Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar Kızlık zarı ıkınınca açılan minik deliğin çevresindeki kısım değilmi.Ikınınca açılan Minik deliğin ta içindemi kızlık zarı?
Bunu sana daha evvel de söyledim. Neden aynı soruları tekrar soruyorsun? Anlamıyorum.
Evet zar o deliğin etrafındaki kısım. Daha içerde değil!
Ve orada minik değil devasa genişleyen bir delik var!
Sürekli kendine olumsuz telkinler verme.

vajiyi yenen arkadaslar iliskiye tam anlamiyla hemen alıştınız mı yoksa heo yavas yavas mı ilerlediniz. bende sadece giriş oluyor. devamıni yapamıyorum.

vajiyi yenen arkadaslar iliskiye tam anlamiyla hemen alıştınız mı yoksa heo yavas yavas mı ilerlediniz. bende sadece giriş oluyor. devamıni yapamıyorum.
Ben de öyleydim. Penisin tamamını alabiliyordum ama devamı olmuyordu. Şimdi psikoloğa gidiyorum.

Yok ya ben daha önce denileni anladım zaten... üste birisi o deliğin içinde kızlık zarı var dedide ona istinaden sordum.Ben boş kağıda resmini dahi çizdim.Resme baktıkça cesaretleniyorum.1 saat arayla çalışmalar yapıyorum.Merak etmeyin zorlansamda henüz pes etmedim .Etmicemde...

Canım daha çok gençsin. İnşallah hemen hamile kalmak istemiyorsun. Annelik büyük sorumluluk gerektirir.

Canım daha çok gençsin. İnşallah hemen hamile kalmak istemiyorsun. Annelik büyük sorumluluk gerektirir.
Ben kendime güveniyorum o sorumlulugu seve seve üstlenirim insallah olucak ve ben bebegime cok iyi bakicam

Burayı taa yaz ayında keşfetmiştim. O zamanlar yaşadıklarımı yazıyordumda ama bir türlü burda yazılanları yapamamıştım. Kulak çöpüne streç filmlemek falan okurken kendimi sıkıyordum. beni kurtaran burda paylaşılan şu bilgi oldu "vajina yönü popoya doğrudur" bunu kulağınıza küpe yapın lütfen. İleri ittirmeyin popoya doğru olması lazım.
Tüm içtenliğimle yazıyorum bunları. Eşim o kadar yanmda olduki allah ondan bin kere razı olsun. İki ay önce kayganlaştırıcı jel aldı bu siteyi takip etmiş o da. Dene lütfen dd. Erteledim hep bugunde o söyledi dene hadi dedi. Tamam dedim sadece bir bakarım ddm. Serçe parmağımla denedim orda bir delik var popo yönünde girdi inanamadm. İlk yer açılınca o yeri bulunca kayıyor.çok yavaş nefes alıp vererek yaptım tabi hala inanamıyorum. Yemin ederim hayatımda bu kadar mutlu olduğumu hatırlayamıyorum. Derdini veren allah devasını verir. İnanın kızlar buda bi sınav of dememek lazım şükürler olsun allahıma. Sizede yardım edip yazanlardan da allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Çok tebrikler. Allah hayırlısıyla ikizlerini kucağına almayı nasip eder inşallah.
" duygusal zeka" diye bir kitap var. Yıllar önce okumuştum. Okumadıysan tavsiye ederim. Sana ve bebeğine çok faydalı olacak bilgiler var içinde. Güzel bir kitaptı.

Beyaz dediğin şey, vajinanın içinde , vajinayı mikroplardan koruyan ve kayganlık sağlayan akıntı olur. Beyazımsı, şeffafa yakın bir renkdedir. Kızlık zarının ardına birikmiş olabilir. Beyaz bir şey dediğin o dur büyük ihtimalle.

Cok tesekkur ederim, hemen bakacagim kitaba da

kızlar bende cok uğraştım bu hastalıkl simdi biraz yendim sadece giris oluyo diğerinde hala kasiliyorum bide sadece ustte girebiliyor. sonucta azda olsa yendi ama dimi . neden esim sevinmiyor aramız iyi değil bana deger vermiyo bu durum yüzünden cok yiprandm belki olur da beni cok sever diye dusunmustum ama neden simdi bu niye. morelim cok bozuk. evlilik çok zormuş. hep bana ona yanasiyorm seviyorum sevgiliyken o benle cok ilgilenrdi. suan tek başımaym. tek kaldm gerçekten.. onun sevgisine cok ihtiyacım vardı.

Arkadaslar vajinaya bakamayan ben incelemeye ve dokunmaya basladim..bu bile bnm icin o kadar buyukki...cok tiksinirdim hep yok sayardim...ikinarak aynada baktim kucucuk bir delik aciliyor kulak copunun sigabilecegi kadar daha genis degill...bu kadar kucuk mu gorunuyor cidden disardan...bnde bi anormallik yok degil mi???

Cok tesekkur ederim, hemen bakacagim kitaba da
Biz vajinismuslu kadınlar gerçekten hassas oluyoruz. Kırılganız ve cesur değiliz. Yeni kararlar almakda zorlanıyoruz. Bir erkek bir kadını yok sayıyorsa, artık onun için uğraşmaya değer mi? Bu konuda canı yanmış birisi olarak objektif olamıyorum. Sana böyle hissetdiriyorsa seni anlamıyor demektir. Onunla ne paylaşabilirsin ki?! Bocalayıp duracaksın. Üzüldüm. Seni anlıyorum.

Tamamen normalsin. Kızlık zarının deliği o, vajina daha geniş tabikide. Ama şimdi zar kapatdığı için göremiyorsun.

Bocaliyorum zaten..
Ben kendim için uğraşıyorum. onun için degil zaten üstümdeki yük kalksn bitsin gitsin bende rahatlayıp kenara cekelim diye.çok zorlanıyorum.
iyi davranmım bende umursamım diyorum ama aynı evin içinde bunu yapmak çok zor.

Üzme kendini canım. Bu erkekler yarı yarıya öküzlük geni taşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…