Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaşlar ben iyi bir cinsel terapiste herşeyi mail yoluyla sormuştum. Yani evde kendimiz yenebilcegimiz yöntemleri. Krem sprey kayganlastirixi ultrason jeli bebe yağı alkol vs. Ve bana dediği cevap istediğini yap içinde kalmasın yeterki bunların sonucunda başaramazsan umutsuzluğa kapılma çaresiz değilsin dedi. Ilk aşamayı bir şekild e atlat gerisi olur dedi ve nitekim öyle de oldu. Ben spreyle 3 günde hallettim ve sonrasında spreysiz gayet güzel bir ilişkim oldu yenelide 12 gün oldu çok şükür. Bazı arkadaşlar yazmış sprey krem vs. Ise yaramıyor diye. Bence herkes denemeli çünkü denemeden bilinmez. Bende etki eder belki başkasında etki etmez. Yani ben spreyle yendim ve sonrasında ihtiyaç duymadım belki sizde öyle olacaksınız bunu denemeden bilemezsiniz. O yüzden bence olumsuz yorumlarda bulunulmasını doğru bulmuyorum ben. Tabiki burda herkes birbirine destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyor bundan kuşkum yok. Bende herzaman herkese yardımcı olurum. Ama lütfen şunu unutmayın bu hastalığı yenmenin en başında yüksek moral ve inanmak geliyor. Yeterki inanın.

Sade sprey lemi yendiniz egzersiz yapmadan mi ve o spreyin adi nedir

Sade sprey lemi yendiniz egzersiz yapmadan mi ve o spreyin adi nedir
Canim seni anlıyorum ama çok da kızıyorum. Ben sana bunun izahını özel olarak yazmıştım zaten bu sorun saçma degilmi. Ama sen yanına egzersiz yapmadan yenen birini arıyorsun. Tamam egzersiz yapamiyo olabilirsin ama insanların sana önerdiği seyide yapmıyorsun. Spreyle dene dedim kaç defa. Olursa olur olmazsa olmaz. Emin ol burdaki herkes sana yardım etmek istiyo ve bi o kadarda kızıyo. Lütfen erteleme artık. Çünkü bende öyleydim konuşmaya gelince yapicam edicem bugün son ne olursa olsun yapicam diyodum ama sürekli kaçıyodum erteliyodum. Emla denedin olmadi o zaman başka şeyler denemek için bekleme lütfen canım benim.

Kızlar ben calısıyorm işten gelıyorum iki saat calısıyorum baska türlü yenemem cunku cok zorlanyorm ama ılerledm bıde penis girerken yavasca giriyo demi ?aşlah razı olsn burdakılerden tek tek herkesten yardm istesem geri cevırmıyorlar sıslerı cok sevyorum

Canım sadece sen değil kaç kişi söyledi spreyi. Evet gerçekten artık çok kızdırıyor.

Tabii ki kontrol sende olacak eşini sen yönlendireceksin yavaş yavaş ilerleyeceksiniz

Tabii ki kontrol sende olacak eşini sen yönlendireceksin yavaş yavaş ilerleyeceksiniz
Kendıme tam guvenmeden denedm basarısız oldum bu yüzden birwz daha calısmam lazm motıvasyonumu ınancımı kırmadan devam edyorum yapabılecegme ınanıyorum bura üye olup sonunda yenemeyen yok dye dusunuyorm

Kızlar hayırlı cumalar.ben birşey sorcam benim aparatım yok almak istemiyorum.peniş boyunda ne aparat yapabilirsin bilirim

Kızlar hayırlı cumalar.ben birşey sorcam benim aparatım yok almak istemiyorum.peniş boyunda ne aparat yapabilirsin bilirim
Mum al mumun etrafını peceteyle sar ıple cevresını olc 8cmlık bısey yap ustune strec gecir by sekılde yaparkende zeytnyagu sureblrsn kolaylık acısından

Ben ılk yaotgmda bi parmak cok rahat alyordm ıkı ımkansız gelyordu napsam ne etsem olmyordu ama aklıma pes etmek hıc gelmedı sonra eldıvenın tek parmagına ıkı parmak gecrdim denedm oldu sonra uc gecrdm olmadı anestol sürdüm oldu demekkı orda bı genıslik var dedm smdi aparat calısyorm basta cok zorlanyorm ama yapamazsam anestol sürüyorm çözüm kendmzız aslnda benım yapmayp esımi mutsuz görmeye cok fazla gucum kalmadı psıkolojık sıkıntı o acıdan daha fazla ...birde acı yok zaten sıkı kaslar var aparatla calısırken kendmızı gevsetmeyi ogrenyorz bir nevi deneme yanılma yontemi.:.egzersizi ıhmal etmeyn derm kızlar

