Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım benim bir arkadaşım var ve 5. Yılına girecek evliliginde kendim yaptıktan sonra arkadaşımı da skstirdim yapacaksın başka yolu yok die yok olmuyor yapamıyorum orada delik yok ay açıldı ay yandı falan diyip durdu Hayır dedim kendini rahat bırak tek kulak copunu dene dedim o da saolsun zeytinyağı sürMuş sprey falan da yok ikindikca delik görüyorum dedi ve tek çöpü yapabildi sonra 2 çöp denemiş ve oldu dedi içi bomboş ben çok korkuyordum ama öyle değilmiş çok kolaymis hiç acı yok falan dedi ve daha dün akşam yaptı bugunde 3 çöpe gecicekti ve kendine inanıyor sende tek çöpü alabilsen inan kendine güvenin gelicek böyle olmuyor falan demekle olmaz tabi yaparken yapıcam evet sakinim acı yok de nefes al ver sakin ol yavaş yavaş milim milim ilerle ama dene çaba sarfet Rabbim yardım eder canım sen çok karamsar davranıyorsun kendine güven bak ne güzel evliliğin daha yeni bizim gibi yılların geçmemiş yasin küçük ben 27 yaşındayım inan zaman geçtikçe daha da zor olur umudun kırılır ben 1 sene boyunca hiç denemedim bile yok olmuyor dedim oturdum ağladım durdum baktım olmuyor buradaki arkadaşların yönlendirmesi sayesinde yapabildim 9 cm aparat yaptım ve cok cok kolay oldu imkansız dediğim şey hicde öyle değilmiş keşke en başta yapsaydim cabalasaydim diyorum şimdi .. sende yapacaksın güven kendine

Gece deniycem canım çok sağol kulak copunu yapıcam inşallah çok sağol desteğin için gerçekten huzur geldi içime

Neden gece canım eğer musaitsen otur suan aç tv yi otur rahatla kendini motive et ve şimdiden denemeye başla buarada arkadaşım şimdi yine aradı ve 4 çöpü yaptım dedi inan çok mutluydu bende o kadar mutlu oldum seninde güzel haberlerini alıp mutlu olmak isterim bu arada banyo etme işi ben kendi fikrimi söylemek isterim bunu zevk için YAPMIYORUz mecbur olduğumuz için yapıyoruz o yüzden banyoluk birsey yoktur die düşünüyorum durmadan banyo yapılmaz ki özellikle bu soguklarda

Namaz kiliyorum bilmiyorum ki doğru olurmu sizce

arkadaşlar parmağı zevk almak için sokmadığımız için gusül gerekmez. eğer bundan zevk aldıysanız gusül gerekir. biraz araştırın hatta gerekiyorsa fetva hatlarını arayın. kendi düşüncelerinize kapılıp da oturmayın.
seniseviyorum- sana ben de kızıyorum. burda herkes sana birşeyler anlatıp yardımcı olmak istiyor ama sen çaba göstermiyorsun! dokunamıyorum deyip oturuyosun. mucize mi bekliyosun ne bekliyosun anlamadım ki. dokunabileceğini hiç düşünmüyorsan niye doktora gitmiyorsun!?

Bana suan sadece ilişkşye girmeyi yasakladı sadece normal birliktelik olur dedi böyle devam edicez dedi suan parmak egsersisi gibi bisi vermedi bana
evet ilişkiye girmek askıya alınıyor tedavi sürecinde. ön sevişme olabilir ama ilişki askıda. ilk etaplarda parmak egzersizi de yok bu da doğru. o zaman şuan terapi aşamasındasın.
işte bak ben ilk doktora gittiğimde bu ilk adımlardaki terapi seanslarını yapmadan direk parmak egzersizleri yaptırdı. o yüzden de ilerleme yapamadık biz. sadece cinsel birleşme oldu. şuan da terapi seanslarım devam ediyor.
nefes egzersizi, gevşeme egzersizi, erotik masaj vs yapıyomusunuz?

Ben üç yıl boyunca yaşadım. Sen daha benim çektiğimin onda birini çekmemişsindir. Vajinismusla gecen 1000gece!!!! Mutsuzluk umutsuzluk gözyaşı hayal kırıklığı suçluluk duygusu.... Defalarca boşanalım dedim eşime.
Çok iyi biliyorum. seni çok iyi anlıyorum o yüzden kızıyorum. Derdine derman arıyorsun Ama dinlemiyosun kimseyi. Bir çok kişi sana yardımcı olmaya Çalışıyor. Farkında değilsin kendini kandırıyorsun. Yapamıyorum demek ertelemek bunlar hep kandırmaca. Neyse bunuda kabul etmezsin nasılsa.

Bundan sonra yazmam senin mesajlarına cevap. İnşallah en kısa zamanda yenersin.

Hayır yapmıyorum sadece kegeel yapıyorum bide bana psikologum tam vajinusmus değilsin sen sadece sürekli yapamadıgın icin basarısızlıkla sonuclandıgı icin yanaşmaya korkuyosun suan dedi normal olarak bide ameliyat oldum ben septadan dolayı iyice duygusallastm simdide nefes egzersizi değilde hayal etmeni istiyorum falan dedi son gittigimde şuanda bende spreyden aldm işe yarar belki

Cnm hepimiz sana yardimci olmak istiyoruz ben dahil bütün arkadaslar sana birsürü tavsiyede bulunuyoruz ama sen hicbirine uymuyorsun egzersiz yapmadan yenicem diyorsun tekrar tekrar ayni sorulari soruyorsun amacimiz seni kırmak degil

Hakiki zeytinyağı bana göre en iyi kayganlaştırıcıdır. Hemde kimyasal değil. Hamilelik şüphesi taşıyorsan. Aparat değilde, durum netleşene kadar parmak egzersizi yapabilirsin. Boş durmamış olursun. Zaten önemli olan giriş kısmı.

Teşekkür ederim onu kullaniyim artik o zaman

Aparata prezarvatif geçirin ben öyle yapıyorum hijyen açısından

Kizlar bitane bebisimin olmasini istiyorum spreyle ilk yaptigimda adet olmadan 2 gün önce iliski yasamistim adetim bittikten sonra spreysiz denedik yarısını alabilmistim tabi buda benin icin büyük bi basarı dün gecede spreyle yapayim dedim sıktım ama herzamnki gibi yakmadi ve fazla uyusmadi yani herseyi hissediyordum iliski sırasındada bayagı icime almistim ama az biseyde kalmisti fazla ilerletemiyordum git gel yapiyordu ama tamamen girmesine izin veremiyordum aslinda hic acı yoktu ama tedirgindim hamilede kalmak istiyorum acaba böyle kalabilirmiyim?

Olur dye dusunuyorm ama spreyle yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…