• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaalar ben bısey danısacam yenenler penis içiniDeyken rahatmısnz benım karnıma fena baskı yapyor penis hareket ettikçe bi duvara carpyo gbı acyo ıcım

O kendini rahat birakamamaktan canim. En basta olur cok normal. Yavas yavas icinde olmasi hissine alistigin zaman goreceksin ki aslinda zevk aliniyor o histen. Yani hepsi zamanla oluyor asama asama. Sakin kendini uzme tebrik ederim

O duygudan zevk alanlar var. Yaaaa..:KK73:
Kasmasan, kendini bırakabilsen sende acı değil zevk alacaksın.
Birde isteksiz ilişkiye giriyorsan rahim büzülmez, ve penis rahime çarparsa acı verir. İstekli olduğunda ise rahmin yoldan çekilir. Yukarı kalkar. Karnında kasılmalar hissedersin, deli gibi cinsel istek duyarsın. O zaman acısa bile umurunda olmaz. Neler var neler, mayonezli köfteler...:KK70:
Sanırım ısteksız gryorm yani alısaym penis bırlesmesine dye bakyorm olaya

O kendini rahat birakamamaktan canim. En basta olur cok normal. Yavas yavas icinde olmasi hissine alistigin zaman goreceksin ki aslinda zevk aliniyor o histen. Yani hepsi zamanla oluyor asama asama. Sakin kendini uzme tebrik ederim
Ne zamana alısırm kac denemete yani bes oldu hala aynıyım hc zevk almyorm aksıne btse de kurtulaam dyorm

Ne zamana alısırm kac denemete yani bes oldu hala aynıyım hc zevk almyorm aksıne btse de kurtulaam dyorm

Biraz zevk almaya çalışarak olur bence. Yani benim öyle oldu. Görev gibi baslamadim hic. Isteyerek karşılıklı duygusal bi yakınlık kurarak oldu esimle. Sanirim yeni yendigin icin iyice alisayim diyorsundur, alis ama ayni zamanda zevk almaya calis. Zevk aldigin seyleri kesfet kocana öğret mesela. O sekilde olur insallah

Selam herkese:KK15: biliyorsunuz ben yendigim ay hamile kalmistim sonradan burada da yardimci olmaya calistim bircok arkadasa. Bizim grubumuz vardi orada da cok sukur yenemeyen kalmadi :nazar:
Ben de simdilerde ikiz forumlarinda takılıyorum bizim minnaklar ikizmis de teyzesi:KK46::KK46:
Allah isteyen herkese nasip etsin cok okuyamadim mesajları ama elimden geldiğince girmeye calisacagim yine :KK200:
Ayy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?

Ayy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?

Tesekkur ederim canim hayirlisiyla darisi sana olsun gönlünden gectigi gibi. Biz asama asama halletmistik aslinda iliskiyi. Tam olarak olmasi da yumurtlama zamanima denk geldi, o ara sık sık iliski oldu iyice alisayim diye bir ya da iki gun ara veriyorduk. Ilk aydan dusunmemistik olacagini ama nasip gercekten cok şükür 1 yıldan sonra mucize gibi geldi. Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.

Amin cnm insallah bende hamile kalirim bende senin gibi asama asama yapmistim her ay düzenli adet oluyordum yumurtalama gününde tam yapabilmistim önce spreyle yaptim 2 defa tek kullandim ama sonrada spreysiz yapmaya calistim ilk basta hepsini alamiyordum yumurtalama günüm bu ayin 20siydi tam o gece hepsini alabilmistim sonra bir gün 2 gün arayla yine devam ettim dün gece de denedim biraz zorlaniyorum ama zamnla alisirim demii acaba hamile kalirmiyim ve daha 18 yasindayim

Ay kızlar bende 1 saatten beri vajinayı tanımaya çalışıyorum şimdi ara verdim.Normalde bacak açıp ıkınınca minik delik açılıyordu , delik ufak olduğu için cesaret edemiyordum.Bakalım dedim bu delik hangi pozisyonda açılıyor diye duruş denemeleri yaptım, Afedersiniz bel altına yastık koyma pozisyonunda hafif ıkınarak aynadan deliğe bir baktım ayy ben şok kocaman açıldı.Ayy çok korktummm , çok heycanlandım,, ama çok sevindim...Kızlar bu deliğin içine fener tuttum ne var içinde diye beyaz bişey var o ne...

Ay kızlar bende 1 saatten beri vajinayı tanımaya çalışıyorum şimdi ara verdim.Normalde bacak açıp ıkınınca minik delik açılıyordu , delik ufak olduğu için cesaret edemiyordum.Bakalım dedim bu delik hangi pozisyonda açılıyor diye duruş denemeleri yaptım, Afedersiniz bel altına yastık koyma pozisyonunda hafif ıkınarak aynadan deliğe bir baktım ayy ben şok kocaman açıldı.Ayy çok korktummm , çok heycanlandım,, ama çok sevindim...Kızlar bu deliğin içine fener tuttum ne var içinde diye beyaz bişey var o ne...
Bu bile senin için aşama canım böyle ilerle olur mu asla vazgeçme o beyaz dediğin şey büyük ihtimalle kızlık zarı canım

Bu bile senin için aşama canım böyle ilerle olur mu asla vazgeçme o beyaz dediğin şey büyük ihtimalle kızlık zarı canım

Kızlık zarı ıkınınca açılan minik deliğin çevresindeki kısım değilmi.Ayy minik deliğin ta içindemi kızlık zarı?

