• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hep pozitif oluyorum aa canıma tak etti ya ya nabcam 21 yaşındayım
Allahtan pozitifsin ha yazdıklarına bi baksana :D
Kız daha ne 21sin. Biz ölelim o zaman. 26 yaşındayım ben. Kendi kendini delirtiyorsun canım benim daha rahat olmaya çalış. Gencecik çıpçıtır da kızsın. Tadını çıkar. Daha sakin ol. Panik yapma.

Allah razı olsun eşinden de. Adamcağız parmağını kesmiş kanını sürmüş. Her adam yapmaz. Artık güzel günlerinin tadını çıkar sen de. :KK200:
Aynen cnm eşim çok anlayıslı :KK200::KK74:

Allahtan pozitifsin ha yazdıklarına bi baksana :KK70:
Kız daha ne 21sin. Biz ölelim o zaman. 26 yaşındayım ben. Kendi kendini delirtiyorsun canım benim daha rahat olmaya çalış. Gencecik çıpçıtır da kızsın. Tadını çıkar. Daha sakin ol. Panik yapma.
Heyecanından yalının küçük olduğunu anlamıştım .sakin ol ben 28 yaşındayım :) daha yeni yendim kendine gel

:KK4: Bana pozisyon söyleyin hepsini denemek Isdiyorum yenen arkadaşlar hangi pozisyonda yendi bende yensemmmm artık ya:KK71:

Amaaa ben dahaaa küçügümmm 18 yasindayim ama yaşımdan biraz olgun davraniyorum benimle ayni yasta olan varmi acabaa???:KK68:

18 yasindaaaaamisinnnnnnnn 17 yasinda nasıl kactin peki

:KK4: Bana pozisyon söyleyin hepsini denemek Isdiyorum yenen arkadaşlar hangi pozisyonda yendi bende yensemmmm artık ya:KK71:
Canım ben üstteyken yendim. Penisi elinle tutup sen yerleştir. Senin kontrolünde olsun. ;)
Hadi bakalım ;)

Cnm benimkisi uzun hikaye ama eşimi çok seviyorum benim ailem vermek istemediler beni eşim 3 defa istedi yine vermediler kesinlikle olmaz dediler biz zaten hemen evlenmeyi düsünmüyorduk esim askerden yeni gelmisti ve benimde yasim küçüktü sadece bi yüzük takilsin istedik ama olmadi iste esimde gelip kaçırdı beni

Canım ben üstteyken yendim. Penisi elinle tutup sen yerleştir. Senin kontrolünde olsun. :KK66:
Hadi bakalım :KK66:
Bende evliyim 1 aylık ilk başlarda gayet denedim biraz korkuyodum ama yinede izin verdim sonra olmadı doktora gittik septalı kıxlık zarımın oldugunu ve operasyonla alınması gerektigini söyledi onuda yaptık ama ben gene biraz tırsıyorum suan çok normal hiv bisi yok hatta doktor kalın değil zarın çok standart dedi ama ben yinede tırsıyorum banada yardım edebilirmisinizz nasıl yendinşz

Bugün perşembe ve babalar günü inşaallah denerizde olur cok ağladım gece coookkk ben agladikca eşimde üzülüyor belki o bans kizsa bagirsa olurmu ki diyorum ya olur uzulme aglama dio bana bagrsa kizsa olurmu ki

Ustteyken hiç yapamam ya bilmem ko nasıl olucak öyle ya

Bugün perşembe ve babalar günü inşaallah denerizde olur cok ağladım gece coookkk ben agladikca eşimde üzülüyor belki o bans kizsa bagirsa olurmu ki diyorum ya olur uzulme aglama dio bana bagrsa kizsa olurmu ki
Bende çok ağlıuorum her başarısızlık sonrası bir an evvel kurtuluruz insallah hep beraber

bende yapamıyorum egzersiz .Aslında denedim . kayganlatırıcı kullanmadan küçük parmagımın tırnak boyunu alabildim sadece.... Spreyle denemek istiyorum , eşim birsey kullanmamı istemiyor. Böyle giderse hiç yapamayacağız
Ben egzersiz yapabiliyorum canım mumla parmakla veya başka şeylerle ben erinyrm usandım bıktım yapmak istemiyorum yani,ayrıca spreyin çözüm olduğunuda düşünmyrm sağlıklı bi şekilde çözüm değil spreyle de bi sürü sıkıntı yaşanıyor yok yanma yok o bu şu,denedim çünki olmadı,fizyolojik bi sorunumuz yokki bizim kafamızda yarattığımız bi saçmalıktan ibaret bütün herşeyyy...

