Canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli kapl canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli böyle kalın bir et tabakası yok ama İşlevini araştırmadım açıkçası kıpırdama da şöyle pozisyon değiştirince yukarı çıkıyor yani etin içine giriyor o zaman hiçbir engel yaratmıyor oradaİlk defa duyyorum işlevi neymiş.Birde siz içerde diyorsunuz acaba farklı yerlerimi tarif ediyoruz.Benimm dediğim vajinada 2 cm ilerde gözle görülüyor.Siz göremiyormusunuz.Hatta ıkınınca kımıldıyor.
Esli denemeye gectim bugun yaptim birazini aldim p.sonra siktim kendimi olmadi yine tam anlamiyla.sonra esime parmagiyla banaa egzersiz yaptirdim isaret parmagini aldim.Oo harikasın o zaman eşli denemeye geçtin mi
Ilk ban ustte oldum hic yapamadjim.sonra ben alta gectim biraz yatim belimin altina yastik kiydukHangi pozisyonda denediniz canm
Insallâh canim yaaDimi ay canım benim ya inşallah aşacağız
Başarınca yazalım buraya herkes uğraşsın alacağız inşallah...Insallâh canim yaa
Ertelemeyin hergun biraz biraz deneyinIlk ban ustte oldum hic yapamadjim.sonra ben alta gectim biraz yatim belimin altina yastik kiyduk
Zaten hergun denese esim bu isi coktan asmistim.bugun bana cok guzel fardimci oldu.Ertelemeyin hergun biraz biraz deneyin
Iste konusun bnce esinizle cnmZaten hergun denese esim bu isi coktan asmistim.bugun bana cok guzel fardimci oldu.
Ise gidiyo ya yorgun geliyo ewe denemek istemiyo.yapamicam zannediyor.bugun gordu ne kadar ilerledigimiIste konusun bnce esinizle cnm
Yaşasın azimIse gidiyo ya yorgun geliyo ewe denemek istemiyo.yapamicam zannediyor.bugun gordu ne kadar ilerledigimi
Iste olsun canm az da olsa gunluk deneyin bak faydasi cokIse gidiyo ya yorgun geliyo ewe denemek istemiyo.yapamicam zannediyor.bugun gordu ne kadar ilerledigimi
Senin mesajlarin kapali sanirim ben de atamadim..burdan da sorabilirsin canimCanım sana özel bir soru sormak istiyorum.Özel mesajın kapalı bana mesaj atarmısın.
Canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli kapl canım ben gözle göremiyorum dışarda değil yani içerde 2.03 santim elimle hissedebiliyorum zaten kemik gibi dışı etli böyle kalın bir et tabakası yok ama İşlevini araştırmadım açıkçası kıpırdama da şöyle pozisyon değiştirince yukarı çıkıyor yani etin içine giriyor o zaman hiçbir engel yaratmıyor orada
Olabilir canımTamam canım ozaman biz farklı şeylerden bahsediyoruz.Ben vajinada küçük deliğin ağzını kapatan bademcik gibi etten bahsediyorum.Demekki farklı yerlerden bahsediyormuşuz.
Sen yendin mi peki #hayatcicegimHangi pozisyonda denediniz canm
Ewet canm 5 aylik hamileyimmSen yendin mi peki #hayatcicegim
Ewet faydasi cok bende denemek istiyorum gunluk sma esim istemiyo.bundan sonra ister die dusunuyorum.Iste olsun canm az da olsa gunluk deneyin bak faydasi cok
Vajina girişinde bademcik gibi bir et var evet bende görmüştüm ilk egzersize başlarken. Bikaç kişi daha evet öyle bişi var vajina yapısıyla alakalı dediler takmadım.Tamam canım ozaman biz farklı şeylerden bahsediyoruz.Ben vajinada küçük deliğin ağzını kapatan bademcik gibi etten bahsediyorum.Demekki farklı yerlerden bahsediyormuşuz.
Parmakla orayı hissetmek rahatsız ediyosa kş bende öyle olmuştı. Aparatla yendim. Hiç muhatap olmadım içerisiyle :)Tamam canım ozaman biz farklı şeylerden bahsediyoruz.Ben vajinada küçük deliğin ağzını kapatan bademcik gibi etten bahsediyorum.Demekki farklı yerlerden bahsediyormuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?