• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yok vallahi zarı önemsediğim için değil yani ben ve eşim zaten neyin ne olduğunu biliyoruz, ahlaki yönüne asla takılmıyorum.Bendeki bozulması yada aman kanadı şimdi napıcam ne edicem değil.Sadece acı çekeceğim ve o kanı canlı canlı göreceğime inanmam korkusu.Yoksa varmış yokmuş cidden zerre umrumda değil.ALLAH'ım biliyor içimi.Tek olayım bilinçsizlik ve detayları bilmemem.
O zaman sorun yok öyle bir şey olmaz merak etme arkadaşlarında dediği gibi parmakla aparatla gitgide Esniyor kanama olmuyor. Zaten kanama dediğimiz şeyi Ben ancak peçeteyle sildiğimde görmüştüm rengi bile tam kırmızı değildi

Bu arada kızlık zarı nerde diğer topicte sormuşsun. o deliğin etrafı diyen olmuş. ama değil. kızlık zarını siz göremezsiniz. gördüğünüz vajina girişidir. kızlık zarı 2 cm içeride. Yani 1 boğum parmak kızlık zarı mesafesi. kızlık zarı yarı saydam, parlak bişi. et değil. sakızdan şişirdiğin balon gibi. Bence sen birkaç vajinismus kitabı okumalısın.
Küçük dudaklar çekildiğinde gördüğümüz delik kuzlık zarının deliğidir.

Öncelikle şunu kabullen, kızlık zarı bozulurken de acı yok.

Ha diyeceksin ki e bu insanlar niye öyle anlatıyor. o işin aslı şöyle...

O baskı hissi ve duvar hissi var ya, her bakire ilk ilişkisinde bunları hissediyor ama bizden daha az olduğu için penis birleşmesi mümkün oluyor. Onların acı olarak tanımladığı bu baskı, duvar hissi ve kendini kasmış olmanın verdiği bir şey.

Oysa sen egzersiz yapınca bunlara duyarsızlaşıp alışacaksın. gevşemeyi öğreneceksin. Öyle olunca aslında o anda da egzersizden farklı bişi olmuyor.

Evet üsteki mesajıda orda yazılana göre yorumlamıştım.Demekki yanlış yeri biliyormuşum.Kesinlikle okumam lazım.
Canım kızlık zarı, baktığında vajinayı kapamış olan ve ortasında delik olan kısım. Küçük dudaklarını çektiğin zaman orası açılır ve ilk onu görürsün. Kafan karışmasın.

Eğer bu steye uye olmasaydm ve bu sıtede yenenlerle konusmasaydm bana yardm etmeselerdı her takldgm soruda cevap vermeselerdı su an evde aglyo ve hayata küsmüş olmaya devam ederdm ha birde eşıme bakarken utanyo olmaya devam...
Ama kızlar azmettm sabrettm nolur egzersızden korkmayn egzersızle altı gunde yendm altı gün nedır arkadaslar ya... gunde uc saat calıstm esımden ayrı otrdm onları claıstm calısan bı bayandm evi bosladm yemegı unuttum buna calıstm...kendı kendnze yenemedysenz egzersız cok kolay bı yol...ha ımkan varsa doktora gdn ...sabredın azmedn calısın...

Patate'cim hic denemedim oyle aparat calistiktan sonra denedik artik nasil yapacagimi sasirdim aparatla yapmak gercegini yapmaktan suan daha kolay geliyor.

