Seninde perine bölgen hassas olabilir. Perine masajı yap. Zeytinyağı, badem yağı, buğday yağı gibi doğal bir yağ kullanmalısın. Anüs ile vajina arasındaki bölgeye içerden ve dışardan bu yağlardan herhangi biriyle masaj yap. Kasılmasan bile perine bölgesi gergin olabilir, ama masajla esneyebiliyor. Tabi yanma hissetmenin başka sebepleride olabilir. Mantar, enfeksiyon...böyle bir rahatsızlığının olmadığına emin olmalısın. Adete yakın zamanlarda bu denemeler daha kolay olmalı. Zaten adet olmadan önceki birkaç gün istekte artış ve daha çok ıslanma hissedilir.İki kere spreyle ilişkiye girip , sonrada aparatla parmakla egzersiz yapıp hala ilişkiye giremeyen beceriksiz tek benimdir herhaldeyine nerde hata yapıyorum.adetime iki gün var alakası olabilir mi daha girişte aşırı yanmadan ilerletemedim.birde egzersiz yaparken her defasında küçük boydan başlayıp kalınlaştırıyorum.pat diye en kalını yapamıyorum.o seviyeyemi gelmem gerekir.eşli denemeden önce egzersiz yapmadım.spontane gelişti
Arkadaşlar merhaba
Bende yenenlerdenim ve güzel haberlerimi sizinle de paylaşmak istedim
5 haftalık hamileyim
Sizlerde sakın pes etmeyin ve egzersizleri mutlaka yapın
Çok çok tebrik ederim darısı bizlerin başına.Hamile olnaların bu hastalığı anlatmaları dahada motive ediyor insanı.Sizde biraz bilgi verirmisiniz.Vajinusmusu yenmek için nasıl bir başlangıç yaptınız ?Burdakilerin en büyük problemi ilk başlangıcı yapamama ve tabiki kızlık zarı muhabbeti.Siz ne düşünüyorsunuz neler tavsiye ediyorsunuz?
Cnm sen nezamn yendin yendigin gibi hamilemi kaldin bende spreyle 2 defa iliski yasadim tabi ondan önce egzersiz yapiyordum suan spreyi kullanmiyorum acaba bende hamile kalirmiyimArkadaşlar merhaba
Bende yenenlerdenim ve güzel haberlerimi sizinle de paylaşmak istedim
5 haftalık hamileyim
Sizlerde sakın pes etmeyin ve egzersizleri mutlaka yapın
Aslinda ikiside uyusturuyo.sprey biraz daha fazla uyusturuyo.kızlar anestol pomad ve wemcaine pump sprey ikiside aynı görevi mi görür? ben sadece kayganlaştırıcı kullanıyordum ama uyuşturan birşey olmadan yapamıcam sanırım. ikisinden hangisini almamı önerirsiniz? birde eğer tahriş falan olursa bepanthol krem mi alayım?
Gördün mü? karamsarlık uçtu gitdi.Kızlarr kulak çubuğunu hallettim ayy inanamıyorum çokk mutluyumm dokunmaya korkan ben çok mutluyum çokkgece serçe parmağa geçicem.Ellerim titriyor ama korkudan değil mutluluktan, heyecandan...
İyiyim canım. Sen nasılsın. İşimden sebep gün ortası pek giremiyorum. Ancak gördüm mesajları.
Gördün mü? karamsarlık uçtu gitdi.
Cnm sen nezamn yendin yendigin gibi hamilemi kaldin bende spreyle 2 defa iliski yasadim tabi ondan önce egzersiz yapiyordum suan spreyi kullanmiyorum acaba bende hamile kalirmiyim
Insallah tatlimmm yaa sen hamişsin dualarin kabul olur herkeze ve bana gönülden bi dua et.6 kasımda tamamen yendim ilk iki gün falan sprey İle denedik sonra bıraktık hep kayganlaştırıcı ile yaptık
Sprey sonuçta yabancı bir madde hamilelik için engel olabilir Allah korusun yan etkileri de olabilir eğer ilişkiyi yaşadıysanız spreysiz denemelere başlayın sadece bolca kayganlaştırıcı kullanın derim ben hemen o ay hamile kaldım inş sizde hemen kalırsınız
Dualarda bizleri unutmayınInsallah tatlimmm yaa sen hamişsin dualarin kabul olur herkeze ve bana gönülden bi dua et.
Rabbim seninde bebegini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?