• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

D Dnnn R Requiemd işte o bebek isteği özlemi yok mu zaten beni üzen en büyük sorun o. bazı kişilerin deneme esnasında kalmış keşke benimde öyle kalsa diyorum çünkü çok stres yapıyorum böyle oldukça.en azından bebek olsa onu kafamdan silmiş olucam.şükür eşimle bir soğukluk yok henüz oda egzersiz yapalım diyor ama ben cesaretsizim :(
U Uzram seninde doktorda yaşadığın ilk deneyim gibi olacak diye korkuyorum bu yüzden gitmek istemiyorum doktora. birde bacaklarımı açamıyorum zaten biliyorum izin vermicem birde çok utanıyorum. çok sağolun valla arkadaşlar bugün burda yazışmak bana çok iyi geldi. yarın egzersize tekrardan başlıcam.

D Dnnn R Requiemd işte o bebek isteği özlemi yok mu zaten beni üzen en büyük sorun o. bazı kişilerin deneme esnasında kalmış keşke benimde öyle kalsa diyorum çünkü çok stres yapıyorum böyle oldukça.en azından bebek olsa onu kafamdan silmiş olucam.şükür eşimle bir soğukluk yok henüz oda egzersiz yapalım diyor ama ben cesaretsizim :KK43:
U Uzram seninde doktorda yaşadığın ilk deneyim gibi olacak diye korkuyorum bu yüzden gitmek istemiyorum doktora. birde bacaklarımı açamıyorum zaten biliyorum izin vermicem birde çok utanıyorum. çok sağolun valla arkadaşlar bugün burda yazışmak bana çok iyi geldi. yarın egzersize tekrardan başlıcam.
Canım kusura bakmazsan ben arkadaşlar kadar iyimser olamayacam. Doktora gittmeyi düşündünmü diyolar. Yok korkuyorum biliyorum baktıramam bayılırım diyolar, yapmak istemiyorum acıyo uyumak istiyorum sadece diyorsun. Bence şöyle bir silkelenmelisin. Yapmak zorunda olduğunu hatırlamalısın. Evli bir kadınsan önce kendin için sonra eşin için ya egzersizi ya doktoru yani birini yapmak zorundasın. 5 yıl olmuş. Biraz telaş yap sana kamçı olsun ki harekete geç.

D Dnnn R Requiemd işte o bebek isteği özlemi yok mu zaten beni üzen en büyük sorun o. bazı kişilerin deneme esnasında kalmış keşke benimde öyle kalsa diyorum çünkü çok stres yapıyorum böyle oldukça.en azından bebek olsa onu kafamdan silmiş olucam.şükür eşimle bir soğukluk yok henüz oda egzersiz yapalım diyor ama ben cesaretsizim :KK43:

Canım kusura bakmazsan ben arkadaşlar kadar iyimser olamayacam. Doktora gittmeyi düşündünmü diyolar. Yok korkuyorum biliyorum baktıramam bayılırım diyorsun. Nerden biliyosan yaşamadan?
Egzersiz yap diyolarlar, yapmak istemiyorum acıyo uyumak istiyorum sadece diyorsun. Bence şöyle bir silkelenmelisin. Yapmak zorunda olduğunu hatırlamalısın. Başka çaren varmı? Olsaydı 5 yıldır gelirdi o çare. Mucize...Evli bir kadınsan önce kendin için sonra eşin için ya egzersizi ya doktoru yani birini yapmak zorundasın. 5 yıl olmuş. Biraz telaş yap sana kamçı olsun ki harekete geç.

Ya ben kimseyle konuşmadan gitmiştim doktora öyle birşey yapacağı aklıma bile gelmedi ben öyle bakıp bırakacak sanmıştım ama biranda yaptı yoksa önceden konuşurdum sakin yapmayın falan diye ve bütün doktorlar böyle değil canım gittiğin doktora anlatirsin durumunu ama artık bi adım atmak lazim

H hepumutvar doktor korkum var alttan muayene yaptıramıyorum o yüzden kendim yenebilirsem diye bekliyorum. tabi beklersem sihirli denek bana dokunmıcak iş bende bitiyor. bu yüzden birkaç hafta önce bi gaza gelmiştim ama geçen hafta acı olunca tekrar umutsuzluğa kapıldım ama bugün burdaki arkadaşlarla konuşmak bana iyi geldi.yarın tekrar egzersizlere başlıcam.inşallah rabbim bana ve benim gibi olan herkese cesaret versin hemen bitsin
Canım özel doktora yada kliniklere gidip tedavi olsan
Yani maddi acıdan külfetli biraz ama gerekirse borç al ve git.

