- 2 Aralık 2016
- 74
- 55
- 3
- 32
Sanki ilk defa duyuyorsun da spreyi ............Sade sprey lemi yendiniz egzersiz yapmadan mi ve o spreyin adi nedir
Canim seni anlıyorum ama çok da kızıyorum. Ben sana bunun izahını özel olarak yazmıştım zaten bu sorun saçma degilmi. Ama sen yanına egzersiz yapmadan yenen birini arıyorsun. Tamam egzersiz yapamiyo olabilirsin ama insanların sana önerdiği seyide yapmıyorsun. Spreyle dene dedim kaç defa. Olursa olur olmazsa olmaz. Emin ol burdaki herkes sana yardım etmek istiyo ve bi o kadarda kızıyo. Lütfen erteleme artık. Çünkü bende öyleydim konuşmaya gelince yapicam edicem bugün son ne olursa olsun yapicam diyodum ama sürekli kaçıyodum erteliyodum. Emla denedin olmadi o zaman başka şeyler denemek için bekleme lütfen canım benim.Sade sprey lemi yendiniz egzersiz yapmadan mi ve o spreyin adi nedir
Canım sadece sen değil kaç kişi söyledi spreyi. Evet gerçekten artık çok kızdırıyor.Canim seni anlıyorum ama çok da kızıyorum. Ben sana bunun izahını özel olarak yazmıştım zaten bu sorun saçma degilmi. Ama sen yanına egzersiz yapmadan yenen birini arıyorsun. Tamam egzersiz yapamiyo olabilirsin ama insanların sana önerdiği seyide yapmıyorsun. Spreyle dene dedim kaç defa. Olursa olur olmazsa olmaz. Emin ol burdaki herkes sana yardım etmek istiyo ve bi o kadarda kızıyo. Lütfen erteleme artık. Çünkü bende öyleydim konuşmaya gelince yapicam edicem bugün son ne olursa olsun yapicam diyodum ama sürekli kaçıyodum erteliyodum. Emla denedin olmadi o zaman başka şeyler denemek için bekleme lütfen canım benim.
Tabii ki kontrol sende olacak eşini sen yönlendireceksin yavaş yavaş ilerleyeceksinizKızlar ben calısıyorm işten gelıyorum iki saat calısıyorum baska türlü yenemem cunku cok zorlanyorm ama ılerledm bıde penis girerken yavasca giriyo demi ?aşlah razı olsn burdakılerden tek tek herkesten yardm istesem geri cevırmıyorlar sıslerı cok sevyorum
Kendıme tam guvenmeden denedm basarısız oldum bu yüzden birwz daha calısmam lazm motıvasyonumu ınancımı kırmadan devam edyorum yapabılecegme ınanıyorum bura üye olup sonunda yenemeyen yok dye dusunuyormTabii ki kontrol sende olacak eşini sen yönlendireceksin yavaş yavaş ilerleyeceksiniz
Mum al mumun etrafını peceteyle sar ıple cevresını olc 8cmlık bısey yap ustune strec gecir by sekılde yaparkende zeytnyagu sureblrsn kolaylık acısındanKızlar hayırlı cumalar.ben birşey sorcam benim aparatım yok almak istemiyorum.peniş boyunda ne aparat yapabilirsin bilirim
Canım ınsanlar senı gaza getrmek ıcın oyle dyor yanlış anladn sacmalama esencan kotu nyetle demedı yani hanı bı anne cocuguna kızar ya doğrusunu yapsn dye ama ıyılogını ıstedgı ıcın esencanında yaptgı oyle bir seydiHayırlı cumalar arkadaşlar. Evet spreyi biliyorum soruyorum acaba baska bir sprey mi diye herseyi düşünüyorum esencan cok kiziyorsan eger yazdiklarimi gormezden gelebilirsin bi care arıyorum sizde geçmişsiniz bnm geçtiğim yollardan kolay olmadigini biliyorsun ve kizabiliyosun derdime derman aramak sucmu herkese teşekkür ediyorum yardimlariniz için suan bunu yazarken bile gözlerim doldu kimseden yardım isdemiyorum sinirlenmeyin kızmayın tekrar hayırlı cumalar allaha emanet olun yenemeyen arkadaşlarım dualarim sizinle
Hepımız ıyılıgını istiyoruz bı yerden basla dye cırpnyoruzCanım ınsanlar senı gaza getrmek ıcın oyle dyor yanlış anladn sacmalama esencan kotu nyetle demedı yani hanı bı anne cocuguna kızar ya doğrusunu yapsn dye ama ıyılogını ıstedgı ıcın esencanında yaptgı oyle bir seydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?