Seninde perine bölgen hassas olabilir. Perine masajı yap. Zeytinyağı, badem yağı, buğday yağı gibi doğal bir yağ kullanmalısın. Anüs ile vajina arasındaki bölgeye içerden ve dışardan bu yağlardan herhangi biriyle masaj yap. Kasılmasan bile perine bölgesi gergin olabilir, ama masajla esneyebiliyor. Tabi yanma hissetmenin başka sebepleride olabilir. Mantar, enfeksiyon...böyle bir rahatsızlığının olmadığına emin olmalısın. Adete yakın zamanlarda bu denemeler daha kolay olmalı. Zaten adet olmadan önceki birkaç gün istekte artış ve daha çok ıslanma hissedilir.İki kere spreyle ilişkiye girip , sonrada aparatla parmakla egzersiz yapıp hala ilişkiye giremeyen beceriksiz tek benimdir herhalde yine nerde hata yapıyorum.adetime iki gün var alakası olabilir mi daha girişte aşırı yanmadan ilerletemedim.birde egzersiz yaparken her defasında küçük boydan başlayıp kalınlaştırıyorum.pat diye en kalını yapamıyorum.o seviyeyemi gelmem gerekir.eşli denemeden önce egzersiz yapmadım.spontane gelişti
Eşinle beraber olmadan önce, yani cinsel ilişkiye geçmeden seni sırasıyla parmağıyla uyarabilir, bunu egzersiz değilde sevişmenin bir parçasıymış gibi yapabilir. Tek parmak iki parmak...esnemiş olursun. G noktası eşinin parmağının uzandığı bir bölgededir. Vajinanın ön duvarında. Orayı uyarabilir. Bulursa tabi. G noktası bazan saklambaç oynamayı seviyor. Parmağını öne doğru kaşır gibi hareketlendirecek. Sende zevk alacağın ve de parmaklar girdiği için esneyeceğinden penis girişide kolaylaşır. Sende istekle alırsın. Şimdi adetsin herhalde. Bitince denersin. Ama bir kaç gün iyileşmeyi bekle.