Canım yaşayan anlıyor bu derdi o yüzden başkasının derdi ile dertleniyosn. Ne mutlu sana . İnşallah bende bir gün yenip burda herkese tek tek yardımcı olurum . Allah im hepimize güç kuvvet versin İnşallahArkadaslar bende bu yıl haziranda yenmiştin.Yazdiklarim esk sayfalarda kaldi ara ara bakiyorum yine buraya..tekrar aşama aşama anlatayimki belki bir kisini bile okuyup isine yarar..oncelikle herkes ben yendiysem herkes yener diyo fakat ben gercekten oyleyim herseyi diplerde yasayan biriyim gucsuzum genelde..dolayisiyla yaklasik iki yildir yasadigim vajinismus benim tum hayat enerjimi ve ozguvenimi almisti..hayattan zevk almiyodum..ama burda bazi arkadaslarin dedigi gbi esimle hic ev arkadasi gbi olmadik cinselligimiz hep var oldu yani her evli gibi haftada iki uc iliskimiz hep oluyodu birborimizden hic uzaklasmadik bence 1. Kural bu...esinizi de vajinismusla bogmayin..bu konuda ilk cabam buradan ogrendigim kulak copy denemesi oldu 1 kez denedim ama cok kotu hissettim asla ilerletemeyecegimi anladim parmak denedim yapamadim ve doktora gitmeye karar verdim istanbulda sadece vajinismusla ilgilenen unlu bir doktora gittim 4000 tl bayildim ama degdi..size doktorun yaptiklarini tek tek anlaticam
Arkadaşlar kendimi bi kenara bırakayım da benim arkadaşım 2 hafta önce evlendi ilişkiye girebiliyor penisin hepsini içine alamasa da. Ama kanaması olmuyor o ne yapsın bana söyleyin de yardımcı olayım birde onun kaynanası bekliyor resmen çarşafı görmek için biraz cahil insanlar ...
Teşekkür ederiz inşallah bir an önce anne olmayı nasip eder AllahBirde son seansimda yazdigim ilk mektubu dr bana okutturdu o gun ne kadar karamsar seyler yazmisim vajinam asiri dar fln yazmusim dr dedi bak kocaman aparat giriyo bisey olmadi emin olun egzersiz yapmak bile insanin o karamsarligini aliyo .suanda bebek istiyorum 5-6 aydir ama olmuyo yone diplerde hissediyorum biraz asiri karamsarim sanki omur boyu cocugum olmayacakmis gbi falan dusunuyorum allah korusun.boyle bir insanim.allah herkese herseyin enn hayirlisini versin arkadaslar kendinizi uzmeyin....gecen sene bu zamanlar caresizce bu sayfayi okurken smdi yardim.mesajlari yaziyom nolurr zamaninizi bos harcamayin bir an once yenin kurtulun kendinize guveniniz gelsin
Teşekkürler G gmszy ayrıntılı izahın için. İnşallah çok yakın zamanda bebeğinde olur. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Belki seneye bu zamanlar da dogum hazirliklari sayfalarina bakarim allahimmm insallahhh..
Vajinanın anatomik yapısıyla alakalı, bir rahatsızlık falan değil ki. Niye herkeste olmasın? Bence o kadar takılmayın artık bu konuya. Yoksa vajinanın kıvrımlarınıda saymaya başlıyacağız.Herkeste yok mu ki
Insallah canimmm allah saglikli ve hayrli bi ewlat nsip eder.. ayrintili yazin icin coook tesekkur ediyorum .. su 6 ayda vajinismus sayesnde cnsellikle ilgili hersyi ogrendim gecemz gunduzumuz bu oldu sabah uyanir uyanmaz bu siteye giriyorum Rabbim hepimizim gonlundekini verir insallah cok dgru yazdiklarin biz bi hepsi girsin diye tutturmusuz beynimizde cnsellikten zevk almayi brktik tek derdimiz o oldu gibii artik ne kadari girerse girsin git gel yapip zevk almaya calisacam eger basarili olursam diger arkadaslarafa tavsiye ederim :))Belki seneye bu zamanlar da dogum hazirliklari sayfalarina bakarim allahimmm insallahhh..
Ewet bende egzersiz yaparken hissettim.sanirim herkesde varSiz de parmak egzersizinde mi fark ettiniz ?
Canim hangi pozisyonda yendin..Birde son seansimda yazdigim ilk mektubu dr bana okutturdu o gun ne kadar karamsar seyler yazmisim vajinam asiri dar fln yazmusim dr dedi bak kocaman aparat giriyo bisey olmadi emin olun egzersiz yapmak bile insanin o karamsarligini aliyo .suanda bebek istiyorum 5-6 aydir ama olmuyo yone diplerde hissediyorum biraz asiri karamsarim sanki omur boyu cocugum olmayacakmis gbi falan dusunuyorum allah korusun.boyle bir insanim.allah herkese herseyin enn hayirlisini versin arkadaslar kendinizi uzmeyin....gecen sene bu zamanlar caresizce bu sayfayi okurken smdi yardim.mesajlari yaziyom nolurr zamaninizi bos harcamayin bir an once yenin kurtulun kendinize guveniniz gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?