Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Seninde perine bölgen hassas olabilir. Perine masajı yap. Zeytinyağı, badem yağı, buğday yağı gibi doğal bir yağ kullanmalısın. Anüs ile vajina arasındaki bölgeye içerden ve dışardan bu yağlardan herhangi biriyle masaj yap. Kasılmasan bile perine bölgesi gergin olabilir, ama masajla esneyebiliyor. Tabi yanma hissetmenin başka sebepleride olabilir. Mantar, enfeksiyon...böyle bir rahatsızlığının olmadığına emin olmalısın. Adete yakın zamanlarda bu denemeler daha kolay olmalı. Zaten adet olmadan önceki birkaç gün istekte artış ve daha çok ıslanma hissedilir.
Eşinle beraber olmadan önce, yani cinsel ilişkiye geçmeden seni sırasıyla parmağıyla uyarabilir, bunu egzersiz değilde sevişmenin bir parçasıymış gibi yapabilir. Tek parmak iki parmak...esnemiş olursun. G noktası eşinin parmağının uzandığı bir bölgededir. Vajinanın ön duvarında. Orayı uyarabilir. Bulursa tabi. G noktası bazan saklambaç oynamayı seviyor. Parmağını öne doğru kaşır gibi hareketlendirecek. Sende zevk alacağın ve de parmaklar girdiği için esneyeceğinden penis girişide kolaylaşır. Sende istekle alırsın. Şimdi adetsin herhalde. Bitince denersin. Ama bir kaç gün iyileşmeyi bekle.

Arkadaşlar merhaba
Bende yenenlerdenim ve güzel haberlerimi sizinle de paylaşmak istedim
5 haftalık hamileyim

Sizlerde sakın pes etmeyin ve egzersizleri mutlaka yapın

Çok çok tebrik ederim darısı bizlerin başına.Hamile olnaların bu hastalığı anlatmaları dahada motive ediyor insanı.Sizde biraz bilgi verirmisiniz.Vajinusmusu yenmek için nasıl bir başlangıç yaptınız ?Burdakilerin en büyük problemi ilk başlangıcı yapamama ve tabiki kızlık zarı muhabbeti.Siz ne düşünüyorsunuz neler tavsiye ediyorsunuz?

D Demmahumm Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. lütfen bize de dua et bu hastalığı yenelim ve bizlerinde bebişleri olsun

kızlar anestol pomad ve wemcaine pump sprey ikiside aynı görevi mi görür? ben sadece kayganlaştırıcı kullanıyordum ama uyuşturan birşey olmadan yapamıcam sanırım. ikisinden hangisini almamı önerirsiniz? birde eğer tahriş falan olursa bepanthol krem mi alayım?

Ben ilk başlarda sprey ve emla kullandım evde ayna karşısında küçük aparatlar ile başladım denemelere her seferinde girdiğini görünce daha büyük aparatlara geçtim vajşnaya sokarken popo kısmına doğru yönlendirmek çok önemli aparata ve içime bolca sprey sıkıyordum günlerce denedim
Sonrasında internetten yapma penis aldım bir kaç günde onunla denedim baktım yarısından fazlası giriyor sadece bir baskı hissediyorum eşim ile de yaparım diye düşündüm bir akşam ümitsiz şekilde eşim ile denemeye karar verdik bolca sprey sıktım eşim yapma penisi kendi sokmaya çalıştı içime ve girdi ve sanırım böylelikle eşime güvenim kendime geldi sonrasına eşim denedi ve yavaş yavaş oldu bir kaç gün sprey ile devam ettik yine oldu sonrasında spreyi bırakıp sadece kayganlaştırıcı kullanmaya başladık
Ve sonuç hamileyim :)

Arkadaşlar merhaba
Bende yenenlerdenim ve güzel haberlerimi sizinle de paylaşmak istedim
5 haftalık hamileyim

Sizlerde sakın pes etmeyin ve egzersizleri mutlaka yapın
Cnm sen nezamn yendin yendigin gibi hamilemi kaldin bende spreyle 2 defa iliski yasadim tabi ondan önce egzersiz yapiyordum suan spreyi kullanmiyorum acaba bende hamile kalirmiyim

Aslinda ikiside uyusturuyo.sprey biraz daha fazla uyusturuyo.

Kızlarr kulak çubuğunu hallettim ayy inanamıyorum çokk mutluyumm dokunmaya korkan ben çok mutluyum çokk gece serçe parmağa geçicem.Ellerim titriyor ama korkudan değil mutluluktan, heyecandan...

Son düzenleme:
Kızlarr kulak çubuğunu hallettim ayy inanamıyorum çokk mutluyumm dokunmaya korkan ben çok mutluyum çokk gece serçe parmağa geçicem.Ellerim titriyor ama korkudan değil mutluluktan, heyecandan...
Gördün mü? karamsarlık uçtu gitdi.

Gördün mü? karamsarlık uçtu gitdi.

Aynen canım hiç korkum kalmadı hatta inanki aparatı büyülttüm kulak çubuğu küçük geliyor artık.Çubuğa pamuk streç yapıp büyültüp devam ediyorum.Çok teşekkür ederim sanada.Yazıkk ya vallahi o kulak çubuğunu almak için dahi geçen günlerime yazık.

Cnm sen nezamn yendin yendigin gibi hamilemi kaldin bende spreyle 2 defa iliski yasadim tabi ondan önce egzersiz yapiyordum suan spreyi kullanmiyorum acaba bende hamile kalirmiyim

6 kasımda tamamen yendim ilk iki gün falan sprey İle denedik sonra bıraktık hep kayganlaştırıcı ile yaptık
Sprey sonuçta yabancı bir madde hamilelik için engel olabilir Allah korusun yan etkileri de olabilir eğer ilişkiyi yaşadıysanız spreysiz denemelere başlayın sadece bolca kayganlaştırıcı kullanın derim ben hemen o ay hamile kaldım inş sizde hemen kalırsınız

Insallah tatlimmm yaa sen hamişsin dualarin kabul olur herkeze ve bana gönülden bi dua et.
Rabbim seninde bebegini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.

Kızlar dün akşam ufak boy aparatla egzersiz yaptım, genişliği serçe parmak kadardı.Bu sabah tuvalete girdim büyük abdesti yaptıktan sonraa temizlenirken peçetede pembelik gördüm.Ne yapıyım egzersize devammı ediğim yoksa toparlanana kadar biraz aramı verim?

maalesef kaç gündür ertelemek için bahaneler buluyorum. bu konuda kendime çok kızıyorum ama egzersizden kaçıyorum. boş yere ağlayıp sızlıyorum evde ama inanın canım hiçbirşey istemiyor.sürekli uyumak istiyorum sorunlarımı unutmak istiyorum. depresyondayım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…