Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aslında yapılması gereken belli....de!

Canim peki o girite vajina girisi kadar esniyor mu cunku dedigigm gbi sadece kulak copu gircek kadar bi aciklik var

Canim peki o girite vajina girisi kadar esniyor mu cunku dedigigm gbi sadece kulak copu gircek kadar bi aciklik var
Kızlık zarı sen egzersiz yaptıkca aparatın ya da parmak kalınlığı kadar esneyecek. Ne kadar esneyeceği ise kişiden kişiye değişir. Yapısı, kalınlığı, esnekliği aynı olmaz herkesde.

oyle yapınca da tavır oldugunu sanıyor
Ne sanarsa sansın!.seni düşünmeyen adamı ne düşüneceksin.. senin istediğin sadece sevgisi, ilgisi. Ama o sana odun gibi davranıyorsa, sen de ona odun muamelesi yap. Ezdirme kendini.
Uyumam gerek. Hadi sende yat uyu. Sarıl yastığa. Yumuşacık, batan sakalıda yok, oh mis!

Kız yangına körükle gitme sen de
Sakin ol
Güldürdün beni, çok yaşa!

İki kere spreyle ilişkiye girip , sonrada aparatla parmakla egzersiz yapıp hala ilişkiye giremeyen beceriksiz tek benimdir herhalde yine nerde hata yapıyorum.adetime iki gün var alakası olabilir mi daha girişte aşırı yanmadan ilerletemedim.birde egzersiz yaparken her defasında küçük boydan başlayıp kalınlaştırıyorum.pat diye en kalını yapamıyorum.o seviyeyemi gelmem gerekir.eşli denemeden önce egzersiz yapmadım.spontane gelişti

Önce aparatlarla açıp öyle eşli deneme yapabilirsin.

Evet canım öyle k
evet canım ilk öyle küçücük görünür ama egzersiz yaptıkça bir bakarsın ki o küçücuk delik kocaman oluyormus inan canım o kadar büyük ki çocuk bile çıkıyor düşün yani sende başla egzersizlere yavaş yavaş canım hadi kolay gelsin bakalım

Evet cok kucuk gornyor zaten ama egzersizle biraz daolsa genısleyecek denemehe devam:) kadn doguma gtmeden vajınusmus oldgnuzu dusunmeyn fızıksel problemde olablr ılk etap jeçınekolojık muayene olmalı sonra egsersiz

merhaba , Vemcaine pump spreyı aldım. Ama nasıl kullanılır , ne kdr sürede uyusturur bilemedim. Ne zman sıkmalıyım ? Etkisi ne kdr sürüyor ?

birde cubuk var , vajina içine mi sıkmalıyım , dısına mı ?
Hem icine hem dısina sıkman lazim cnm biraz yakiyo ama hemen geciyo 5 dk sonra uyusuyo etkiside 15 dk felan sürüyo

merhaba , Vemcaine pump spreyı aldım. Ama nasıl kullanılır , ne kdr sürede uyusturur bilemedim. Ne zman sıkmalıyım ? Etkisi ne kdr sürüyor ?
Vajinanın içine sokup 4 kwre falan skicaksin canım ilk biraz yanıyor sonra geçiyor 5 dk içinde uyusturuyor 15 dk falan da etkisini gösteriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…