• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kendinizi eşinize karşı eksik hissetmeyin. Bu rahatsızlığı tek taraflı yaşamıyorsunuz. Mutlaka eşinizinde yanlışları var ki rahatsızlığınız devam ediyor. Size güven aşılayamıyor, oluruna bırakmış, size yeterince destek olmuyor, çabuk pes edeyor, büyük ihtimalle Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olmaya da çalışmamış.
Sen eşinle başbaşa kaldığında, orda sen, vaji, eşin üçünüz varsınız. Sen zaten tek başına elinden bir şey gelmez. Dişini sık demekle olmaz bu iş. (Dişini sıkanlar zaten vajinismus değil.) Vaji zaten illetin teki. Geriye kurtarıcı eşin kalıyor. Bu eşinin sınavı. Uğraşıyor mu uğraşmıyor mu?! Yenik mi düşmüş vajinismusa....! Seni vajinismusunla başbaşa bırakmış, boğulup gidiyorsun.
Şöyle bir örnekle anlatayım. Sen çorba kaynatacaksın, ama musluktan su akmıyor. Eşin arada gidip musluğu açıp , suyun gelip gelmediğine bakıyor. "Neyse" diyor her seferinde " olsun bugünde çorba içmeyiz!" Evinizi sıcak çorbadan mahrum bırakıyor. Oysaki yapması gereken arızanın kaynağını bulmak, yada bir bidonu sırtlayıp akan bir yerden eve su taşımak.
Yani demek istediğim, kendini suçlama. Vajinismusu tek başına yenemezsin. Hadi yendin diyelim bir şekilde penis girişini sağlayabildin. bu seferde tatminkar bir cinsellik yaşayamazsın. Tatminkar bir cinsellik için anlayışlı, sevecen davranan bir eş gerekir. Zaten bu tip bir erkeğin eşi vajinismusu da uzun süre yaşamaz çünkü eşi buna frsat vermez.
Sen mükemmel bilinçli bir kadınsn yazdklarını okuyorum bazen ...

Kizlar benim adet bitmek üzere egzersiz yapsam zorlanir miyim.
Ben ilk zaman adetten hemen sonra yapmıştım çok zorlanmistim sonra 2 3 gün ara vermiştim şimdi yine adetim bugün banyo ettim ama egzersiz yapmadım tekrar zorlanirim die yarın falan yapmayı düşünüyorum sende riske atma canım en az 1 gün bekle canim

Ben ilk zaman adetten hemen sonra yapmıştım çok zorlanmistim sonra 2 3 gün ara vermiştim şimdi yine adetim bugün banyo ettim ama egzersiz yapmadım tekrar zorlanirim die yarın falan yapmayı düşünüyorum sende riske atma canım en az 1 gün bekle canim
Hm benimkide bitti sayılır bende yarin banyo yapacağım Birgün ara verim olarak zaman sonra devam ederim egzersizler.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar beni belki hatırlarsanız bende yakın zamanda çok şükür yenenlerdenim burada geçmiş sayfalar da anlatmıştım. Uzun zamandır takip edemiyordum burayı şimdi girdim bi kaç arkadaş güzel haberler vermiş çok şükür bazısı egzersize başlamış Allah kolaylık versin bazı arkadaşlar henüz cesaret edememiş Allah tez zamanda onlara da cesaret versin. Öyle içimden geldi yazayım dedim yalnız olmadığınızı bi kez de ben hatırlatmak istedim. İnşallah en yakın zaman da teker teker tüm arkadaşlarımızın ben yendim diye haberlerini alırız Allah kolaylık versin☺️

Herkese gunaydin, arkadaslar birsey sormam lazim ben parmak ve aparat egzersizi yapabiliyorum zeytinyagi ya da bebeyagi kullaniyorum. Ama esli denemede farkli bir kayginlastirici kullanmak istiyorum cunku denemelerimiz basarisiz oluyor, neyi onerirsiniz kayganlastirici olarak bugun almak istiyorum. Memnun oldugunuz kayganlastirici ismi verir misiniz :( Artik yeniyila kadar kendime süre verdim bu ay bu iş bitmeli diyorum, yenemeyen kalmasin hepimiz kurtulalim insallah.

