• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

maalesef kaç gündür ertelemek için bahaneler buluyorum. bu konuda kendime çok kızıyorum ama egzersizden kaçıyorum. boş yere ağlayıp sızlıyorum evde ama inanın canım hiçbirşey istemiyor.sürekli uyumak istiyorum sorunlarımı unutmak istiyorum. depresyondayım sanırım :KK42:

Sana bişey diğimmi hayatımın en kolay şeyiydi.Bak gerçekten abartığımız gibi değil bana inan.O patlamalar, çatlamalar acılar sızalar yalan yalan yalan.Dün ilk küçük aparatı almış biri olarak tüm samimiyetimle söylüyorum beynimizin saçma sapan oyunuymuş.Ben değil egzersize dokunmaya bile üç buçuk atan biriydim.İstediğin şeyi sorabilirsin bana gram abartmadan anlatırım.

pempi pempi işaret ve orta parmağımı sokabilmiştim ama hafta sonu tekrar denedim çok canım acıdı ve şimdi egzersiz yapayım diye düşünürken o acı geliyor aklıma bu yüzden egzersiz yapmak istemiyorum. sen çalışırken hangi kayganlaştırıcı ve ilaç kullanıyorsun?

pempi pempi işaret ve orta parmağımı sokabilmiştim ama hafta sonu tekrar denedim çok canım acıdı ve şimdi egzersiz yapayım diye düşünürken o acı geliyor aklıma bu yüzden egzersiz yapmak istemiyorum. sen çalışırken hangi kayganlaştırıcı ve ilaç kullanıyorsun?

Ben ilk önce vemcaine sprey sıktım ama inanırmısın okadar çok yaktıki at gibi koşturdum evde hemen suyla yıkadım, tahriş etti kızarttı. Aradan 1 saat geçti Ve spreysiz yapmaya karar verdim.Bebe yağları, zeytinyağlar, vazalinler vesaire hiç biri iyi değil felaket can yakıyor ve tahriş ediyor.Sonra tavsiye üzerine eczaneden su bazlı Gleitgelen jel aldım tam olarak vajinaya uyumlu ve su bazlı olması tahrişi önlüyor.Hemen aldığım gibi denedim.Nokta kadar canım yanmadı.Girişi hissetmiyorum bile.

pempi pempi bu jelde uyuşturuyor mu yoksa sadece kayganlık mı veriyor? bak şimdi kafam karıştı yarın eczaneden anestol yada sprey almayı düşünüyordum

maalesef kaç gündür ertelemek için bahaneler buluyorum. bu konuda kendime çok kızıyorum ama egzersizden kaçıyorum. boş yere ağlayıp sızlıyorum evde ama inanın canım hiçbirşey istemiyor.sürekli uyumak istiyorum sorunlarımı unutmak istiyorum. depresyondayım sanırım :KK42:
Benim gibisin ama sorudan kacarak olmuyo sakin kabullenme bunu bende yapamiyordum.ama simdi bak nasil yapiyorum cunku gunler geciyo aylar seneler oluyor uzadikca uzuyo.kendin icin yap birseyler.

pempi pempi bu jelde uyuşturuyor mu yoksa sadece kayganlık mı veriyor? bak şimdi kafam karıştı yarın eczaneden anestol yada sprey almayı düşünüyordum

Yok jel uyuşturmuyor.Bak ben bişey diğim ; uyuşturucu spreyin hissi daha kötü.Böyle kütük gibi hissediyorsun kendini.O an evet uğuşturuyor ancak o bölge çok hassas olduğu için bir dahaki denemede içten tahriş olduğu için acı kat kat artıyor.O spreyin verdiği acı ve his , normal jelle yaptığından 10 kat daha fazla.Vajina sağlamken uğuşturucu sprey sıkınca evet rahat bir giriş olur LAKİN bu diğer denemende hüsrana sebep oluyor çünkü senin haberin olmadan içersi o sprey yüzünden tahriş oluyor ve bu sefer acı gerçekten fiziksel oluyor, psikolojik değil.Yaranın üstüne tuz basmak kadar berbat.

D Dnnn evet yıllarım gitti zaten ertelemekten :( bugün eczaneye gitmeyi düşünüyordum sabah tekrar vazgeçtim yarına erteledim.of off.... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

pempi pempi anladım canım çok sağol yardımcı olduğun için. bilemedim şimdi. evet tahriş olursa onun acısını geçirmekte zor ama belki dedim uyuşup birşey hissetmezsem daha rahat yapabilirim.

Erteleme daha fazla bence canim.kac sene oldu evleneli

Canımm hazır burdasın bir sorum vardı sana.. ufak boy aparatla egzersiz yaptım, genişliği serçe parmak kadardı.Bu sabah tuvalete girdim biraz ıkındım büyük abdesti yaptıktan sonraa temizlenirken peçetede pembelik gördüm.Ne yapıyım egzersize devammı ediğim yoksa toparlanana kadar biraz aramı verim?

D Dnnn 5 yıl oldu canım. aslında ilk evlendiğim aylardan beri bu siteyi takip ediyordum ve 4-5 yıl geçiren kişileri görünce nasıl dayanmışlar onca yıl demiştim ama zaman öyle çabuk geçti ki hep erteledim ve 5 yıl oldu. birkaç hafta önce tekrar bu işi başarmak için karar verdim ve cesaret edip bu siteyede kayıt olup burdan biraz yardım alıp hemde konuşarak rahatlamak istedim.çünkü bu işi kimseye anlatamadım ve içimde büyüdükçe büyüdü bu sorunlar. bu site bir nevi dertlerimizi dinliyor.

