Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tatlım bunlrı hatırlamayıp güzel günleri düşün lütfen. Beynini artık o saçma hikayelerle bulandırma.

Tatlım bunlrı hatırlamayıp güzel günleri düşün lütfen. Beynini artık o saçma hikayelerle bulandırma.

ben yendim çok şükür. başlarda buraya uğradım sonra kitapla ve eşimle yendim. yazdığımda nişanlı idim, yaklaşık 1 ay önce düğünümüz oldu. eşim doktor. ve ben düğünden önce bunu yendim. yoksa bunu bile bile ona yapamam gibi geliyordu. belki de bu sebeple daha kolay oldu. çünkü aynı evin içinde olma stresi, o balayındaki hayal kırıklığı bizde yoktu. ben kendi evimde yalnız yaşıyordum, o başka şehirde yaşıyordu.

ama herkes travmasına sebep her neyi düşünüyorsa cidden yazsın buraya grup terapilerinde de bu yapılıyor. Böylece onların ne kadar mantıksız olduğunu konuşup tarihe gömebilirsiniz. sizi inciten korkutan ne bilirseniz savaşmak daha kolay olur.

Beni korkutan o an penis girerken boğulacagımı dusunmek...ama aparatla ve parmak egzersıyle aşıyorum biraz da olsa ...

Birde garantıcı bırym orda bı delik olduğuna beynm ınsnmadan yspamazdm ama artk blyorm delık var

Ben eşim gelmeden önce herşeyo düşünüyorum Evet olcak diyorum eşim gelince evet olcak diyorum kesin diyorum o ana geliyor bacaklarimi acamayan ben açıyorum oraya deydirebiliyorim istemsiz ay diyorum esimde canım yanacak die ustelemiyor ben devam et diyorum dün gece birazda olsa oldu başı sanki kremo sür dedi bugunde kremle deniycez inşallah

Örnek verme konusunda üstüme yok sanıyordum. Kaçmış çorap iyi benzetme..

Benim ilk gecem çok iyi geçti ne bi acı ne birsey cok rahattim p.si komple almıştım içime..ama sonradan oldu ne olduysa.. şimdi ya o gece olduysa şimdi neden olmasın diyorum.aklım almıyo yanii

Benim ilk gecem çok iyi geçti ne bi acı ne birsey cok rahattim p.si komple almıştım içime..ama sonradan oldu ne olduysa.. şimdi ya o gece olduysa şimdi neden olmasın diyorum.aklım almıyo yanii
Demekkı yapablyorsun buna ınan... ya ıns yenerz kızlar ya bazen umudum artyor bazen azalyor

Örnek verme konusunda üstüme yok sanıyordum. Kaçmış çorap iyi benzetme..

en iyi bu imajine ediyor sanırım. Öbür türlü kumaş yırtılması gibi bir şey geliyor akla cart diye. ama öyle değil.

sizinki ikincil vajinismus olarak geçiyor ve birincilin aksine hangi tarihten itibaren yapamdıysanız ordaki sebpleri araştırarak çözmek mümkün. diğeri ise her şey sebep olmuş olabilir, taaa çocukluğa kadar.

isteğiniz dışında hamile kalmaktan korkuyor olabilir misiniz?
eşinizden istemediğiniz bir davranış mı gördünüz, terk edilme korkusu mu yaşadınız?
eşinizin ailesi tarafından terk edilme ortada bırakılma iması mı oldu?
o günden sonra sizi ne uzaklaştırdı bu fikirden bir düşünün. sebebi bulursanız çözmeniz çok daha kolay olur.

sizinki ikincil vajinismus olarak geçiyor ve birincilin aksine hangi tarihten itibaren yapamdıysanız ordaki sebpleri araştırarak çözmek mümkün. diğeri ise her şey sebep olmuş olabilir, taaa çocukluğa kadar.

isteğiniz dışında hamile kalmaktan korkuyor olabilir misiniz?
eşinizden istemediğiniz bir davranış mı gördünüz, terk edilme korkusu mu yaşadınız?
eşinizin ailesi tarafından terk edilme ortada bırakılma iması mı oldu?
o günden sonra sizi ne uzaklaştırdı bu fikirden bir düşünün. sebebi bulursanız çözmeniz çok daha kolay olur.[/QUOTE]
Canim benim 10 sene oldu ve bir tane kızım var 11aylik. BeniM evliligim kaçarak oldu ilk gece yaşandı ve iki hafta sonra düğünüm oldu ve iğrenç bi geceydi kapımin önüne kadar millet yatiodu...öyle iğrenç insanlardi ki ya sesim giderse ödüm kopuodu. O yüzden olmadı bi türlü..Bu zaman içinde çok denemeler oldu ve eltim sürekli uyarıodu sesin geliyo diye yavaş ol diosun dedi sürekli... berbat günlerdi yani. Olmadı olmadı yanii

Hayır canım.. imkanı yok yanii egzersiz falan yapamam..

en azından bir devlet hastanesinde bir psikologa gidin, o günlerdeki travmanızı anlatın. o sizi yönlendirir. 10 yıl olmuş ama okuduğum kadarıyla ikincil vajinismus en kolay çözüleni. sizin de travmanız belli. kısa bir terapi seansı ile çözersiniz umarım.

Ona da gittim.. Dr konuşuo du ben dinliyodum biliorum bunları diodumm. O zaman sana cesaret lazım ne yapabiliriz dediğinde çok gülmüştuk.çünkü kendi sorduğu soruya kendi cevap vermişti Dr :):) nasıl cesaretleniceni bilseydin burda işin yoktu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…