Herkese gunaydin, arkadaslar birsey sormam lazim ben parmak ve aparat egzersizi yapabiliyorum zeytinyagi ya da bebeyagi kullaniyorum. Ama esli denemede farkli bir kayginlastirici kullanmak istiyorum cunku denemelerimiz basarisiz oluyor, neyi onerirsiniz kayganlastirici olarak bugun almak istiyorum. Memnun oldugunuz kayganlastirici ismi verir misiniz :KK43: Artik yeniyila kadar kendime süre verdim bu ay bu iş bitmeli diyorum, yenemeyen kalmasin hepimiz kurtulalim insallah.
Bence aparat calıstktan sonra hemen eslı denemeye gecmelısn vajına açıkken daha rahat

Evet canim zaten aparat calismasindan sonra eşli deneme yapiyoruz bilemiyorum ki egzersiz yapmaya birsure ara vermistim simdi yeniden basladim belki onun da etkisi vardir hergece calisicam cok bunaldim artik ben de herkes gibi.

Evet canim zaten aparat calismasindan sonra eşli deneme yapiyoruz bilemiyorum ki egzersiz yapmaya birsure ara vermistim simdi yeniden basladim belki onun da etkisi vardir hergece calisicam cok bunaldim artik ben de herkes gibi.
Büyük ıhtmal penisi aparat gbı dusunemyosn o an hangı pozosyonda yapcaksanz o pozısynda aparat calıs

Herkese gunaydin, arkadaslar birsey sormam lazim ben parmak ve aparat egzersizi yapabiliyorum zeytinyagi ya da bebeyagi kullaniyorum. Ama esli denemede farkli bir kayginlastirici kullanmak istiyorum cunku denemelerimiz basarisiz oluyor, neyi onerirsiniz kayganlastirici olarak bugun almak istiyorum. Memnun oldugunuz kayganlastirici ismi verir misiniz :KK43: Artik yeniyila kadar kendime süre verdim bu ay bu iş bitmeli diyorum, yenemeyen kalmasin hepimiz kurtulalim insallah.
Zeytinyağına alternatif daha iyi kayganlaştırıcı yok. Adını hatırlamıyorum. En iyisini almıştım, oda erken kuruyordu. O kadar para vermeye değmez. Ultrason jelini deneyebilirsin. En iyisi bol ön sevişmeyle kendini hazır hale getir. En güzeli, en özeli bu.

Tesekkur ederim Monalazo, ben once bebeyagi kullanmistim sonra da dogal zeytinyagina gectim memnunum sonucta bir yan etkisi vs yok ama yapamayinca sanirim baska care arar oldum, daha fazla egzersiz yapmaliyim ozaman.

Tesekkur ederim Monalazo, ben once bebeyagi kullanmistim sonra da dogal zeytinyagina gectim memnunum sonucta bir yan etkisi vs yok ama yapamayinca sanirim baska care arar oldum, daha fazla egzersiz yapmaliyim ozaman.

En iyi kayganlastirici bana gore senin sivin yani esin bence bosaltsin seni oyle dene ben hic bisiy kullanmiyorum ama kuruykende yapamiorum esin bosaltiyor once oyle oluyor cok rahat bi sekilde

En iyi kayganlaştırıcı zeytinyağı bence de. Ben krem kullanmıştım o an yoktu ama tabi krem zararlı olabiliyor kimyasal sonuçta artık bence eşli denemeyle devam edebilirsin baya ilerlemişsin çünkü Allah kolaylık versin

En iyi kayganlastirici bana gore senin sivin yani esin bence bosaltsin seni oyle dene ben hic bisiy kullanmiyorum ama kuruykende yapamiorum esin bosaltiyor once oyle oluyor cok rahat bi sekilde
Patate'cim hic denemedim oyle aparat calistiktan sonra denedik artik nasil yapacagimi sasirdim aparatla yapmak gercegini yapmaktan suan daha kolay geliyor.

En iyi kayganlaştırıcı zeytinyağı bence de. Ben krem kullanmıştım o an yoktu ama tabi krem zararlı olabiliyor kimyasal sonuçta artık bence eşli denemeyle devam edebilirsin baya ilerlemişsin çünkü Allah kolaylık versin
Evet zeytinyagini tercih etme nedenim saglik acisindan en uygun olan olmasi ama iste esli denemeyi yapamayinca ben de bilemedim. Daha bol.yag ile tekrar deniycem.

Back