hic aci falan yok 3 saniyelik bir is..ama doktorun surati bozuldu ben panik oldum ne oldu ddm konusuruz ddi..odaya gectik esimle..kizlik zarimin normalden biraz kalin oldugunu biraz fazlaligim oldugunu soledi..ben tabi panik gozler doldu hemen..ee ne olacak ddm buna egzersizler sirasinda karar vericez eger esnekse sikinti yok ama esnek degilse operasyonla almamiz sart ddi..bende yikildim ama kabul ettim..ayn8 gun icinde 1 saat snra ilk seans baslayacakti biraz dolasin diye disari yolladi...ben yollarda hep agladim cnku ilk seanstan vok korkuyodum..snra vakit geldi gittik sedyeye yattim...yatis pozisyonuna kadar doktor ilgileniyo herseyle...normal uzaniyosunuz hafif dik arkanizda yastik var gbi...sol kol basin altinda rahat bi sekilde...sag bacak duz uzaniyo sol bacak yana dogru acik

Dr ilk basta bana aparati hic gostermedi..elinin icine saklamis ucuna da ultrason jeli sikmis..bana hemen baslamicam azcik akintin var ona bi bakiyom once ddi bnde tamam ddm o dirada dr en kucuk aparati sokmus...zaten jel soguk aparatta kucuk hic anlamadim..snra dr bi acin var mi ddi yok ddm snra bana ayna tuttu ve aparatin tamamen icimde oldugunu gordum hemen panik oldum aciyo demeye basladim..bu isin psikolojik oldgnu burda anladim aslinda girdigini anlamamistim bile. Dr da bunu soyledi bak icinde ve hicbisey olmadi hicbisey patlamadi dedi

Snra bikac kez cekti itti cekti itti fln snra bnm elimi aldi...benim elimle beraber yaptk..burda doktorun bana dedigi yere paralel olarak iteceksin dedi popoya dogru demedi...tam yere paralel ama yukari da degil...bir de ikinmak kesinlikle yanlis dedi..hatta ben kadinlar kulubunu hep okuyorum ikinmak yaziyolar ona uzuluyorum ikinarak iliskiyemi girilir cocukmu doguruyosun ddi...cisimizi yapar gibi kendimizi serbest birakcaz hep egzersizde ddi...4 aparat vardi arkadaslar kucukten buyuge buyugu penis boyutunda ben hep bunlarla calistim ...birde fiti krem ve bepantol karistirip suruluyo aparata

Fito krem tahris icin cok iyi ddi dr..plastik aparat tahris yapabilir fitoyu hep kullan ddi..fakat bana 4. Aparat cok buyuk geldi onu pyapmakts zorlandim hep emla kremle yaptik yani fito ve bepantole 1 nohut kadar emla katiyodum uyusuyodu...ilk iliskimdede emla kullandim...ozellikle gullusahin arkadasim bnm de ilk denememde olmadi o kadar calismama ragmen gunlerce uzuldum ama snra tekrar denedim oldu hicbisey hissetmedim bile kizlik zarimda kanamadi fazlalik olmasina ragmen essnekmis bnm

Boyle bnm hikayem sorularinizi her zaman cevaplarim...bir de parmagima bisey takiliyo diyen arkadaslar aparatla yapin hic hissetmveksiniz ben vajinanin o yapisini hissetmeyi sevmemistim...sadece bir parmagimi sokabilmistim iki parmak uc parmak sokmadim hala da sokamam parmak bana cok zor geliyo

Arkadaşlar kendimi bi kenara bırakayım da benim arkadaşım 2 hafta önce evlendi ilişkiye girebiliyor penisin hepsini içine alamasa da. Ama kanaması olmuyor o ne yapsın bana söyleyin de yardımcı olayım birde onun kaynanası bekliyor resmen çarşafı görmek için biraz cahil insanlar ...

