maalesef kaç gündür ertelemek için bahaneler buluyorum. bu konuda kendime çok kızıyorum ama egzersizden kaçıyorum. boş yere ağlayıp sızlıyorum evde ama inanın canım hiçbirşey istemiyor.sürekli uyumak istiyorum sorunlarımı unutmak istiyorum. depresyondayım sanırım
pempi işaret ve orta parmağımı sokabilmiştim ama hafta sonu tekrar denedim çok canım acıdı ve şimdi egzersiz yapayım diye düşünürken o acı geliyor aklıma bu yüzden egzersiz yapmak istemiyorum. sen çalışırken hangi kayganlaştırıcı ve ilaç kullanıyorsun?
Benim gibisin ama sorudan kacarak olmuyo sakin kabullenme bunu bende yapamiyordum.ama simdi bak nasil yapiyorum cunku gunler geciyo aylar seneler oluyor uzadikca uzuyo.kendin icin yap birseyler.maalesef kaç gündür ertelemek için bahaneler buluyorum. bu konuda kendime çok kızıyorum ama egzersizden kaçıyorum. boş yere ağlayıp sızlıyorum evde ama inanın canım hiçbirşey istemiyor.sürekli uyumak istiyorum sorunlarımı unutmak istiyorum. depresyondayım sanırım
pempi bu jelde uyuşturuyor mu yoksa sadece kayganlık mı veriyor? bak şimdi kafam karıştı yarın eczaneden anestol yada sprey almayı düşünüyordum
Erteleme daha fazla bence canim.kac sene oldu evleneli
Canım 5 yıl çok uzun bi süre. Doktora gitmeyi düşünmedin miD Dnnn 5 yıl oldu canım. aslında ilk evlendiğim aylardan beri bu siteyi takip ediyordum ve 4-5 yıl geçiren kişileri görünce nasıl dayanmışlar onca yıl demiştim ama zaman öyle çabuk geçti ki hep erteledim ve 5 yıl oldu. birkaç hafta önce tekrar bu işi başarmak için karar verdim ve cesaret edip bu siteyede kayıt olup burdan biraz yardım alıp hemde konuşarak rahatlamak istedim.çünkü bu işi kimseye anlatamadım ve içimde büyüdükçe büyüdü bu sorunlar. bu site bir nevi dertlerimizi dinliyor.
Hmm baya olmus.artik daha fazla erteleme bence biran once egzersize basla.esin ne diyo bu duruma 5 sene olmus.D Dnnn 5 yıl oldu canım. aslında ilk evlendiğim aylardan beri bu siteyi takip ediyordum ve 4-5 yıl geçiren kişileri görünce nasıl dayanmışlar onca yıl demiştim ama zaman öyle çabuk geçti ki hep erteledim ve 5 yıl oldu. birkaç hafta önce tekrar bu işi başarmak için karar verdim ve cesaret edip bu siteyede kayıt olup burdan biraz yardım alıp hemde konuşarak rahatlamak istedim.çünkü bu işi kimseye anlatamadım ve içimde büyüdükçe büyüdü bu sorunlar. bu site bir nevi dertlerimizi dinliyor.
Malesef bende yenmedim.3 yil olacak banada.egzersiz felan yapiyorum ama argik esim istemiyo sogudum bu islerden diyo.ne yapicam bilmiyorum.
Bende cok cesaretsizim ama artik gun gectikce esimle sogukluk giriyo aramiza birde benek ozlemi girince sorun cikiyo isteD Dnnn eşim sağolsun çok anlayışlı. boşanmayıda düşündüm ama o böyle yaşarım dedi. bilmiyorum belki bi 5 ıl daha geçse değişecek düşünceleri.sonuçta oda erkek bebeği olsun isticek. ama beni üzgün gördükçe oda üzülüyor. madem günlerce üzülüyorsun neden gözünü karartıp yapmıyorsun diyor ama bu öyle birşey değil dedim. ben oraya hükmedemiyorum o bana hükmediyor. doktora gitmemide söyledi istersen birlikte gidelim dedi ama korktuğumu söyledim.yani böyle böyle 5 yıl geçti.bilmiyorum daha ne kadar sürebilir. ben çok cesaretsiz birisiyim. allah a hep dua ediyorum bana cesaret versin diye.
D Dnnn 5 yıl oldu canım. aslında ilk evlendiğim aylardan beri bu siteyi takip ediyordum ve 4-5 yıl geçiren kişileri görünce nasıl dayanmışlar onca yıl demiştim ama zaman öyle çabuk geçti ki hep erteledim ve 5 yıl oldu. birkaç hafta önce tekrar bu işi başarmak için karar verdim ve cesaret edip bu siteyede kayıt olup burdan biraz yardım alıp hemde konuşarak rahatlamak istedim.çünkü bu işi kimseye anlatamadım ve içimde büyüdükçe büyüdü bu sorunlar. bu site bir nevi dertlerimizi dinliyor.
Bende senin gibiydim canım 3 yıla girecek Mayıs da ilk aylar da kadın doğuma gittim doktor alttan parmak soktu bayilmisim ondan sonra hoc deneme bile yapmadım hatta aylarca ilişki bile yaşamadım sonra cesaretimi topladım ve tekrar özel kadın doğuma gittim parmak egzersizi verdi denedim ama yapamadım ağladım falan sonra kulak copuyle başladım yaptıkça kendime güvenim geldi ve cok sukur 1 aylık egzersiz sonunda sprey sayesinde cuma günü yapıcam dedim ve yaptım dunde denedim hepsini alamadım ama yarıya kadar aldım hemde çok rahat çok şükür eskiden bacaklarimi bile acamiyordum agliyordum sakinleştirici kullanmaya başlamıştım hayat durmuş gibiydi ama şimdi keşke en başta egzersiz yapsaydim diyorum bu arada gittiğim doktor gel iğne yapıp uyusturucaz sonra yapacaksın dedi ama ben gitmedim buradaki arkadaşlarin söylediklerini yaptım ve yendim sende pes etme yapamıyorum deme kendine güven ben bunu yapıcam de inan korkulacak gibi değil sadece iğne batması gibi oluyor zaten o da ikinci ilişkide artık hiç olmuyor canım sen de yarın hemen başla sakin ertelemeD Dnnn eşim sağolsun çok anlayışlı. boşanmayıda düşündüm ama o böyle yaşarım dedi. bilmiyorum belki bi 5 ıl daha geçse değişecek düşünceleri.sonuçta oda erkek bebeği olsun isticek. ama beni üzgün gördükçe oda üzülüyor. madem günlerce üzülüyorsun neden gözünü karartıp yapmıyorsun diyor ama bu öyle birşey değil dedim. ben oraya hükmedemiyorum o bana hükmediyor. doktora gitmemide söyledi istersen birlikte gidelim dedi ama korktuğumu söyledim.yani böyle böyle 5 yıl geçti.bilmiyorum daha ne kadar sürebilir. ben çok cesaretsiz birisiyim. allah a hep dua ediyorum bana cesaret versin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?