O zaman sorun yok öyle bir şey olmaz merak etme arkadaşlarında dediği gibi parmakla aparatla gitgide Esniyor kanama olmuyor. Zaten kanama dediğimiz şeyi Ben ancak peçeteyle sildiğimde görmüştüm rengi bile tam kırmızı değildiYok vallahi zarı önemsediğim için değil yani ben ve eşim zaten neyin ne olduğunu biliyoruz, ahlaki yönüne asla takılmıyorum.Bendeki bozulması yada aman kanadı şimdi napıcam ne edicem değil.Sadece acı çekeceğim ve o kanı canlı canlı göreceğime inanmam korkusu.Yoksa varmış yokmuş cidden zerre umrumda değil.ALLAH'ım biliyor içimi.Tek olayım bilinçsizlik ve detayları bilmemem.
Küçük dudaklar çekildiğinde gördüğümüz delik kuzlık zarının deliğidir.Bu arada kızlık zarı nerde diğer topicte sormuşsun. o deliğin etrafı diyen olmuş. ama değil. kızlık zarını siz göremezsiniz. gördüğünüz vajina girişidir. kızlık zarı 2 cm içeride. Yani 1 boğum parmak kızlık zarı mesafesi. kızlık zarı yarı saydam, parlak bişi. et değil. sakızdan şişirdiğin balon gibi. Bence sen birkaç vajinismus kitabı okumalısın.
Canım kızlık zarı, baktığında vajinayı kapamış olan ve ortasında delik olan kısım. Küçük dudaklarını çektiğin zaman orası açılır ve ilk onu görürsün. Kafan karışmasın.Evet üsteki mesajıda orda yazılana göre yorumlamıştım.Demekki yanlış yeri biliyormuşum.Kesinlikle okumam lazım.
Patate'cim hic denemedim oyle aparat calistiktan sonra denedik artik nasil yapacagimi sasirdim aparatla yapmak gercegini yapmaktan suan daha kolay geliyor.
Belki eşin sert davranıyordur. Hassas davranamıyordur. Ondan tedirginliğin geçmiyor. Sebep bu olabilir mi.Haklisin canm bende cok denedim bebeyagiyla durex kayganlastirici almstm kupkurudu bildigin bu sefer canm daha cok yandi en iyisi dedim sen bosalt beni oyle deneyelim bosaltmadan beni yapamiyorum artk cok rahat oluo ama tabi oda cok uzun suruo ya kayganlastiricisi iyi diye hala vaji hastasiyim aslnda kafamda hala bi korku 1 hsfta yapmasam tekrsr yapmak istemiyorum korkuyorum yaparken cok dur bi dk bekle bi sn fln gibi durduruorm giris 15dk suruo ztn .s
Artik beynimize nasil işlediyse anlasilan yenince bile normale dönmek zaman alabiliyor. Yine de olsun patatecim sen en azindan ilk asamayi coktan gectin bundan sonrasini da atlatirsin zamanla. Darisi biz yenemeyenlerin başına insallah.Haklisin canm bende cok denedim bebeyagiyla durex kayganlastirici almstm kupkurudu bildigin bu sefer canm daha cok yandi en iyisi dedim sen bosalt beni oyle deneyelim bosaltmadan beni yapamiyorum artk cok rahat oluo ama tabi oda cok uzun suruo ya kayganlastiricisi iyi diye hala vaji hastasiyim aslnda kafamda hala bi korku 1 hsfta yapmasam tekrsr yapmak istemiyorum korkuyorum yaparken cok dur bi dk bekle bi sn fln gibi durduruorm giris 15dk suruo ztn .s
Belki eşin sert davranıyordur. Hassas davranamıyordur. Ondan tedirginliğin geçmiyor. Sebep bu olabilir mi.
Seni sahsi olarak tanimasamda sana karsi gercekten manevi bi sicaklik duyuyorum Amin insallahBeni duygulandırdın.Allahım sana hayırlı, sağlıklı, bahtı açık bir evlat versin. hep mutlu ol.
Yenersin canim sen yalabilecegine once kendin inan zaten egzersz kendiliginden oluyo baslayinca bende oyle dusinuyordum ama inanaki cok zor gorunen bisey toz bulutu gibi dagiliyo sanki ve unutmadan egzersz yaparken sakiz cignemeye dikkat ediyordum esli denemeye gecince de cignedim insani garip bi sekilde sakinlestriyor yardimci olur belkiben yenemedım. Yener mıyım onu da bilmiyorum. Ama burda yendiği halde yenemeyenlere destek olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim . Var gücünüzle herkese yardım etmeye çalışıyorsnuuz. Allah razı olsun ... Yenmeyi Rabbim bizlere de nasip etsin. Dua edelim birbirimize...
Ikıngun kalın aparatla calıs oyle yapMrb arkadaslar bende yarim biraktigim egzersize yarindan itibaren baslicam tekrar ne zamandir tembelligimden ve acelecikigimden bi turlu yenemedim ins bu sefer birakmamda bnde kurtulurum bu beladan Allah yardimcimiz olsun bide bisey sorcam bn cok aceleci biriyim biliyorm ama dayanamiyorum neredeyse iki haftadr egzersz yapmiyorum egerbyarin sorunsuz sekilde parmak ve aparat egzersizini yapabilirsem esli denemeyide yapiyimmi sizce yoksa iki uc gun egzersz mi yapayim
İdrar yaparken tutup bırakıyorsun böylece o kasın yerini öğreniyorsun. Pelvik taban kasları deniliyor. Daha sonra gün içinde sanki idrar tutup bırakır gibi oradaki kasları çalıştırıyorsun. Kegel egzersizin nasıl nasıl yapılır diye yazarsan netten günde kaç defa kaç saniye tutman gerekir daha iyi öğrenmiş olursunmrb kızlar sizlere birşey soracaktım.kegel egzersizi idrar yaparken tutup bırakmak değil mi? yoksa ben yanlış mı biliyorum.
Artik beynimize nasil işlediyse anlasilan yenince bile normale dönmek zaman alabiliyor. Yine de olsun patatecim sen en azindan ilk asamayi coktan gectin bundan sonrasini da atlatirsin zamanla. Darisi biz yenemeyenlerin başına insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?