Tabi iliski hemen aparat gbi olmuyo ilk iliskimde emla surdugum icin tamamu olmustu ama snralarinda yarim yarim yani gitgel yaptikca ilerluyo buna hic takilmayin...halada tamamini alma cabamiz yok penisle vajinanin girisi birbirine degse yeter snra gitgele baslayin o sirada islandikca giriyo zaten bunu anlatsiniz...zaten tamamini aldim gitgel yapamiyoz diyen arkadaslara bunu hep diyorum yanlis yapiyosunuz bazi arkadaslar mesajlarina bakarsa surekli jer mesejinda TAMAMINI ALABILIYORUM ama gitgel olmuyo ifadesini kullaniyo..bu bi takinti bence...tamamini dibine kadar alsan da gitgel olmayinca o bi seks olmuyo zaten...azicik bisey girse yeter hatta ddigim gibi tam vajina girisiyle penis karsi karsiya gelse yavas yavas gitgellerle resmen kayiyo iceri ben hep bu sekilde yapiyorum vunku kayganlastrici hicbisey kullanmiyoruz belki kullansak direk girer ama kullanmayinca bu sekilde gitgelle giriyo iceri...cok acik yazdim mecburen ama

Iliskiye girebiliyosa ve kan gelmediyse daha da gelmeyecektir..carsafa kakasini yapip gostersin kayinvalideye tovbe yarabbim kadinlarin bu devirde hala kendini bu kadar asagilatmasina anlam veremiyorum yaa aklim almiyo...omur boyu kiz kurusu olurum bekar kalirim yine de boyle insanla evlenmem

Birde son seansimda yazdigim ilk mektubu dr bana okutturdu o gun ne kadar karamsar seyler yazmisim vajinam asiri dar fln yazmusim dr dedi bak kocaman aparat giriyo bisey olmadi emin olun egzersiz yapmak bile insanin o karamsarligini aliyo .suanda bebek istiyorum 5-6 aydir ama olmuyo yone diplerde hissediyorum biraz asiri karamsarim sanki omur boyu cocugum olmayacakmis gbi falan dusunuyorum allah korusun.boyle bir insanim.allah herkese herseyin enn hayirlisini versin arkadaslar kendinizi uzmeyin....gecen sene bu zamanlar caresizce bu sayfayi okurken smdi yardim.mesajlari yaziyom nolurr zamaninizi bos harcamayin bir an once yenin kurtulun kendinize guveniniz gelsin

İnsan bilemiyor ki . Hersey sonradan çıkıyor ortaya tepki vermeye kalksa kesin bişey var o yüzden böyle yapıyor diye de düşünebilirler. Ne bilim ya gerçekten derler ya cahile laf anlatmak deveye hendek atmaktan zor diye aynen öyle

Teşekkür ederiz inşallah bir an önce anne olmayı nasip eder Allah

Belki seneye bu zamanlar da dogum hazirliklari sayfalarina bakarim allahimmm insallahhh..
Teşekkürler G gmszy ayrıntılı izahın için. İnşallah çok yakın zamanda bebeğinde olur. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
Ikınma konusunda haklısın. Ikınmanın cinsel işlev sırasında bir gerekliliği yok. Dediğin gibi saçma ve olayın akışı ile uyumlu değil. Ancak egzersiz yaparken, bir boşluk olduğunu, ve o boşluğa bir şeyin girebildiğini ancak bu şekilde yaparak ikna olabiliyoruz. Çünkü şiddetli kasılmayı, ıkınarak bertaraf edebilme şansımız var. Zaten kendine güven geldikce, gevşemeyi de öğrenmiş oluyoruz.
Herkesin doktora gitme, gitsede iyi bir doktora denk gelme şansı olmuyor ne yazık ki!

Belki seneye bu zamanlar da dogum hazirliklari sayfalarina bakarim allahimmm insallahhh..
Insallah canimmm allah saglikli ve hayrli bi ewlat nsip eder.. ayrintili yazin icin coook tesekkur ediyorum .. su 6 ayda vajinismus sayesnde cnsellikle ilgili hersyi ogrendim gecemz gunduzumuz bu oldu sabah uyanir uyanmaz bu siteye giriyorum Rabbim hepimizim gonlundekini verir insallah cok dgru yazdiklarin biz bi hepsi girsin diye tutturmusuz beynimizde cnsellikten zevk almayi brktik tek derdimiz o oldu gibii artik ne kadari girerse girsin git gel yapip zevk almaya calisacam eger basarili olursam diger arkadaslarafa tavsiye ederim :))

Canim hangi pozisyonda yendin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…