Yok canım bende de var ...Tatlım ama ona bakarsan p..s de girmez düşüncem o benim gerisi önemli değil fizyolojik bir problem olabilir mi diye endişem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bende de var ...Tatlım ama ona bakarsan p..s de girmez düşüncem o benim gerisi önemli değil fizyolojik bir problem olabilir mi diye endişem
Musait olunca yazarsn :)Size yazacaktım evliliğimi, bir türlü fırsat bulamadım. Şimdi de kayınvalideme gidiyoruz.
Siz nasıl yaptınız peki?Yok canım bende de var ...
Ne YÖK mü anımHerkeste yok mu ki
Demekki herkeste çar kendimizi kasınca daha çok oluyor anlayamadım valla o nedir diyeBende de var diyor :) ee sayili insanlar da mi var o et parcasi herkeste yok mu
Sen de de çar dimi prki sen nasıl ilişkiye giriyorsun acır ona çarpınca nasıl yapıyorsun ?Yok ben hic kasmadim ama o orda sabit yani ama yaklaşık 5 santim arkada
Yardımcı olmak için burdayım sandım canımYa daha o derece giris olmadi ki. Diyorum ya 5 santim arkada. Penis o kadar girse suan neden bu grupta olayim ki canim
Anladım canım makata doğru mu itiyorsun parmağımı nasıl yapıyorsun?Egzersiz yaparken fark ettim
Anladım canım başarırız inşallahEvet sanirim öyle yapmıştım
Canım benim onun için olmazsa bile kendin için yap moralini bozma emin ol ki başarırsın kendine güven kimseyi kafana takma kendin için başarArtik basaracak kadar guclu bile bulmuyorum kendimi usandim . Anlayissiz bi insanla olmuyor olmuyor !!
Bendede varBende de var diyor :) ee sayili insanlar da mi var o et parcasi herkeste yok mu
Siz de parmak egzersizinde mi fark ettiniz ?Bendede var
Tek başına olunca üstesinden geleck gücün de kalmıyor...Canım benim onun için olmazsa bile kendin için yap moralini bozma emin ol ki başarırsın kendine güven kimseyi kafana takma kendin için başar