İyi geceler arkadaşlar.şuan bu mesajı allahıma sukrederek ağlayarak yazıyorum.
Bende 2 yıl 9 aydır evliyim,burayı takip ederek 1.5 yıl önce egzersizlere başladım. Çok iyi gitmeme rağmen bir türlü eşli deneme yapamadım,zaten sadece 4 5 eşli deneme yaptık bu 1.5 yıl içinde onlarda hüsranla sonuçlandı.
Ve sonrası hep erteleme,hep erteleme...
Hatta vajinismusken hamile kalmaya çalıştım,ilaçlar kullandım.hatta bir ara psikolojik olarak hamilelik belirtileri bile yaşadım.ama tabiki hepsi hayali
Takı bu geceye kadar artık annelik benim içinde hayal değil,bu gece önce allahım izni sonrada eşimin vardimiyla yendim vajıyı.
Ve inanin hissetmedim bile,bu sözü söyleyenlere çok kızardım bende ama inanin hissetmedim bile,eşim bu is bitti bile dediğinde anladım sadece...
Allah hepinizin yardımcısı olsun bu gece hep sukredecegim allaha,sizin içinde dua edeceğim. İnşallah hepinizi en kisa zamanda yenersiniz ama neolur benim kadar ertelemeyin

Canim benim sana tavsiyem faha fazla erteleme

Seninde perine bölgen hassas olabilir. Perine masajı yap. Zeytinyağı, badem yağı, buğday yağı gibi doğal bir yağ kullanmalısın. Anüs ile vajina arasındaki bölgeye içerden ve dışardan bu yağlardan herhangi biriyle masaj yap. Kasılmasan bile perine bölgesi gergin olabilir, ama masajla esneyebiliyor. Tabi yanma hissetmenin başka sebepleride olabilir. Mantar, enfeksiyon...böyle bir rahatsızlığının olmadığına emin olmalısın. Adete yakın zamanlarda bu denemeler daha kolay olmalı. Zaten adet olmadan önceki birkaç gün istekte artış ve daha çok ıslanma hissedilir.
Eşinle beraber olmadan önce, yani cinsel ilişkiye geçmeden seni sırasıyla parmağıyla uyarabilir, bunu egzersiz değilde sevişmenin bir parçasıymış gibi yapabilir. Tek parmak iki parmak...esnemiş olursun. G noktası eşinin parmağının uzandığı bir bölgededir. Vajinanın ön duvarında. Orayı uyarabilir. Bulursa tabi. G noktası bazan saklambaç oynamayı seviyor. Parmağını öne doğru kaşır gibi hareketlendirecek. Sende zevk alacağın ve de parmaklar girdiği için esneyeceğinden penis girişide kolaylaşır. Sende istekle alırsın. Şimdi adetsin herhalde. Bitince denersin. Ama bir kaç gün iyileşmeyi bekle.
Teşekkür ederim monaloza birde dediklerini uygulayayım

Bende 2 yıl 9 aydır evliyim,burayı takip ederek 1.5 yıl önce egzersizlere başladım. Çok iyi gitmeme rağmen bir türlü eşli deneme yapamadım,zaten sadece 4 5 eşli deneme yaptık bu 1.5 yıl içinde onlarda hüsranla sonuçlandı.
Hatta vajinismusken hamile kalmaya çalıştım,ilaçlar kullandım.hatta bir ara psikolojik olarak hamilelik belirtileri bile yaşadım.ama tabiki hepsi hayali
Takı bu geceye kadar artık annelik benim içinde hayal değil,bu gece önce allahım izni sonrada eşimin vardimiyla yendim vajıyı.
Ve inanin hissetmedim bile,bu sözü söyleyenlere çok kızardım bende ama inanin hissetmedim bile,eşim bu is bitti bile dediğinde anladım sadece...
Allah hepinizin yardımcısı olsun bu gece hep sukredecegim allaha,sizin içinde dua edeceğim. İnşallah hepinizi en kisa zamanda yenersiniz ama neolur benim kadar ertelemeyin
Çok sevindim, tebrikler. :nazar: bu kadarmış....

:KK31:çok sevindim canım hadi gözün aydın artık sende yeni gelinsin :nazar:

Kizlar mrb reglm bugun bitti sayfada iki uc gun ara verin demissiniz vermesek basarisiz mi olur egzersizler bn bu ay cook hirslandim hic ara vermeden calisip yenmek istiyorum

Kizlar mrb reglm bugun bitti sayfada iki uc gun ara verin demissiniz vermesek basarisiz mi olur egzersizler bn bu ay cook hirslandim hic ara vermeden calisip yenmek istiyorum
Dene canım, herkes aynı değil. Yanma falan hissedersen ertelersin bir kaç gün. Belkide hiç zorlanmazsın. Denemekten ne çıkar.

Kızlar kulak çubuğuna pamuk ve streç sararak aparatlar yapıyorum.Hijyen konusunda sıkıntı çıkarmı sizce?

Ben ilk önce vemcaine sprey sıktım ama inanırmısın okadar çok yaktıki at gibi koşturdum evde hemen suyla yıkadım, tahriş etti kızarttı. Aradan 1 saat geçti Ve spreysiz yapmaya karar verdim.Bebe yağları, zeytinyağlar, vazalinler vesaire hiç biri iyi değil felaket can yakıyor ve tahriş ediyor.Sonra tavsiye üzerine eczaneden su bazlı Gleitgelen jel aldım tam olarak vajinaya uyumlu ve su bazlı olması tahrişi önlüyor.Hemen aldığım gibi denedim.Nokta kadar canım yanmadı.Girişi hissetmiyorum bile.

aklım cok karıstı. Sprey al diyende var kullanma diyende.... Ne yapıcaz biz...

aklım cok karıstı. Sprey al diyende var kullanma diyende.... Ne yapıcaz biz...
canım bende ilk ilişkiye girerken sprey kullandım ve öyle yapabldim ama ondan sonra hiç kullanmadım bunu sen ayarlamalısın ilk ilişki de bence kullanmak daha mantıklı çünkü oraya birsey girdiğini beyninin kabul etmesi lazım biirkere kullan zaten sonrasında ihtiyaç duymazsın

Back