Haklisin canm bende cok denedim bebeyagiyla durex kayganlastirici almstm kupkurudu bildigin bu sefer canm daha cok yandi en iyisi dedim sen bosalt beni oyle deneyelim bosaltmadan beni yapamiyorum artk cok rahat oluo ama tabi oda cok uzun suruo ya kayganlastiricisi iyi diye hala vaji hastasiyim aslnda kafamda hala bi korku 1 hsfta yapmasam tekrsr yapmak istemiyorum korkuyorum yaparken cok dur bi dk bekle bi sn fln gibi durduruorm giris 15dk suruo ztn .s

Haklisin canm bende cok denedim bebeyagiyla durex kayganlastirici almstm kupkurudu bildigin bu sefer canm daha cok yandi en iyisi dedim sen bosalt beni oyle deneyelim bosaltmadan beni yapamiyorum artk cok rahat oluo ama tabi oda cok uzun suruo ya kayganlastiricisi iyi diye hala vaji hastasiyim aslnda kafamda hala bi korku 1 hsfta yapmasam tekrsr yapmak istemiyorum korkuyorum yaparken cok dur bi dk bekle bi sn fln gibi durduruorm giris 15dk suruo ztn .s
Belki eşin sert davranıyordur. Hassas davranamıyordur. Ondan tedirginliğin geçmiyor. Sebep bu olabilir mi.

Kızlar ben siz anlattıktan sonra tekrar iyicene bir inceledim.Deliğin içinde küçük bir et parçası var beyaz sanırım siz onu diyorsunuz.Peki bu zar püff diye zarar görecek birşey değil dimi.Yani ben biraz inceledim bu zarı anca bayağı bir zorlamada hasarlaştırabiliriz bunun haricinde öyle parmağı hafif sokmayla sanırım bir zarar vermez.Birde anladığım kadarıyla bu zar daire çeklinde değil.Deliğin tam kenarına yapışık şekilde duruyor.Yarım ay şeklinde? Doğrumudur.

Artik beynimize nasil işlediyse anlasilan yenince bile normale dönmek zaman alabiliyor. Yine de olsun patatecim sen en azindan ilk asamayi coktan gectin bundan sonrasini da atlatirsin zamanla. Darisi biz yenemeyenlerin başına insallah.

ben yenemedım. Yener mıyım onu da bilmiyorum. Ama burda yendiği halde yenemeyenlere destek olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim . Var gücünüzle herkese yardım etmeye çalışıyorsnuuz. Allah razı olsun ... Yenmeyi Rabbim bizlere de nasip etsin. Dua edelim birbirimize...
Yenersin canim sen yalabilecegine once kendin inan zaten egzersz kendiliginden oluyo baslayinca bende oyle dusinuyordum ama inanaki cok zor gorunen bisey toz bulutu gibi dagiliyo sanki ve unutmadan egzersz yaparken sakiz cignemeye dikkat ediyordum esli denemeye gecince de cignedim insani garip bi sekilde sakinlestriyor yardimci olur belki

Mrb arkadaslar bende yarim biraktigim egzersize yarindan itibaren baslicam tekrar ne zamandir tembelligimden ve acelecikigimden bi turlu yenemedim ins bu sefer birakmamda bnde kurtulurum bu beladan Allah yardimcimiz olsun bide bisey sorcam bn cok aceleci biriyim biliyorm ama dayanamiyorum neredeyse iki haftadr egzersz yapmiyorum egerbyarin sorunsuz sekilde parmak ve aparat egzersizini yapabilirsem esli denemeyide yapiyimmi sizce yoksa iki uc gun egzersz mi yapayim

Mrb arkadaslar bende yarim biraktigim egzersize yarindan itibaren baslicam tekrar ne zamandir tembelligimden ve acelecikigimden bi turlu yenemedim ins bu sefer birakmamda bnde kurtulurum bu beladan Allah yardimcimiz olsun bide bisey sorcam bn cok aceleci biriyim biliyorm ama dayanamiyorum neredeyse iki haftadr egzersz yapmiyorum egerbyarin sorunsuz sekilde parmak ve aparat egzersizini yapabilirsem esli denemeyide yapiyimmi sizce yoksa iki uc gun egzersz mi yapayim
Ikıngun kalın aparatla calıs oyle yap

mrb kızlar sizlere birşey soracaktım.kegel egzersizi idrar yaparken tutup bırakmak değil mi? yoksa ben yanlış mı biliyorum.