Gerçekten doktormus egzersizmis krem miş sprey mis bahane yaaaa ama beyinde bitiyor o işe gelene kdr hersey çok güzel o noktaya geldimi olay bitiyor ya sanki girerse oraya kiyameti koparacakmisim gbi geliyor ama halbuki oyle dgl kafamı vrmak Isdiyorum duvarlara cok fenayim

Özelden bir arkadaşa yazdıklarımı buraya atıyorum ki belki birilerine faydası dokunur.

Bir kere şunu kesinlikle anla, burdaki herkes seninle aynı korkuları yaşadı. Ama cesur olan kazanıyor. Herkes yola çıktığında sen gibiydi, ama burda artık bir yol ayrımı var. Kazananlardan mı olacaksın, kaybedenlerden mi? önce bu tercihini şundan ayır ; egzersiz yapmak ya da yapmamak... senin tercihin mutlu bir evlilik, tam bir kadın olmak mı- yoksa şu an yaşadığın tüm olumsuzluklara devam etmek mi? Sanırım cevabın belli ki bana mesaj attın.

Dilinle ağzının içini hissetmeye çalış. ne kadar olağan değil mi? miden bulanmıyor, başın dönmüyor, titremiyorsun? işte vajina da böyle bir doku, tek fark daha öncr onu hissetmedin yok saydın. tanımıyorsun.

Eşim doktor ve sana yemin ederim ki zaten pek çoğumuz kızlık zarı tam evlenmiyoruz. yıllar içinde tahrip oluyor. bir yandan biraz açılıyor. Sadece doktorlar yırtığın yapısı ile bu ilişkiye mi bağlı zamansal mı anlıyorlar. Zaten görevi de ilk adete kadar çocukları mikroplardan korumak. Şu an korktuğun şey güneşte asılmaktan incelmiş, yıpranmış perdeden farksız.

Dediğim gibi ortası delik çorap gibi düşün. önüne aynayı al. dokun. ağzının içi gibi ama sadece ilk kez bu kadar dikkatli bakıyorum aslında çok olağan de kendine. sonra yavaşça karnını şişirerek nefes alıp ver ve küçük parmağını vajina girişine masaj yap. ağız dokusuna nasıl benzediğine şaşır. Küçükken kendi dişimizi çekiyorduk yahu. Sonra ıkın, nefes al ve nefesini verirken yavaşça bir boğumu ilerlet. bu anı bir kez yapsan ama 10 ama 20 gün, bil ki sen de yendin. burayı bu aşamayı aşan kazanır. En başta kaybetmeyi kabullenme.

Ve değindiğim gibi çorap gibi düşün cidden öyle. Ben ilk gecemize kosla oksi action ile gittim. neymiş çarşaf kan olunca rezil olmayayım otele. işte ben burda kaybettim. aptallığa bak. Eşim günlerce anlattı bana nasıl bir şey olduğunu bu zarın .

Bir de parmakta kan falan görmeyeceksin. o nedenle lütfen korkma dene.

Bilmen gereken şu var, bizim gibilerin içinde kadın olmak istemeyen inatçı bir çocuk var. Ona göre bu çirkin kötü bir şey ve bu işi yaparsak kirleneceğiz diye düşünüyor. Sen ise akıllı yetişkin bir kadınsın ve bunu yaşamayı istiyorsun. O zaman yapman gereken içindeki çocuğu ikna etmek. Peki nasıl? Pes etmeyerek. Gerekirse parmağın o girişin hemen önünde 2 saat bekle, 3 gün bekle, 5 gün bekle. Bir an gelecek pes edecek. Bir boğum oldu hayatta dahası olmuyor mu? Yine aynı, nefesini ayarlayarak bekle. Aklına sevdiğin bir şeyleri getir. Düşüncelerini uzaklaştır. 10 dk parmağın orda dursun, sonra tekrar dene. Emin ol içindeki çocuk pes edecek. Her çocuk eder. İnatçı olan kazanır. Ama hiçbir şey yapmazsan seni o içindeki çocuk yönetmeye devam edecek.