Kizlar mrb ben egzersiz yapiodm ama hamilelik supem oldugundan birakmistim dun yine egzersz yapiyim dedim ama icim rahat etmedi aparatlarla mikrop kaparim diye korkuyorum ama egzerszde yapmak istiyorum ne ile aparat temizlememi onerirsiniz streci her egzersizde degistiriyorum ama yinede icim rahat etmedi iki uc bekleyip test yapcam eger hamile degilsem devam ederim egzersize iki uc gunum bosa da gitsin istemiyorum siz ce ne yapsam

Bide ben kayganlasrici olarak vazalin kullaniyorum sizce sakincesi olur mu onceleri genitalin( ismini yanlis yazmis olabilirim boyle bisey) diye bi kayganlastirici kullaniodum ama etkisi cabuk gecio saatlerce surmuyo vazalinle rahat ettim bayaga bide bunun sakincasi varmsdr szce bu arada hayrli cumalar rabbim bu cuma gunu hurmetine hepimizin dertlerinden kurtulmayi nasip etsin insallah.

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Evet spreyi biliyorum soruyorum acaba baska bir sprey mi diye herseyi düşünüyorum esencan cok kiziyorsan eger yazdiklarimi gormezden gelebilirsin bi care arıyorum sizde geçmişsiniz bnm geçtiğim yollardan kolay olmadigini biliyorsun ve kizabiliyosun derdime derman aramak sucmu herkese teşekkür ediyorum yardimlariniz için suan bunu yazarken bile gözlerim doldu kimseden yardım isdemiyorum sinirlenmeyin kızmayın tekrar hayırlı cumalar allaha emanet olun yenemeyen arkadaşlarım dualarim sizinle

Canım ınsanlar senı gaza getrmek ıcın oyle dyor yanlış anladn sacmalama esencan kotu nyetle demedı yani hanı bı anne cocuguna kızar ya doğrusunu yapsn dye ama ıyılogını ıstedgı ıcın esencanında yaptgı oyle bir seydi

Hepımız ıyılıgını istiyoruz bı yerden basla dye cırpnyoruz

Kizlar ben yaseni anliyorum ya suan gercekten bu vajinismus insanin pskolojini iyice alt ust ediyo ben hayatta hic biseye aglamazdm smdi herseye aglar oldum bildigim seyleri surekli okuyorum ayni seyleri tekrar ediyorum hani oda bi care diye tekrar tekrar sormasi bnce normal bende oyleydim cunku bu siteyi bulmadan once arkadasima ilk gecesini neredeyse 10 kere anlattrmistim soylemiydi boylemiydi diye sagolsun bikmadan cvp verdi duzeliyim die ama ne care.. diger arkadaslarmzda icraata gecmedigi icin kiziyorlar iste seytan bizi oyaliyo bugun yapiyim diorz ama ne care bnde cook erteleyenlerdenm insallah atlatiriz biran once su mubarek cuma gunu birbirimize dua edelim Allah dilerse hersey olur.

Sağolasın Güllü Şahin beni anladigin için gerçekten bu sekilde tamamen kendimi daha çok yipratiyorum kıziyolar sana halane yyazıyorsun diyorum beceriksiz birisin diyorum hic bi işi beceremiosun insanların canini skiosun sadece bunu yapabiliyorm bnm care aramakdan ve aglamakdan badka yapacak bsym yok bende egzersiz yapmak Isdiyorum ama dokunamiyorum herkesin boylr olmuştur ama ben yazınca bana kiziliyor işte bu bnm daha çok canimi sıkıyor ve tekrardan başa sariyorum

seniseviyorum- arkadaşım durumun çok normal. Ben yeneli 3 hafta kadar oldu ama dün gece yapamadım oturdum ağlamaya başladım. Sonra geçtim aynanın karşısına parmak egzersizinde midesi bulanan ben ilk denememde orta parmağımı sonuna kadar aldım ve hiç acimadi. Bugün 2 parmak alacağım cesaretim geldi ve aklımda hiç parmağımı sokmak gibi bir düşünce yoktu. Kizdim kendime kontrol etmek için ıkındım parmağımı degdirip sokuverdim. Yendikten sonra parmağı bile deneyenler var bak sürekli moral bozmak yerine kendinle dalga geç vallahi biz esimle öyle yapiyoruz

Ya namaz kiliyorum oraya ayna koyup baksam tamam yapayım deniyim simdi ama banyo yapmam gerekir die düşünüyorum yatsidan sonra denemeye çalışıyorum ama olmuyor krem fln sürüp kayganlasdiricam bu gece inşallah yapıcam egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…