mrb kızlar sizlere birşey soracaktım.kegel egzersizi idrar yaparken tutup bırakmak değil mi? yoksa ben yanlış mı biliyorum.
İdrar yaparken tutup bırakıyorsun böylece o kasın yerini öğreniyorsun. Pelvik taban kasları deniliyor. Daha sonra gün içinde sanki idrar tutup bırakır gibi oradaki kasları çalıştırıyorsun. Kegel egzersizin nasıl nasıl yapılır diye yazarsan netten günde kaç defa kaç saniye tutman gerekir daha iyi öğrenmiş olursun

arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak özellikle zeytinyağını vurgulamışsınız!
öncelikle bu şekilde sadece bir seçenek varmış gibi şartlandırmayın kendinizi. ben hiç zeytinyağı kullanmadım, kullanmam da. şahsi fikrim bu, yediğimiz birşeyi cinsel organa süremem!
zaten cinsel organın tabiatına uygun bir sürü kayganlaştırıcı var. ilk zamanlar bebe yağı kullanmıştım ben, ancak yağ olduğu için vücut emiyor ve çok da memnun kaldığımı söyleyemem. sonrasında durex'in aloe vera etkili su bazlı kayganlaştırıcısını aldım. çok da memnunum. yağ gibi emmiyor, kayganlaştırmasına değinmiyorum bile.içeriğindeki aloe vera etkisi, oluşan tahriş vs için iyileştirici etkiye sahip. hiçbir zararını görmedim. sanıyorum ki bundan başka da bi kayganlaştırıcı kullanmam. eğer sürdüğünüzde yanma hissederseniz, tahriş olduğunu gösterir, telaşlanmayın. iyileştirici etkisiyle çabucak onaracak.
dediğim gibi şahsi fikrim ve önerim, zeytinyağı kullanmamaktan yanayım..

Artik beynimize nasil işlediyse anlasilan yenince bile normale dönmek zaman alabiliyor. Yine de olsun patatecim sen en azindan ilk asamayi coktan gectin bundan sonrasini da atlatirsin zamanla. Darisi biz yenemeyenlerin başına insallah.

Evet gercekten cok zaman aliyor aslinda bi cinsel terapiste bende gitmeyi dusunuyordum fakat su siralar maddi konuda skntilarmz oldugu icin erteliyoruz. Esimde sagolsun o sirada beni korkutmuyor duruyor ama bazen git gel esnasinda sert oluyor o anlik erkeklik hissiyle bu sefer ben daha cok geri kaciyorum henuz tam anlamiyla yenemedim zaten hala korkularim cok bide 6 ay oldu hala hamilede kalamadm esimde hala dio acaba yanlis mi yapiyoruz buda beni kasiyor. Yani neyi yanlis yapabilir ki cocuk olmadigi icin cok skntili oluyor vajide cunku herkes sormaya basladi 2 senelik evliyim ve artk aramizda cocugun olmayisi benim hep aciklama yapmama neden oluyor. 1 sene olmazsa normalmis iste falancaninda 1 sene cocugu olmamis iste biri ilk geceden kalms demek ki iste herkesin yapisi farkli diyip esime aciklama yapmama neden oluyor buda beni uzuyor o benden boyle bisey tabi istemesede kendimi eksik hissettigim birde vaji icin beni 1.5 sene bekledigi icin aciklama yapmak zorunda hissediyorum ins duzelir hersey subatta doktora gidicem ins bakalm kismet .s

Esencan Esencan öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. ben idrar yaparken tutup bırakırken karnımda sızı ağrı oluyor bu yüzden kafam karıştı :( acaba yanlış mı yapıyorum ben? netten baktım şimdi bir yerde idrar yaparken tutup bırakın demiş bir yerde de mesane boşken yapın demiş kafam karıştı :)

Back