Tatlım bunlrı hatırlamayıp güzel günleri düşün lütfen. Beynini artık o saçma hikayelerle bulandırma.yok ya öyle bile değil. şu bi gerçek, bizim toplumumuzda evli olmak sınıf atlamak demek. öyle olunca da bekarları toplayıp havasını yapıyorlar ilk günlerde. deveyi pire yaparak anlatıp anlatıp kafa buluyorlar bizlerle. yoksa emin olun o hikayeler gerçek olsa o hikayenin yaşanmaması için kadın istemsiz kaçar. ya biz ortada acı yokken kaçmış insanlarız bir de gerçek olsa ne olur. bu insanları ilgi budalası insanlar olarak görün ve anlatıkları her şeyi tarihe gömün.
Bir arkadaşım vardı. üniversiteden. bir kız düşünün ki hoca derse gelmeyince diyor ki "ooo akşam sahip köle oynadı herhalde". şu an bunu yazdım çoğunuz anlamadı bile muhtemelen. sahip - köle sado mazo ilişki türü. ben neredeyse eve gidip bebeklerimle oynayacak kafadayım kız neler biliyor. mesela staj yaptığımız yerde bir kız saçını kestiriyor, diyor ki her gece seks olunca yeni evliler saçını keser. düşünün ya bu kız hepimiz düğün için saç uzatırken saçını kısacık kestirdi, artık beklentisi neyse. bir çocuk buna aşk itirafında bulunurken "sana titreyerek seni seviyorum demek isterim" dedi diye günlerce dalga geçti, "insan ne zaman titre puhahah" diye. o ara ben bilmiyorum tabi insan ne zaman titrer. direk dansına gitti spor olarak. siz anladınız nasıl biri. neyse, evlendi; eşinde cinsel isteksizlik var. sertleşmeyen penisle işi halletmeye çalışınca bir sürü sıkıntı olmuş haliyle. allah'ım neler anlattı bize. biz bekar dünyadan habersiz tabi. başta saf saf dinliyorz. sonra aklım erdi de dedim ki "yapma biz bekarız korkutuyorsun". ama anlattıkları kazındı beynime. kız saçını kısa kestiren yeni evlilerden tutun da anlattığı ilk gece hikayesine kadar bana komple travma. sonra bu anlattığı hikayelerin de ilgi için olduğuna karar verdim. ilk gece hikayesine bile inanmıyorum artık.
Çatır çatır da oturuyoruz vallah canım artık güzel şeylere odaklan.Yok oturamiyosun bi Hafda dediler banada :-(
Tatlım bunlrı hatırlamayıp güzel günleri düşün lütfen. Beynini artık o saçma hikayelerle bulandırma.
Örnek verme konusunda üstüme yok sanıyordum. Kaçmış çorap iyi benzetme..Egzersize başlayamayan arkadaşlar için önemli olduğunu düşündüğüm birşey söyleyeyim. kızlık zarını bir yeri delik külotlu çorap gibi düşünün. ilişki sırasında patlamıyor yırtılmıyor. sadece çorap gibi kaçıyor. Yani çok çok daha kolay bir şey. Kaldı ki 20 yaş üstü hanım efendilerin çoğunun kızlık zarı o ya da bu şekilde bir yanından kaçmıştır. duvardan atlarken, bisiklet binerken, bacaklarınızı açarken. bir şekilde esnemiş, açılmıştır. zira zaten görevini ergenlik ile bitiren bir şeyi allah da zor zarar görsün diye yaratmamış. 15inizden sonra amaçsızca korumaya çalışıyoruz ama allah'ın oraya koyma sebebi bile o değil. İffet beyindedir. eşim doktor. ve onun bana anlattıkları böyle. ya emin olun böyle. Düşündüğümüz gibi bir şey değil bu zar. Biz anlam yüklüyoruz eşimiz dostumuz yüklüyor. ortası delik ince çorap gibi düşününce kafanızda daha rahat oturacak. içine bir şey girerken sadece yanlara doğru kaçıyor. bu nedenle parmak egzersizi yapan çoğu kişilik ilişkide kan görmüyor ya da çok az görüyor. Çünkü normali bu. siz o çorabın ortasındaki deliği yavaşça açıyorsunuz.
Demekkı yapablyorsun buna ınan... ya ıns yenerz kızlar ya bazen umudum artyor bazen azalyorBenim ilk gecem çok iyi geçti ne bi acı ne birsey cok rahattim p.si komple almıştım içime..ama sonradan oldu ne olduysa.. şimdi ya o gece olduysa şimdi neden olmasın diyorum.aklım almıyo yanii
Keşke...Keske beynimizi yonetebilsek kastigimiz zaman bi sinyal verip kasmayi durdurabilsek
İnşaallah inşaallah...Demekkı yapablyorsun buna ınan... ya ıns yenerz kızlar ya bazen umudum artyor bazen azalyor
İnşaallah inşaallah...
Örnek verme konusunda üstüme yok sanıyordum. Kaçmış çorap iyi benzetme..
Benim ilk gecem çok iyi geçti ne bi acı ne birsey cok rahattim p.si komple almıştım içime..ama sonradan oldu ne olduysa.. şimdi ya o gece olduysa şimdi neden olmasın diyorum.aklım almıyo yanii
Hayır canım.. imkanı yok yanii egzersiz falan yapamam..Egzersız yapyormısun
Hayır canım.. imkanı yok yanii egzersiz falan yapamam..
Ona da gittim.. Dr konuşuo du ben dinliyodum biliorum bunları diodumm. O zaman sana cesaret lazım ne yapabiliriz dediğinde çok gülmüştuk.çünkü kendi sorduğu soruya kendi cevap vermişti Dr :):) nasıl cesaretleniceni bilseydin burda işin yoktu zaten...en azından bir devlet hastanesinde bir psikologa gidin, o günlerdeki travmanızı anlatın. o sizi yönlendirir. 10 yıl olmuş ama okuduğum kadarıyla ikincil vajinismus en kolay çözüleni. sizin de travmanız belli. kısa bir terapi seansı ile çözersiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?