- 22 Ekim 2016
- 206
- 69
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bı ıkı gun kendn deneKıizler bende dün aparat yaptim kendime 9 cm ve cok rahat bir şekilde yaptım ve sonrasında hani acı oluyor demiştim ya o da olmadı 3 4 kez yaptım içimde oynattim biraz da git gel yaptım ama bugün regli oldum bittikten sonra da eşli denemeye gecsem mi kendime olan güvenim geldi çünkü yoksa biraz daha mı Devam etsem egzersizlere
Spreylemı aldn aparatoKıizler bende dün aparat yaptim kendime 9 cm ve cok rahat bir şekilde yaptım ve sonrasında hani acı oluyor demiştim ya o da olmadı 3 4 kez yaptım içimde oynattim biraz da git gel yaptım ama bugün regli oldum bittikten sonra da eşli denemeye gecsem mi kendime olan güvenim geldi çünkü yoksa biraz daha mı Devam etsem egzersizlere
Ozaman sıkıntı yok yapabilirsinYa beynimi artık oraya birşey girdiğini kabullendim.o yüzden egzersizi biraktim
Bak sen çok heyecanlı Ve gerginsin.daha önce de söyledim bi sakin ol.bıkmak yerine bi yerden başla lütfen.yaşın küçük anladığım kadarıyla öyle bi enerji verdin bana. Ben inanıyorum sana ,Benim de canıma tak ettiği zaman yendim.inan bu yaşadığın şeyler daha zor o iştenAllahim iyi dglmm gerçekten sabrim kalmadı gerçekten kalmadı tukendim ya tukendim bıkkınlık geldi herseyden hic bişeye elimi dahi sürmek isdemiyorum utanıyorum kendimden
Canim benim 10 sene oldu ve bir tane kızım var 11aylik. BeniM evliligim kaçarak oldu ilk gece yaşandı ve iki hafta sonra düğünüm oldu ve iğrenç bi geceydi kapımin önüne kadar millet yatiodu...öyle iğrenç insanlardi ki ya sesim giderse ödüm kopuodu. O yüzden olmadı bi türlü..Bu zaman içinde çok denemeler oldu ve eltim sürekli uyarıodu sesin geliyo diye yavaş ol diosun dedi sürekli... berbat günlerdi yani. Olmadı olmadı yaniiCnm benim evliligimde kaçarak oldu ama ben ilk geceden izin vermedim dügünüm olduktan sonra 3 gün evde yalnizdik 1 günü yapamamistim sonra üstüme bayagı baski olusmustu görümcelerim felan yapacaksin yapmak zorundasin diyip duruyorlardi 3 günün sonunda yaptik dedik ama aslinda yapmamistik esim az bisey elini kesti carsafa sürdü ve sonra gelip hemen Carsaf istemislerdi ve 3 gün sonra kayinbabam eve geldi bu arada ben evin üstüne gelin geldim kayinvalidem rahmet ettigi icin.
kendimi çok kötü hissetmistim ne kadar cahil insanlarmis dedim kendi kendime ama cok sükür esim onlar gibi degildi kayinbabam evde oldugu icin sesim gidecek diye çok korkuyordum her denememizde yapamiyordum istemeden kasıyordum kendimi esim bir sene boyunca dayandi bana hep teselli verdi olucak dedi. Ve sonunda oldu.
Cnm bu arada nasil hamile kaldin bende bitane bebisimin olmasini istiyorum.
Ya cidden ne kadar karamsarlığa gömüyosun kendini bi rahat ol yaaaaaAllahim iyi dglmm gerçekten sabrim kalmadı gerçekten kalmadı tukendim ya tukendim bıkkınlık geldi herseyden hic bişeye elimi dahi sürmek isdemiyorum utanıyorum kendimden
Ben yapyorm canm olumlama metnını kayıtlı telımde allah razınolsn ddklern dogruArkadaşlar adım adım ilerleyin ki hayal kırıklığına uğramayın!
Bakın devlet hstanelerinde veya uygun fiyatlı psikologlar var. İnat etmeyin gidin yaaaaaaaaa.
