Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bence aldım bir bogum kanama gelen olmadı hiç nieki
Zaten onu anlatıyorum. Burda aşamalı olarak o çoraptaki deliği genişletiyoruz bir nevi. Çünkü o kapalı perde gibi değil. ortası delik. ve aparatı boyutu arttırdıkça hafif hafif çorabın kaçması gibi genişletiyoruz. bu nedenle vajinismuslu kadınlar egzersizleri bittiğinde ilk ilişkide ya hiç kan görmüyor ya da çok az görüyor. o nedenle kan, bir engel olarak zar ve acı düşüncesini hiç aklınıza getirmeyin.

Ben de yavaş yavaş penisle yaptım egrezsizleri tam olarak halledince kan gelmedi.takmayın kafanıza kan olayını :)

Kızlar Nasılsıniz durumlariniz nasıl yapan varmı

Herkesin yapısı farklı. bende yendikten sonra 3.ilişkide çok az kan geldi. Gelmeseydide önemli değildi.

Birazda beni işte bu zar korkutuyor. beyine yerleştirmişim saçma seyler

Annem ki muhafazakar bir ailenin kızıymış, görücü usulü evlenmiş. Bana anlattığı ilk gecesinde ne acı var ne kan. Bizi hep o ilgi manyağı yeni evli kızlar bu hale getirdi. Bekar kızları çevresine toplayıp abartmaktan sadistçe keyif aldılar. Oysa bu kadar berbat bir haltsa ne demeye bütün ömrün boyunca bunu yapıyorsun, ya da sonrasında hikayenin ay bizim en başlarda günde 2 kez oluyordu falan diyorsun (düşünün bu hikayeleri anlatanların hikayeleri hep böyle devam eder)

o sebepten o ilgi manyaklarının ilgiyi üzerlerine toplamak için salladıkları palavralara itibar edip hayatı zehir etmeye değmez.

Katılıyorm evlenmeden once bırı bana ayyy ben cok uzulıyorm ılk gecesı ıcın kızlara cok acıyo demıstı hala aklımdan gtmez o hali...ama muthıs kubvetlı bı cınsel hayatıda var ben yapamadm ama herkese yaptm dedm korkmasınlar dye bekarlar hıc acımıyor dedim hep

Gercekten acı yok kızlar aparat gırreken benım canm acımıyor sadece bazen zorlanyorm aparatı yerlestremyorm bazen gırıyor acı yok ıs bızde btyor be yapablırz beynımız ah beynımız ozgur brak bızı

Aynenn bankada öyle yok çok acıyor eti deliyolarda neler neler bunlar yüzünden böyle olduk

Aynen ben de kızlar bir arkadaşım evlenmişti. Yapamamıştı ilk gece. Beni aradı. Sakinleştirdim. Bilgilendirdim kendisini. Yine olmadı. Yine sakinleştirdim. Bir iki gün bu şekilde devam etti. Sanırım üçüncü dördüncü gün olmuştu o arkadaşımın. Ve şuan hamile. ilk hamile olduğunu söylediğinde evet çok kıskandım
Ama sonra kendime dedim kıskançlık yok. Bu bir imtihan. Yeter ki olsun evladı. Rabbim kucaklarını yeter ki boş bırakmasın dedim.
Ben de hiç unutmam gerizekalının teki demişti ki ayyyy yengem acıdan bir hafta banyodan çıkamadı. Baya da küçüktüm o zamanlar. Aptal şey. Nefret ediyorum şu tip insanlardan !

Malesef aslında böyle konuşanların eşleri bilinçsiz davrandıkları için canları çok yanıyor sonrada böyle anlatıyorlar.

Bende cok kucukken kuzenımın vajinusmus oldugunu duymustum ve arastırmıstm ortaokul cagnda ogrenmıstm bu hastalıgı hep sebebş kucuk yasta boyle bosey olablcegnı duymus olmam dye gecyor sekız yıl yapamadılar dye sülalede bayagı lafı döndü tuhafıma gtmıstı cınsel ılıskıyı bılemeyen bırıydım dırek yapamamayı ogrenmıstm çocukların yanında konustuklarmıza cok dıkakt etmelıyz

Kesinlikle dikkat etmeliyiz. Onları bilinçli ve doğru şekilde bilgilendirmeliyiz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Malesef aslında böyle konuşanların eşleri bilinçsiz davrandıkları için canları çok yanıyor sonrada böyle anlatıyorlar.

yok ya öyle bile değil. şu bi gerçek, bizim toplumumuzda evli olmak sınıf atlamak demek. öyle olunca da bekarları toplayıp havasını yapıyorlar ilk günlerde. deveyi pire yaparak anlatıp anlatıp kafa buluyorlar bizlerle. yoksa emin olun o hikayeler gerçek olsa o hikayenin yaşanmaması için kadın istemsiz kaçar. ya biz ortada acı yokken kaçmış insanlarız bir de gerçek olsa ne olur. bu insanları ilgi budalası insanlar olarak görün ve anlatıkları her şeyi tarihe gömün.

Bir arkadaşım vardı. üniversiteden. bir kız düşünün ki hoca derse gelmeyince diyor ki "ooo akşam sahip köle oynadı herhalde". şu an bunu yazdım çoğunuz anlamadı bile muhtemelen. sahip - köle sado mazo ilişki türü. ben neredeyse eve gidip bebeklerimle oynayacak kafadayım kız neler biliyor. mesela staj yaptığımız yerde bir kız saçını kestiriyor, diyor ki her gece seks olunca yeni evliler saçını keser. düşünün ya bu kız hepimiz düğün için saç uzatırken saçını kısacık kestirdi, artık beklentisi neyse. bir çocuk buna aşk itirafında bulunurken "sana titreyerek seni seviyorum demek isterim" dedi diye günlerce dalga geçti, "insan ne zaman titre puhahah" diye. o ara ben bilmiyorum tabi insan ne zaman titrer. direk dansına gitti spor olarak. siz anladınız nasıl biri. neyse, evlendi; eşinde cinsel isteksizlik var. sertleşmeyen penisle işi halletmeye çalışınca bir sürü sıkıntı olmuş haliyle. allah'ım neler anlattı bize. biz bekar dünyadan habersiz tabi. başta saf saf dinliyorz. sonra aklım erdi de dedim ki "yapma biz bekarız korkutuyorsun". ama anlattıkları kazındı beynime. kız saçını kısa kestiren yeni evlilerden tutun da anlattığı ilk gece hikayesine kadar bana komple travma. sonra bu anlattığı hikayelerin de ilgi için olduğuna karar verdim. ilk gece hikayesine bile inanmıyorum artık.

Yok oturamiyosun bi Hafda dediler banada :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…