- 22 Ekim 2016
- 206
- 69
- 18
Yanı evlıler nasıl gelgitleri rahat yapamyor bızde oyleyz skma canını zamanla düzelecektir ayrıxa cınsel bırlesme sırasnda neyı yanlıs yapablrsn ki?dogrudur o yaniEvet gercekten cok zaman aliyor aslinda bi cinsel terapiste bende gitmeyi dusunuyordum fakat su siralar maddi konuda skntilarmz oldugu icin erteliyoruz. Esimde sagolsun o sirada beni korkutmuyor duruyor ama bazen git gel esnasinda sert oluyor o anlik erkeklik hissiyle bu sefer ben daha cok geri kaciyorum henuz tam anlamiyla yenemedim zaten hala korkularim cok bide 6 ay oldu hala hamilede kalamadm esimde hala dio acaba yanlis mi yapiyoruz buda beni kasiyor. Yani neyi yanlis yapabilir ki cocuk olmadigi icin cok skntili oluyor vajide cunku herkes sormaya basladi 2 senelik evliyim ve artk aramizda cocugun olmayisi benim hep aciklama yapmama neden oluyor. 1 sene olmazsa normalmis iste falancaninda 1 sene cocugu olmamis iste biri ilk geceden kalms demek ki iste herkesin yapisi farkli diyip esime aciklama yapmama neden oluyor buda beni uzuyor o benden boyle bisey tabi istemesede kendimi eksik hissettigim birde vaji icin beni 1.5 sene bekledigi icin aciklama yapmak zorunda hissediyorum ins duzelir hersey subatta doktora gidicem ins bakalm kismet .s
geçen yıl çok bunaldığım dönemde ben üye olmuştum buraya. doktorum da canımı sıkmaya başlamıştı. eşim dahil kimse beni anlamaz haldeydim. çok bunalmıştım. pes etme aşamasındaydım. buraya üye olduktan sonra arkadaşların desteği bana ilaç gibi geldi. çok motive oldum. enerjim, moralim tavan yapmıştı. zaten buraya üye olduktan bir ay kadar sonra tam birleşmeyi yapabilmiştim. gerçekten burası iyi ki var.iyi ki bu site var geceleri uykum kaçıyor sürekli düşünüyorum ne yapıcam nasıl yapıcam herkesin bebeği olurken benim kollarım boş ağlamalar düşünmeler uykusuz geceler... sabah uyandığımda ilk işim bu siteyi okumak oluyor sanki burayı okuyunca içim açılıyor beni anlayan benimle aynı sorunları yaşayan birileri olduğunu görmek yalnız olmadığımı bilmek... yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Yanı evlıler nasıl gelgitleri rahat yapamyor bızde oyleyz skma canını zamanla düzelecektir ayrıxa cınsel bırlesme sırasnda neyı yanlıs yapablrsn ki?dogrudur o yani
patate canım maddi açıdan rahatladığın an terapiye gitmeni öneririm. ben çok pozitifim şu dönemlerde. inşallah çok az kaldı benim..
Anestol da var.sprey ondan dahada etkili oluyorspreyi bimiyorum ama anestol alıp eczaneden dene hiç acıtmıyor ve hissetmiyorsun
Sogan kürü incir kürü falan deneYani iste cocuk olmayinda oyle soruyor iste oda uzuluyor
Yok canım birleşme şuan askıda. Terapi dönemindeyiz. Gevşeme egzersizleri, kegel, nefes, erotik masaj, karşılıklı konuşma gibi 'aşk oyunları' adı verilen oyunları oynuyoruz :)Evet cnm ins gidicem sen naslsn deneme yapiyor musunuz hic
Patatecim bebek konusunda aynen daha yenmedim ben de cok etkileniyorum ve ben de cok istiyorum ayni cevremdeki muhabbetler seninki gibi, daha yenememisken bir de millete laf anlatip onlarin sorularina maruz kaliyoruz. Sen stres yapma daha yeneli 6 ay oldu en kisa zamanda iyi bir doktora gidip muayene ol ve hicbir zaman umudunu kaybetme hep daha güzel gunlerinizi hayal et:)Evet gercekten cok zaman aliyor aslinda bi cinsel terapiste bende gitmeyi dusunuyordum fakat su siralar maddi konuda skntilarmz oldugu icin erteliyoruz. Esimde sagolsun o sirada beni korkutmuyor duruyor ama bazen git gel esnasinda sert oluyor o anlik erkeklik hissiyle bu sefer ben daha cok geri kaciyorum henuz tam anlamiyla yenemedim zaten hala korkularim cok bide 6 ay oldu hala hamilede kalamadm esimde hala dio acaba yanlis mi yapiyoruz buda beni kasiyor. Yani neyi yanlis yapabilir ki cocuk olmadigi icin cok skntili oluyor vajide cunku herkes sormaya basladi 2 senelik evliyim ve artk aramizda cocugun olmayisi benim hep aciklama yapmama neden oluyor. 1 sene olmazsa normalmis iste falancaninda 1 sene cocugu olmamis iste biri ilk geceden kalms demek ki iste herkesin yapisi farkli diyip esime aciklama yapmama neden oluyor buda beni uzuyor o benden boyle bisey tabi istemesede kendimi eksik hissettigim birde vaji icin beni 1.5 sene bekledigi icin aciklama yapmak zorunda hissediyorum ins duzelir hersey subatta doktora gidicem ins bakalm kismet .s
Ne guzel bir tarif hadi bakalım ıns ama ıncır kuru denemeden once hormona baktrn kızlar cunku progestranmı adı neydı hatrlamyorm o eksıkse yaplmalıpatate basta olmak uzere hamile kalmak isteyen arkadaslarima bir kür tarifi vermek istiyorum. Tabi ki öncelikle herkes doktor muayenelerini tamamlasin. Hamile kalmak isteyenler: Yumurta azliğına; Yarım litre suyun icinde 5-6 adet kuru inciri 2'ye bölün 10 dakika kaynatın. Yumurtam çatlamiyor diyenlere; 2 havucu baştan uzunlamasına ve sonra ortadan bölüp 15 dakika kaynatin ve ılınınca incirin suyu ile havucun suyunu birleştirip için. Önemli olan 2si birlikte kaynatilmamali ayri ayri kaynatilmali. Insallah bebiş sahibi olmak isteyen en kisa zamanda güzel haberler alsın ve yenemeyen herkes de yensin. Cok amiin yarabbim.
Kac gun yapmaluzpatate basta olmak uzere hamile kalmak isteyen arkadaslarima bir kür tarifi vermek istiyorum. Tabi ki öncelikle herkes doktor muayenelerini tamamlasin. Hamile kalmak isteyenler: Yumurta azliğına; Yarım litre suyun icinde 5-6 adet kuru inciri 2'ye bölün 10 dakika kaynatın. Yumurtam çatlamiyor diyenlere; 2 havucu baştan uzunlamasına ve sonra ortadan bölüp 15 dakika kaynatin ve ılınınca incirin suyu ile havucun suyunu birleştirip için. Önemli olan 2si birlikte kaynatilmamali ayri ayri kaynatilmali. Insallah bebiş sahibi olmak isteyen en kisa zamanda güzel haberler alsın ve yenemeyen herkes de yensin. Cok amiin yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?