Bu sadece egzersiz problemi değil. Tamamıyla psikolojik. Buna en iyi örnek benim.
İlk psikiyatr bi doktora gittim ben. Bana psikolojik terapi yapmadan parmak egzersizleri yaptırdı. Prosedürü bilmediğim için de yaptım. Parmak egzersizlerimi kısa sürede yaptım. Penisi de aldım. Penisin tamamını da alabiliyorum. Ama gitgel yapamıyoruz. Olmuyor. İçimde penis sıkışık kalıyor. Hareket ettirmek isteyince de istemsizce kasılma oluyor.
Şimdi cinsel terapi yapan bir psikoloğa gidiyorum. Psikolojik açıdan terapi yapılmadığı için sadece davranışsal çalıştığınız için penisi alabiliyorsunuz ama ilerisi olmuyor dedi.
Aylar önce de yazdım ben buraya(önceki vajinismus konusuna)
Lütfen kendinize olumlu telkinlerde bulunun.
Gözünüzde büyütmeyin.
Kendi kendinizi olumsuza sürüklemeyin.
Ya bu kaslar bizim. Onların hakimi biziz.
Beyninizin kölesi olmaktan kurtarın kaslarınızı.
Geçen gün buraya Cinsel Olumlama Metni de yazdım, her gün kendinize olumlama yapın diye.
Kimse ilgilenmedi.
Çaba göstermeden nasıl güzel günleri istiyorsunuz.
"Parmağı değdirdim ama çıldırdım ben asla yapamam!" dersen zaten yapmayı bekleme!
Beynine doğrudan sen bu işi yapmamaya odaklan diyorsunuz.
Ben gün içinde deli gibi kendimle konuştum hep.
-Sevgili kaslarım siz benimsiniz, beni dinleyip gebşeyin ve rahatlayın.
-Hey vaji seni bu bedende istemiyoruz, güle güle.
Vs vs şeklinde olumsuz kelime kullanmadan tamamen olumlu cümleler yazıp gün içinde sayıkladım hep.
Şimdi de Olumlama'ya devam ediyorum.
Psikolojik olarak çok rahatlatıyor bakın gerçekten.
Azıcık bir araştırıp kendiniz görün bu olumlamanın faydalarını.
Lütfen ya lütfen!
Artık kendinize eziyet etmekten vazgeçin.
Bundan sonra olumsuz cümle kurmayın!!!
Olumsuz cümle size sadece olunsuz sonuçlar getirir!
İnadına olumlu olun!
İnadına neşeli olun!
İnadına yapın ki beyin pes etsin!
Bizler çok güçlüyüz!
Bizler çok özeliz!
Bizler harika bir cinsel ilişkiyi hak ediyoruz!
Psikoloğuma da sorarak yapmaya karar verdim ben zaten. O da kesinlikle onayladı. Onaylamasa zaten buraya yazmam. İnşallah güzel günlere doğru ilerliyoruz.Ben yapyorm canm olumlama metnını kayıtlı telımde allah razınolsn ddklern dogru
Benim eşim de yapıyor bu olumlamayı.Ben yapyorm canm olumlama metnını kayıtlı telımde allah razınolsn ddklern dogru
Aynen cnm yaa allah sabır verdi bana çok sükür en azindan esim öyle degildiOkurken içim şişti yaa nasıl bir cahillik o yaaa. Çarşaf istemek nedir yaaaaaa !!!!!!
Allah yardım etmiş sana canım. İnşallah daha güzel günlerniz olur.
Allah razı olsun eşinden de. Adamcağız parmağını kesmiş kanını sürmüş. Her adam yapmaz. Artık güzel günlerinin tadını çıkar sen de.Aynen cnm yaa allah sabır verdi bana çok sükür en azindan esim öyle degildi
Teşekkürler ederim canım sağol çok mutluyum.eşli denemeye hazırım kafam rahat artık yapacak bilirim.Süpersiiiinn
Koccccaman tebrik ederim seni tatlımm
Devaam