- 2 Aralık 2016
- 74
- 55
- 3
- 32
Arkadaşlar ben iyi bir cinsel terapiste herşeyi mail yoluyla sormuştum. Yani evde kendimiz yenebilcegimiz yöntemleri. Krem sprey kayganlastirixi ultrason jeli bebe yağı alkol vs. Ve bana dediği cevap istediğini yap içinde kalmasın yeterki bunların sonucunda başaramazsan umutsuzluğa kapılma çaresiz değilsin dedi. Ilk aşamayı bir şekild e atlat gerisi olur dedi ve nitekim öyle de oldu. Ben spreyle 3 günde hallettim ve sonrasında spreysiz gayet güzel bir ilişkim oldu yenelide 12 gün oldu çok şükür. Bazı arkadaşlar yazmış sprey krem vs. Ise yaramıyor diye. Bence herkes denemeli çünkü denemeden bilinmez. Bende etki eder belki başkasında etki etmez. Yani ben spreyle yendim ve sonrasında ihtiyaç duymadım belki sizde öyle olacaksınız bunu denemeden bilemezsiniz. O yüzden bence olumsuz yorumlarda bulunulmasını doğru bulmuyorum ben. Tabiki burda herkes birbirine destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyor bundan kuşkum yok. Bende herzaman herkese yardımcı olurum. Ama lütfen şunu unutmayın bu hastalığı yenmenin en başında yüksek moral ve inanmak geliyor. Yeterki inanın.