bu süreç bizim için bile çok zordu. Yalnız değilsiniz. Değildim. ABunu bilmek 1-0 önde başlamak demek. Bizi psikolojik olarak yıpratan "her kadın yapıyor ben nasıl yapamıyorum" acizliği. İyi bu tamam da, nasıl olur da her vajili kadının yapabildiği bir şeyi yapamayalım? Onlar parmak egzersizi yapabiliyorsa sen neden yapamayasın?

o nedenle hemen bir aksiyon planı belirle kendine. bugün başla şimdi başla. bunu mekanik korkunç bir şey gibi yapma. bir öğrenci gibi yap, keyif ve keşif için yap. Ciddiyim. Şu an dene. Önce masturbasyon yap. Sonra ıkın deliğin oduğu yere dairesel masaj yap. Giriş yapmaya çalışma. Parmağın orada bekle. 10-20 dakika bekle. Bugünlük böyle olsun. Yarın yine aynı şekilde başla bu kez cesaret edebildiğin kadar güç uygula. Bir bakmışsın girmiş. Çok mu azı girdi olsun. Yine bekle. Yarınlık bu kadar olsun. Bak her gün bu kadar minicik şey yapsan bile en fazla 1-2 aya normal bir ilişkin olacaktır. 7 ay boyunca minicik bir adım atsan bu güne her şey düzelmiş olurdu.

erteleme. şu an başla.

bir de eşinle ilişkinde anlaşın. de ki ben bunu aşmak istiyorum ve üstüme düşeni yapacağım ama senden ricam sen de üstüne düşeni yap. bu süreçte yatakta her ne kadar haz alırsak alalım penis girişine çalışmayacaksın. ki ben sana kendimi acı korkusu olmadan bırakabileyim. çok değil kısa sürede her şey düzelecek ama bunda ikimiz de birlikte davranmalıyız. seni seviyor ve güveniyorum, am içimde inatçı bir çocuk var. o da güvenmeli. o nednle bana mümkün olduğunca sevdiğini söyle. bu iş olsa da olmasa da beni bırakmayacağını senden duymak istiyorum. ben bunu bizim için başaracağım sen de bana yardımcı olacaksın. önce haz almayı sonra birleşmeyi öğreneceğiz...

bu kadar. senin istemediğin bir şeyi yapmayacağını bildiğin ön sevişmelerde gevşemeyi öğrenmeye bak o hissi deneyimle, keyfini duy ve hafızana kazı. orgazm öğrenilen bir duygu. başta çok yabancı geleceği için korkutucu bile hissettirebilir. Oysa o kasılma ve gevşeme çok güzel bir şey. sağlıklı bireyler olmak için şart. hatta ben milletçe düzgün sevişemediğimiz için bu kadar sinirli ve gergin olduğumuzu düşünüyorum. orgazmı öğren ve parmak egzersizi öncesi masturbasyonunda bu bilgiyi kullan. kendini kaptır. rahatla gevşe. emin ol çok kolay olacak. sadece inan, geçiştirme, içindeki çocukla inatlaş. pes etme.

Gerçekten doktormus egzersizmis krem miş sprey mis bahane yaaaa ama beyinde bitiyor o işe gelene kdr hersey çok güzel o noktaya geldimi olay bitiyor ya sanki girerse oraya kiyameti koparacakmisim gbi geliyor ama halbuki oyle dgl kafamı vrmak Isdiyorum duvarlara cok fenayim
Yasencim sen kendini bukadar hırpalayacagina biran önce biseyler yapmaya baslasan gercekten cok iyi oluck en azindan sonradan ben neden bukadar zamn kaybetmisim diye pisman olmicksin benim gibi ben dahil burdaki bütün arkadaslar sana yardimci olmaya calisiyoruz ve tabi sende yardim istiyorsun sürekli buraya yaziyorsun ama hickimsenin tavsiyesine uymuyorsun şuan sen erteleme hastaligina yakalanmiş görünüyorsun allah seninde yardimcin olsun

Ellerin dert görmesin ne güzel uzun uzun yazmışsın cesaret geliyor ya ama soni hüsran

Ama yapamıyorum egzersiz dokunamiyorum nababilirim yatsi dan sonra yine deniycem ama dokunamiyorum bacaklarım titriyor midem alt üst oluyor bendr yenmek için elimden geleni yaomak Isdiyorum ama olmuyorrrrrr..

Back