Hepsını alp almadgnı nerden anlyosn penisin bende sankı hepsnı alamadgmı düşünüyorum ama anlayamyorm

Amin cnm insallah bende hamile kalirim bende senin gibi asama asama yapmistim her ay düzenli adet oluyordum yumurtalama gününde tam yapabilmistim önce spreyle yaptim 2 defa tek kullandim ama sonrada spreysiz yapmaya calistim ilk basta hepsini alamiyordum yumurtalama günüm bu ayin 20siydi tam o gece hepsini alabilmistim sonra bir gün 2 gün arayla yine devam ettim dün gece de denedim biraz zorlaniyorum ama zamnla alisirim demii acaba hamile kalirmiyim ve daha 18 yasindayim

Yasin da epey gencmis aslinda, yeni mi evlendin? Benim tavsiyem hazir bu kadar gencsin önce iliskinin tadina varmaya çalış. Bebek de olur Allahin izniyle :) ben hamile kaldığımda simdi hic yalniz değilim eskisi gibi kafama eseni yapamayacgim diye cok düşünmüştüm. Büyük bir nimet tabi ki simdi hep şükrediyorum ama ciddi olarak da düşünülüp karar verilmesi gereken bir sey cocuk. Allah en hayirli zamanda nasip etsin canim

Kızlar Kızlık zarı ıkınınca açılan minik deliğin çevresindeki kısım değilmi.Ikınınca açılan Minik deliğin ta içindemi kızlık zarı?

Yasin da epey gencmis aslinda, yeni mi evlendin? Benim tavsiyem hazir bu kadar gencsin önce iliskinin tadina varmaya çalış. Bebek de olur Allahin izniyle :) ben hamile kaldığımda simdi hic yalniz değilim eskisi gibi kafama eseni yapamayacgim diye cok düşünmüştüm. Büyük bir nimet tabi ki simdi hep şükrediyorum ama ciddi olarak da düşünülüp karar verilmesi gereken bir sey cocuk. Allah en hayirli zamanda nasip etsin canim
Katılıyorm bende şu an ıstemyorm esım cok yuklenyır ılla bebek ıstyor ama ben daha hazır dglm 25yasndaym ama yınede kucuk oldgmu dusunuyorm anne olmak ıcın IrmakNarin IrmakNarin hele sen cok kucuksn bence anne olmak ıcın bıraz gez :)

Katılıyorm bende şu an ıstemyorm esım cok yuklenyır ılla bebek ıstyor ama ben daha hazır dglm 25yasndaym ama yınede kucuk oldgmu dusunuyorm anne olmak ıcın IrmakNarin IrmakNarin hele sen cok kucuksn bence anne olmak ıcın bıraz gez :)

Valla aynen ben hamile oldugumu cogu zaman idrak edemiyorum hala küçük üniversiteli bi kiz gibi hissediyorum:)

Valla aynen ben hamile oldugumu cogu zaman idrak edemiyorum hala küçük üniversiteli bi kiz gibi hissediyorum:)
Benım vajınusmus olma sebebım kendımı buyumus hissedememekti ama tebrk ederm muthıs bısey allah hamıle olmak ısteyen herkese nasp etsn herkes ıns saglıkla bebegnı kucagna alır vatana mıllete hayırlı saglıklı bebişelermz olsn

Arkadaşlar hep söyledim yine söyleyeyim.
Bakın sprey, uyuşturucu kremler vs kullanmanız sizi sadece o ilişkide kurtaracak. Sonra yine aynı şeyi yaşayacaksınız. İleri gidemeyeceksiniz. Uyuşturucu sprey veya krem kullanmak ne demek?
Hıı demek ki acıyacak, acımasın diye uyuşturmalıyım.!

Bunu psikoloğum bana söylediğinde inanılmaz hak verdim ve çok pişman oldum sprey kullandığım için. Sadece kendi gereksiz tedirginliklerimi beslemişim.
Lütfen uyuşturmadan yapın egzersizlerinizi.
Devlet hastanelerinde de var cinsel işlev bozuklukları için klinikler. Gitmemezlik etmeyin. Probleminizin çözülmesinin yanında öyle şeyler öğreniyorsunuz ki, vay be! Ne muntazam yaratılmışız diyorsunuz.

Psikolojinizi olumsuz yönde etkileyecek davranışlardan kaçının. Kaçının ki olumsuzluklarınızı beslemeyin.
Kucak dolusu sevgiler...............:KK200:

Arkadaşlar hep söyledim yine söyleyeyim.
Bakın sprey, uyuşturucu kremler vs kullanmanız sizi sadece o ilişkide kurtaracak. Sonra yine aynı şeyi yaşayacaksınız. İleri gidemeyeceksiniz. Uyuşturucu sprey veya krem kullanmak ne demek?
Hıı demek ki acıyacak, acımasın diye uyuşturmalıyım.!

Bunu psikoloğum bana söylediğinde inanılmaz hak verdim ve çok pişman oldum sprey kullandığım için. Sadece kendi gereksiz tedirginliklerimi beslemişim.
Lütfen uyuşturmadan yapın egzersizlerinizi.
Devlet hastanelerinde de var cinsel işlev bozuklukları için klinikler. Gitmemezlik etmeyin. Probleminizin çözülmesinin yanında öyle şeyler öğreniyorsunuz ki, vay be! Ne muntazam yaratılmışız diyorsunuz.

Psikolojinizi olumsuz yönde etkileyecek davranışlardan kaçının. Kaçının ki olumsuzluklarınızı beslemeyin.
Kucak dolusu sevgiler...............:KK200:
Öğrendıklerını arada bize de anlat ;)

17 yasinda evlendim severek suan 18 yasindayim 1 senelik evliyim bide diyarbakirda yasiyorum buranin insanlari biraz cocuk düskünü hep sorup duruyorlan bu sorulardan cok sıkıldım tabi bende cok istiyorum ailemden uzaktayim esimde çook yoğun calisiyo en cokta yanlızliktan istiyorum

Back