Zaten onu anlatıyorum. Burda aşamalı olarak o çoraptaki deliği genişletiyoruz bir nevi. Çünkü o kapalı perde gibi değil. ortası delik. ve aparatı boyutu arttırdıkça hafif hafif çorabın kaçması gibi genişletiyoruz. bu nedenle vajinismuslu kadınlar egzersizleri bittiğinde ilk ilişkide ya hiç kan görmüyor ya da çok az görüyor. o nedenle kan, bir engel olarak zar ve acı düşüncesini hiç aklınıza getirmeyin.Bence aldım bir bogum kanama gelen olmadı hiç nieki
Ben de yavaş yavaş penisle yaptım egrezsizleri tam olarak halledince kan gelmedi.takmayın kafanıza kan olayını :)Zaten onu anlatıyorum. Burda aşamalı olarak o çoraptaki deliği genişletiyoruz bir nevi. Çünkü o kapalı perde gibi değil. ortası delik. ve aparatı boyutu arttırdıkça hafif hafif çorabın kaçması gibi genişletiyoruz. bu nedenle vajinismuslu kadınlar egzersizleri bittiğinde ilk ilişkide ya hiç kan görmüyor ya da çok az görüyor. o nedenle kan, bir engel olarak zar ve acı düşüncesini hiç aklınıza getirmeyin.
N den sehır ısmı veremyorsun ki ?Şehir ismi veremicem tatlım. Ama cinsel terapi yapan bir psikolog. Seans ücreti 140 tl.
Hem kişisel tercihim. Hem de reklama girer. Her şehirde zaten cinsel terapi yapan psikologlar mevcut.N den sehır ısmı veremyorsun ki ?
Anladm :)Hem kişisel tercihim. Hem de reklama girer. Her şehirde zaten cinsel terapi yapan psikologlar mevcut.
Birazda beni işte bu zar korkutuyor. beyine yerleştirmişim saçma seylerZaten onu anlatıyorum. Burda aşamalı olarak o çoraptaki deliği genişletiyoruz bir nevi. Çünkü o kapalı perde gibi değil. ortası delik. ve aparatı boyutu arttırdıkça hafif hafif çorabın kaçması gibi genişletiyoruz. bu nedenle vajinismuslu kadınlar egzersizleri bittiğinde ilk ilişkide ya hiç kan görmüyor ya da çok az görüyor. o nedenle kan, bir engel olarak zar ve acı düşüncesini hiç aklınıza getirmeyin.
Bir iki sayfa öncesinde Cinsel Olumlama Metni paylaştım. Beyninize kabul ettirmeniz açısından süper bir yöntem. Onu uygulamanızı tavsiye ederim.Birazda beni işte bu zar korkutuyor. beyine yerleştirmişim saçma seyler
Annem ki muhafazakar bir ailenin kızıymış, görücü usulü evlenmiş. Bana anlattığı ilk gecesinde ne acı var ne kan. Bizi hep o ilgi manyağı yeni evli kızlar bu hale getirdi. Bekar kızları çevresine toplayıp abartmaktan sadistçe keyif aldılar. Oysa bu kadar berbat bir haltsa ne demeye bütün ömrün boyunca bunu yapıyorsun, ya da sonrasında hikayenin ay bizim en başlarda günde 2 kez oluyordu falan diyorsun (düşünün bu hikayeleri anlatanların hikayeleri hep böyle devam eder)
o sebepten o ilgi manyaklarının ilgiyi üzerlerine toplamak için salladıkları palavralara itibar edip hayatı zehir etmeye değmez.
Okudum canimBir iki sayfa öncesinde Cinsel Olumlama Metni paylaştım. Beyninize kabul ettirmeniz açısından süper bir yöntem. Onu uygulamanızı tavsiye ederim.
Aynenn bankada öyle yok çok acıyor eti deliyolarda neler neler bunlar yüzünden böyle oldukKatılıyorm evlenmeden once bırı bana ayyy ben cok uzulıyorm ılk gecesı ıcın kızlara cok acıyo demıstı hala aklımdan gtmez o hali...ama muthıs kubvetlı bı cınsel hayatıda var ben yapamadm ama herkese yaptm dedm korkmasınlar dye bekarlar hıc acımıyor dedim hep
Malesef aslında böyle konuşanların eşleri bilinçsiz davrandıkları için canları çok yanıyor sonrada böyle anlatıyorlar.Aynen ben de kızlar bir arkadaşım evlenmişti. Yapamamıştı ilk gece. Beni aradı. Sakinleştirdim. Bilgilendirdim kendisini. Yine olmadı. Yine sakinleştirdim. Bir iki gün bu şekilde devam etti. Sanırım üçüncü dördüncü gün olmuştu o arkadaşımın. Ve şuan hamile. ilk hamile olduğunu söylediğinde evet çok kıskandım
Ama sonra kendime dedim kıskançlık yok. Bu bir imtihan. Yeter ki olsun evladı. Rabbim kucaklarını yeter ki boş bırakmasın dedim.
Ben de hiç unutmam gerizekalının teki demişti ki ayyyy yengem acıdan bir hafta banyodan çıkamadı. Baya da küçüktüm o zamanlar. Aptal şey. Nefret ediyorum şu tip insanlardan !
Kesinlikle dikkat etmeliyiz. Onları bilinçli ve doğru şekilde bilgilendirmeliyiz. Allah herkesin yardımcısı olsun.Bende cok kucukken kuzenımın vajinusmus oldugunu duymustum ve arastırmıstm ortaokul cagnda ogrenmıstm bu hastalıgı hep sebebş kucuk yasta boyle bosey olablcegnı duymus olmam dye gecyorsekız yıl yapamadılar dye sülalede bayagı lafı döndü tuhafıma gtmıstı cınsel ılıskıyı bılemeyen bırıydım dırek yapamamayı ogrenmıstm çocukların yanında konustuklarmıza cok dıkakt etmelıyz
Malesef aslında böyle konuşanların eşleri bilinçsiz davrandıkları için canları çok yanıyor sonrada böyle anlatıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?