Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

her şey çok güzel gidiyor o noktaya geldi mi kıyameti koparacakmış gibi oluyor diyorsunya İşte zaten bunun adı "VAJİNİSMUS". Hastanelerdeki "cinsel işlev bozuklukları" polikliniklerinden haberin var mı????? O yüzden doktor egzersiz krem kayganlaştırıcı... Bunların adı da "tedavi yöntemleri" oluyor. Bu tedavi yöntemleri de beyne kabul ettirmek için zaten.

Ama yapamıyorum egzersiz dokunamiyorum nababilirim yatsi dan sonra yine deniycem ama dokunamiyorum bacaklarım titriyor midem alt üst oluyor bendr yenmek için elimden geleni yaomak Isdiyorum ama olmuyorrrrrr..
Cnm spreyle dene inanki çok faydası oluyo bende yapamam diyordum bacaklarim titriyordu aglama krizi geciriyordum

Cnm spreyle dene inanki çok faydası oluyo bende yapamam diyordum bacaklarim titriyordu aglama krizi geciriyordum
Bende spreyle denedim ve olduuu çok şükür sende bi denesen emla kreme 100 lira verdin degilmi ama hicbir ise yaramadi inanki bu sprey cok ise yariyo ve fiyatida uygun 20 lira cnm fazla bekletme ben bugün yarın diye diye 1 seneyi bitirdim

Yok yapıcam inanıyorum kendime inşallah evet Ağlıyorum sizliyorum ama olacak ben cok degsdm gunden güne de dahads degisiyorum eskisi kadsr kasilmiyorum evet emla kreme 100 tl verdim bi iside yaramadi ya ucu girio dahada gtmiyor o spreyi alicam inşallah onun faydasını görürüm

hapiness_123 tatlım ben ilk önce psikiyatriste gittim. Parmak egzersizi yaptım. Sonra kayganlaştırıcı ve sprey kullandım. Penisin tamamı giriyor. Ama gerisi olmadı. Hareketlendiremedik. Şimdi de psikoloğa gidiyorum. Çok güzel gidiyor şuan terapilerimiz. Hatta az önce eve geldim terapiden. Şuan psikolojimiz için çalşyruz. Çok mutluyum. Eminim 1 aya kalmadan süper bi ilişkimiz olacak. Allahımın da izniyle.

İkinciyi yapabildin mi cennetim

Bende alayım o zaman umarm işe yarar ya zaten sinirlerim bozuluyo artık etrafımdaki herkes gayet rahat yaparken ben çok takıyorum
Cnm bayağı etkili bir sprey al dene bence

Bende alayım o zaman umarm işe yarar ya zaten sinirlerim bozuluyo artık etrafımdaki herkes gayet rahat yaparken ben çok takıyorum
Cnm bayağı etkili bir sprey al dene bence

Eğer imkanın varsa devlet hastanesnde bile olsa bir psikoloğa git. Sprey kullanmanı önermem. Çünkü hissetmelisin. Robot olma. Kendimden söylüyorum. Spreyle yaptım. Ama ileri gidemedim. Çünkü zar da gitse spreysiz hissettiğin için beyin hemen mesaj gönderiyor kasıl diye. Keşke diyorum hiç kullanmasaydım.

Ben zaten psikologa gidiyorum öncedende gidiyordum evlilik sürecinde şuandada devam ediyorum iyi gidiyosun dio aslında ben balayımda cok icime almaya calıstm ama septalı zarmıs önde duvar varmıs ondan olmuyodu canımcok acıyodu sonra doktora gittik aldı doktor ama gel görki neden bilmiyorum suan istemsiz bi sekilde karşı koyuyorum

Zarın olmaması rahat olacağı anlamına gelmez tatlım. Zar da orda duvar görevi görmez çünkü kastığın zaman zaten duvar oluyor orası. O yüzden zara takılma. Yine kendimden biliyorum ki zardan sonra duvardı sanki orası. Bunu sadece kastığımız için hissediyoruz. Psikoloğa gidiyorsan psikoloğuna güven. Şuan hangi aşamadasın psikologla.?

emeğine sağlık, çok güzel yazmışsın. Çok haklısın. İnşallah egzersiz yapamayanlar bu yazdıklarını dikkate alıp harekete geçer.
Bir işten sonuç alıyorsanız doğru yoldan gitmişsiniz demektir. Başarmamak imkansızdır. ama başarı sağlayamıyor, ve bu başarısızlık halini innatla devam ettiriyorsanız, bu size yol gösterenleri dikkate almadığınız içindir.

Kesinlikle !

Kizlar bnmde kac gundur kasiklarim agriyo egzersiz yapmak icimden gelmiyoo hep erteliyordum ama bugin yazdiklarinizi teker teker okudum ve simdi baslicam egzersize bakalm aparatimi birazdaha kalinlastirmaya karar verdim ve bugun bitane daha mum aldim ins bu yontem ise yarar

Bana suan sadece ilişkşye girmeyi yasakladı sadece normal birliktelik olur dedi böyle devam edicez dedi suan parmak egsersisi gibi bisi vermedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…