Bunu sana daha evvel de söyledim. Neden aynı soruları tekrar soruyorsun? Anlamıyorum.Kızlar Kızlık zarı ıkınınca açılan minik deliğin çevresindeki kısım değilmi.Ikınınca açılan Minik deliğin ta içindemi kızlık zarı?
Hep anlatmaya çalışıyorum tatlım.Öğrendıklerını arada bize de anlat
Ben tam anlamiyordum esim söyluyordu cnmHepsını alp almadgnı nerden anlyosn penisin bende sankı hepsnı alamadgmı düşünüyorum ama anlayamyorm
Ben de öyleydim. Penisin tamamını alabiliyordum ama devamı olmuyordu. Şimdi psikoloğa gidiyorum.vajiyi yenen arkadaslar iliskiye tam anlamiyla hemen alıştınız mı yoksa heo yavas yavas mı ilerlediniz. bende sadece giriş oluyor. devamıni yapamıyorum.
Bunu sana daha evvel de söyledim. Neden aynı soruları tekrar soruyorsun? Anlamıyorum.
Evet zar o deliğin etrafındaki kısım. Daha içerde değil!
Ve orada minik değil devasa genişleyen bir delik var!
Sürekli kendine olumsuz telkinler verme.
İlk seferleriniz hem de. Tamam zor olabilir ama, en duygusal en romantik anları şimdi yaşayamadıktan sonra ne zaman yaşayacaksın ki?! Egzersiz yapar gibi yapma. Seviş!!!!!!!!!!Sanırım ısteksız gryorm yani alısaym penis bırlesmesine dye bakyorm olaya
Canım daha çok gençsin. İnşallah hemen hamile kalmak istemiyorsun. Annelik büyük sorumluluk gerektirir.Amin cnm insallah bende hamile kalirim bende senin gibi asama asama yapmistim her ay düzenli adet oluyordum yumurtalama gününde tam yapabilmistim önce spreyle yaptim 2 defa tek kullandim ama sonrada spreysiz yapmaya calistim ilk basta hepsini alamiyordum yumurtalama günüm bu ayin 20siydi tam o gece hepsini alabilmistim sonra bir gün 2 gün arayla yine devam ettim dün gece de denedim biraz zorlaniyorum ama zamnla alisirim demii acaba hamile kalirmiyim ve daha 18 yasindayim
Ben kendime güveniyorum o sorumlulugu seve seve üstlenirim insallah olucak ve ben bebegime cok iyi bakicamCanım daha çok gençsin. İnşallah hemen hamile kalmak istemiyorsun. Annelik büyük sorumluluk gerektirir.
Çok tebrikler. Allah hayırlısıyla ikizlerini kucağına almayı nasip eder inşallah.Selam herkesebiliyorsunuz ben yendigim ay hamile kalmistim sonradan burada da yardimci olmaya calistim bircok arkadasa. Bizim grubumuz vardi orada da cok sukur yenemeyen kalmadi
Ben de simdilerde ikiz forumlarinda takılıyorum bizim minnaklar ikizmis de teyzesi
Allah isteyen herkese nasip etsin cok okuyamadim mesajları ama elimden geldiğince girmeye calisacagim yine
Beyaz dediğin şey, vajinanın içinde , vajinayı mikroplardan koruyan ve kayganlık sağlayan akıntı olur. Beyazımsı, şeffafa yakın bir renkdedir. Kızlık zarının ardına birikmiş olabilir. Beyaz bir şey dediğin o dur büyük ihtimalle.Ay kızlar bende 1 saatten beri vajinayı tanımaya çalışıyorum şimdi ara verdim.Normalde bacak açıp ıkınınca minik delik açılıyordu , delik ufak olduğu için cesaret edemiyordum.Bakalım dedim bu delik hangi pozisyonda açılıyor diye duruş denemeleri yaptım, Afedersiniz bel altına yastık koyma pozisyonunda hafif ıkınarak aynadan deliğe bir baktım ayy ben şok kocaman açıldı.Ayy çok korktummm , çok heycanlandım,, ama çok sevindim...Kızlar bu deliğin içine fener tuttum ne var içinde diye beyaz bişey var o ne...
Çok tebrikler. Allah hayırlısıyla ikizlerini kucağına almayı nasip eder inşallah.
" duygusal zeka" diye bir kitap var. Yıllar önce okumuştum. Okumadıysan tavsiye ederim. Sana ve bebeğine çok faydalı olacak bilgiler var içinde. Güzel bir kitaptı.
Cok tesekkur ederim, hemen bakacagim kitaba da
Biz vajinismuslu kadınlar gerçekten hassas oluyoruz. Kırılganız ve cesur değiliz. Yeni kararlar almakda zorlanıyoruz. Bir erkek bir kadını yok sayıyorsa, artık onun için uğraşmaya değer mi? Bu konuda canı yanmış birisi olarak objektif olamıyorum. Sana böyle hissetdiriyorsa seni anlamıyor demektir. Onunla ne paylaşabilirsin ki?! Bocalayıp duracaksın. Üzüldüm. Seni anlıyorum.kızlar bende cok uğraştım bu hastalıkl simdi biraz yendim sadece giris oluyo diğerinde hala kasiliyorum bide sadece ustte girebiliyor. sonucta azda olsa yendi ama dimi . neden esim sevinmiyor aramız iyi değil bana deger vermiyo bu durum yüzünden cok yiprandm belki olur da beni cok sever diye dusunmustum ama neden simdi bu niye. morelim cok bozuk. evlilik çok zormuş. hep bana ona yanasiyorm seviyorum sevgiliyken o benle cok ilgilenrdi. suan tek başımaym. tek kaldm gerçekten.. onun sevgisine cok ihtiyacım vardı.
Tamamen normalsin. Kızlık zarının deliği o, vajina daha geniş tabikide. Ama şimdi zar kapatdığı için göremiyorsun.Arkadaslar vajinaya bakamayan ben incelemeye ve dokunmaya basladim..bu bile bnm icin o kadar buyukki...cok tiksinirdim hep yok sayardim...ikinarak aynada baktim kucucuk bir delik aciliyor kulak copunun sigabilecegi kadar daha genis degill...bu kadar kucuk mu gorunuyor cidden disardan...bnde bi anormallik yok degil mi???
Üzme kendini canım. Bu erkekler yarı yarıya öküzlük geni taşırlar.kızlar bende cok uğraştım bu hastalıkl simdi biraz yendim sadece giris oluyo diğerinde hala kasiliyorum bide sadece ustte girebiliyor. sonucta azda olsa yendi ama dimi . neden esim sevinmiyor aramız iyi değil bana deger vermiyo bu durum yüzünden cok yiprandm belki olur da beni cok sever diye dusunmustum ama neden simdi bu niye. morelim cok bozuk. evlilik çok zormuş. hep bana ona yanasiyorm seviyorum sevgiliyken o benle cok ilgilenrdi. suan tek başımaym. tek kaldm gerçekten.. onun sevgisine cok ihtiyacım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?