D Dnnn 5 yıl oldu canım. aslında ilk evlendiğim aylardan beri bu siteyi takip ediyordum ve 4-5 yıl geçiren kişileri görünce nasıl dayanmışlar onca yıl demiştim ama zaman öyle çabuk geçti ki hep erteledim ve 5 yıl oldu. birkaç hafta önce tekrar bu işi başarmak için karar verdim ve cesaret edip bu siteyede kayıt olup burdan biraz yardım alıp hemde konuşarak rahatlamak istedim.çünkü bu işi kimseye anlatamadım ve içimde büyüdükçe büyüdü bu sorunlar. bu site bir nevi dertlerimizi dinliyor.
Canım 5 yıl çok uzun bi süre. Doktora gitmeyi düşünmedin mi

Hmm baya olmus.artik daha fazla erteleme bence biran once egzersize basla.esin ne diyo bu duruma 5 sene olmus.

H hepumutvar doktor korkum var alttan muayene yaptıramıyorum o yüzden kendim yenebilirsem diye bekliyorum. tabi beklersem sihirli denek bana dokunmıcak iş bende bitiyor. bu yüzden birkaç hafta önce bi gaza gelmiştim ama geçen hafta acı olunca tekrar umutsuzluğa kapıldım ama bugün burdaki arkadaşlarla konuşmak bana iyi geldi.yarın tekrar egzersizlere başlıcam.inşallah rabbim bana ve benim gibi olan herkese cesaret versin hemen bitsin

D Dnnn eşim sağolsun çok anlayışlı. boşanmayıda düşündüm ama o böyle yaşarım dedi. bilmiyorum belki bi 5 ıl daha geçse değişecek düşünceleri.sonuçta oda erkek bebeği olsun isticek. ama beni üzgün gördükçe oda üzülüyor. madem günlerce üzülüyorsun neden gözünü karartıp yapmıyorsun diyor ama bu öyle birşey değil dedim. ben oraya hükmedemiyorum o bana hükmediyor. doktora gitmemide söyledi istersen birlikte gidelim dedi ama korktuğumu söyledim.yani böyle böyle 5 yıl geçti.bilmiyorum daha ne kadar sürebilir. ben çok cesaretsiz birisiyim. allah a hep dua ediyorum bana cesaret versin diye.

D Dnnn eşim sağolsun çok anlayışlı. boşanmayıda düşündüm ama o böyle yaşarım dedi. bilmiyorum belki bi 5 ıl daha geçse değişecek düşünceleri.sonuçta oda erkek bebeği olsun isticek. ama beni üzgün gördükçe oda üzülüyor. madem günlerce üzülüyorsun neden gözünü karartıp yapmıyorsun diyor ama bu öyle birşey değil dedim. ben oraya hükmedemiyorum o bana hükmediyor. doktora gitmemide söyledi istersen birlikte gidelim dedi ama korktuğumu söyledim.yani böyle böyle 5 yıl geçti.bilmiyorum daha ne kadar sürebilir. ben çok cesaretsiz birisiyim. allah a hep dua ediyorum bana cesaret versin diye.
Bende cok cesaretsizim ama artik gun gectikce esimle sogukluk giriyo aramiza birde benek ozlemi girince sorun cikiyo iste

5 yıl çook uzun bir süre ama bak ben evlilikte 5 yılımı doldurmama 1 ay kala yendim. Geç kaldım deyip kendini daha da sıkıntıya sokma lütfen. Yapabilirsin. Burada yapamayan onlarca kadın nasıl yaptı? Kimi spreyle, kimi egzersizle, kimi sadece eşli denemeyle.. Deneyerek kendine en uygun yolu bularak.. Sen de deneyerek bulacaksın. Yeter ki bi cesaret et

Ya kızlar
Bende senin gibiydim canım 3 yıla girecek Mayıs da ilk aylar da kadın doğuma gittim doktor alttan parmak soktu bayilmisim ondan sonra hoc deneme bile yapmadım hatta aylarca ilişki bile yaşamadım sonra cesaretimi topladım ve tekrar özel kadın doğuma gittim parmak egzersizi verdi denedim ama yapamadım ağladım falan sonra kulak copuyle başladım yaptıkça kendime güvenim geldi ve cok sukur 1 aylık egzersiz sonunda sprey sayesinde cuma günü yapıcam dedim ve yaptım dunde denedim hepsini alamadım ama yarıya kadar aldım hemde çok rahat çok şükür eskiden bacaklarimi bile acamiyordum agliyordum sakinleştirici kullanmaya başlamıştım hayat durmuş gibiydi ama şimdi keşke en başta egzersiz yapsaydim diyorum bu arada gittiğim doktor gel iğne yapıp uyusturucaz sonra yapacaksın dedi ama ben gitmedim buradaki arkadaşlarin söylediklerini yaptım ve yendim sende pes etme yapamıyorum deme kendine güven ben bunu yapıcam de inan korkulacak gibi değil sadece iğne batması gibi oluyor zaten o da ikinci ilişkide artık hiç olmuyor canım sen de yarın hemen başla sakin erteleme

Back