Bende dus almadan rahat edemiyorum ama bilmiyorum arastirilmasi gerekNamaz kiliyorum bilmiyorum ki doğru olurmu sizce
evet ilişkiye girmek askıya alınıyor tedavi sürecinde. ön sevişme olabilir ama ilişki askıda. ilk etaplarda parmak egzersizi de yok bu da doğru. o zaman şuan terapi aşamasındasın.Bana suan sadece ilişkşye girmeyi yasakladı sadece normal birliktelik olur dedi böyle devam edicez dedi suan parmak egsersisi gibi bisi vermedi bana
Ben üç yıl boyunca yaşadım. Sen daha benim çektiğimin onda birini çekmemişsindir. Vajinismusla gecen 1000gece!!!! Mutsuzluk umutsuzluk gözyaşı hayal kırıklığı suçluluk duygusu.... Defalarca boşanalım dedim eşime.Hayırlı cumalar arkadaşlar. Evet spreyi biliyorum soruyorum acaba baska bir sprey mi diye herseyi düşünüyorum esencan cok kiziyorsan eger yazdiklarimi gormezden gelebilirsin bi care arıyorum sizde geçmişsiniz bnm geçtiğim yollardan kolay olmadigini biliyorsun ve kizabiliyosun derdime derman aramak sucmu herkese teşekkür ediyorum yardimlariniz için suan bunu yazarken bile gözlerim doldu kimseden yardım isdemiyorum sinirlenmeyin kızmayın tekrar hayırlı cumalar allaha emanet olun yenemeyen arkadaşlarım dualarim sizinle
Hayır yapmıyorum sadece kegeel yapıyorum bide bana psikologum tam vajinusmus değilsin sen sadece sürekli yapamadıgın icin basarısızlıkla sonuclandıgı icin yanaşmaya korkuyosun suan dedi normal olarak bide ameliyat oldum ben septadan dolayı iyice duygusallastm simdide nefes egzersizi değilde hayal etmeni istiyorum falan dedi son gittigimde şuanda bende spreyden aldm işe yarar belkievet ilişkiye girmek askıya alınıyor tedavi sürecinde. ön sevişme olabilir ama ilişki askıda. ilk etaplarda parmak egzersizi de yok bu da doğru. o zaman şuan terapi aşamasındasın.
işte bak ben ilk doktora gittiğimde bu ilk adımlardaki terapi seanslarını yapmadan direk parmak egzersizleri yaptırdı. o yüzden de ilerleme yapamadık biz. sadece cinsel birleşme oldu. şuan da terapi seanslarım devam ediyor.
nefes egzersizi, gevşeme egzersizi, erotik masaj vs yapıyomusunuz?
Aynenn yaa artik bende kızıyorummCanım sadece sen değil kaç kişi söyledi spreyi. Evet gerçekten artık çok kızdırıyor.
Cnm hepimiz sana yardimci olmak istiyoruz ben dahil bütün arkadaslar sana birsürü tavsiyede bulunuyoruz ama sen hicbirine uymuyorsun egzersiz yapmadan yenicem diyorsun tekrar tekrar ayni sorulari soruyorsun amacimiz seni kırmak degilHayırlı cumalar arkadaşlar. Evet spreyi biliyorum soruyorum acaba baska bir sprey mi diye herseyi düşünüyorum esencan cok kiziyorsan eger yazdiklarimi gormezden gelebilirsin bi care arıyorum sizde geçmişsiniz bnm geçtiğim yollardan kolay olmadigini biliyorsun ve kizabiliyosun derdime derman aramak sucmu herkese teşekkür ediyorum yardimlariniz için suan bunu yazarken bile gözlerim doldu kimseden yardım isdemiyorum sinirlenmeyin kızmayın tekrar hayırlı cumalar allaha emanet olun yenemeyen arkadaşlarım dualarim sizinle
Canım bu sure ıcınde kegel egzersizleri yap kendnı bosverme sakn tembellık etmeyelım bu ılleti yenelım lütfen nefes egzersizi yapKızlar malesef adet oldum.egzersizler ıyi gidiyordu.
Haklısın canım boş durmayalım çalışalım yeni yıla yeni umutlarla girelim bebek gibi hayırlısı ile.Canım bu sure ıcınde kegel egzersizleri yap kendnı bosverme sakn tembellık etmeyelım bu ılleti yenelım lütfen nefes egzersizi yap
Hakiki zeytinyağı bana göre en iyi kayganlaştırıcıdır. Hemde kimyasal değil. Hamilelik şüphesi taşıyorsan. Aparat değilde, durum netleşene kadar parmak egzersizi yapabilirsin. Boş durmamış olursun. Zaten önemli olan giriş kısmı.Bide ben kayganlasrici olarak vazalin kullaniyorum sizce sakincesi olur mu onceleri genitalin( ismini yanlis yazmis olabilirim boyle bisey) diye bi kayganlastirici kullaniodum ama etkisi cabuk gecio saatlerce surmuyo vazalinle rahat ettim bayaga bide bunun sakincasi varmsdr szce bu arada hayrli cumalar rabbim bu cuma gunu hurmetine hepimizin dertlerinden kurtulmayi nasip etsin insallah.
Teşekkür ederim onu kullaniyim artik o zamanHakiki zeytinyağı bana göre en iyi kayganlaştırıcıdır. Hemde kimyasal değil. Hamilelik şüphesi taşıyorsan. Aparat değilde, durum netleşene kadar parmak egzersizi yapabilirsin. Boş durmamış olursun. Zaten önemli olan giriş kısmı.
Aparata prezarvatif geçirin ben öyle yapıyorum hijyen açısındanKizlar mrb ben egzersiz yapiodm ama hamilelik supem oldugundan birakmistim dun yine egzersz yapiyim dedim ama icim rahat etmedi aparatlarla mikrop kaparim diye korkuyorum ama egzerszde yapmak istiyorum ne ile aparat temizlememi onerirsiniz streci her egzersizde degistiriyorum ama yinede icim rahat etmedi iki uc bekleyip test yapcam eger hamile degilsem devam ederim egzersize iki uc gunum bosa da gitsin istemiyorum siz ce ne yapsam
Cok mantklı ama ben yınede bebe yagndan falan mıkrop kaptfmı dusunuyorm karnmsa agrılar oluyoAparata prezarvatif geçirin ben öyle yapıyorum hijyen açısından
Olur dye dusunuyorm ama spreyle yapmaKizlar bitane bebisimin olmasini istiyorum spreyle ilk yaptigimda adet olmadan 2 gün önce iliski yasamistim adetim bittikten sonra spreysiz denedik yarısını alabilmistim tabi buda benin icin büyük bi basarı dün gecede spreyle yapayim dedim sıktım ama herzamnki gibi yakmadi ve fazla uyusmadi yani herseyi hissediyordum iliski sırasındada bayagı icime almistim ama az biseyde kalmisti fazla ilerletemiyordum git gel yapiyordu ama tamamen girmesine izin veremiyordum aslinda hic acı yoktu ama tedirgindim hamilede kalmak istiyorum acaba böyle kalabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?