Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İlk defa duyyorum işlevi neymiş.Birde siz içerde diyorsunuz acaba farklı yerlerimi tarif ediyoruz.Benimm dediğim vajinada 2 cm ilerde gözle görülüyor.Siz göremiyormusunuz.Hatta ıkınınca kımıldıyor.
Canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli kapl canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli böyle kalın bir et tabakası yok ama İşlevini araştırmadım açıkçası kıpırdama da şöyle pozisyon değiştirince yukarı çıkıyor yani etin içine giriyor o zaman hiçbir engel yaratmıyor orada

Tamam canım ozaman biz farklı şeylerden bahsediyoruz.Ben vajinada küçük deliğin ağzını kapatan bademcik gibi etten bahsediyorum.Demekki farklı yerlerden bahsediyormuşuz.

Tamam canım ozaman biz farklı şeylerden bahsediyoruz.Ben vajinada küçük deliğin ağzını kapatan bademcik gibi etten bahsediyorum.Demekki farklı yerlerden bahsediyormuşuz.
Olabilir canım

Vajina girişinde bademcik gibi bir et var evet bende görmüştüm ilk egzersize başlarken. Bikaç kişi daha evet öyle bişi var vajina yapısıyla alakalı dediler takmadım.
Bende size söylüyorum aynısı bende de var göz bebeği,boğazdaki bademcik, eldeki tırnak gibi oranın yapısıyla alakalı.takmayın bu kadar. Boşverin vajina yapısını.Egzersizlere bakın siz :)

Parmakla orayı hissetmek rahatsız ediyosa kş bende öyle olmuştı. Aparatla yendim. Hiç muhatap olmadım içerisiyle :)

Peki alternatif olarak kullanabileceğim bir aparat varmı iki parmak boyunda . Bende o şekilde yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…