Canım benim bir arkadaşım var ve 5. Yılına girecek evliliginde kendim yaptıktan sonra arkadaşımı da skstirdim yapacaksın başka yolu yok die yok olmuyor yapamıyorum orada delik yok ay açıldı ay yandı falan diyip durdu Hayır dedim kendini rahat bırak tek kulak copunu dene dedim o da saolsun zeytinyağı sürMuş sprey falan da yok ikindikca delik görüyorum dedi ve tek çöpü yapabildi sonra 2 çöp denemiş ve oldu dedi içi bomboş ben çok korkuyordum ama öyle değilmiş çok kolaymis hiç acı yok falan dedi ve daha dün akşam yaptı bugunde 3 çöpe gecicekti ve kendine inanıyor sende tek çöpü alabilsen inan kendine güvenin gelicek böyle olmuyor falan demekle olmaz tabi yaparken yapıcam evet sakinim acı yok de nefes al ver sakin ol yavaş yavaş milim milim ilerle ama dene çaba sarfet Rabbim yardım eder canım sen çok karamsar davranıyorsun kendine güven bak ne güzel evliliğin daha yeni bizim gibi yılların geçmemiş yasin küçük ben 27 yaşındayım inan zaman geçtikçe daha da zor olur umudun kırılır ben 1 sene boyunca hiç denemedim bile yok olmuyor dedim oturdum ağladım durdum baktım olmuyor buradaki arkadaşların yönlendirmesi sayesinde yapabildim 9 cm aparat yaptım ve cok cok kolay oldu imkansız dediğim şey hicde öyle değilmiş keşke en başta yapsaydim cabalasaydim diyorum şimdi .. sende yapacaksın güven kendine