- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki vajınana parmak sokablyo musun ?yada penis kalınlıgı cısım farklı bır hıkayen var rabbım sana yardm etsnMesela bir tane kadın dogumcu var ona çok rahat alttan muayene olabiliyorum. Fitil kullanabiliyorum.. ama o işi tam olmuyo işte..
Amin hepimize inşaallah.. Hayır bazen fitil kullanıyorum o kadar yavas ilerletiyorum kii biraz giriyo parmagim ama ayyyyy onu çıkartırken fenalık geciriorum resmenPeki vajınana parmak sokablyo musun ?yada penis kalınlıgı cısım farklı bır hıkayen var rabbım sana yardm etsn
Dılersen egzersıze başla kızını normal mesaj dogurdnAmin hepimize inşaallah.. Hayır bazen fitil kullanıyorum o kadar yavas ilerletiyorum kii biraz giriyo parmagim ama ayyyyy onu çıkartırken fenalık geciriorum resmen
Sezaryan doğum yaptimDılersen egzersıze başla kızını normal mesaj dogurdn
Canım daha önce gittim yüklüde bir ödeme yaptım,keşke bir daha gidebilsem.zaten dr a gidipde yenemeyince çok bütük hayal kırıklığına uğradım evet çok fazla erteliyrm yapmıyorum önemsemiyorum sadece ağlayıp sızlanıp duruyorumNkayar yanlis anlama ama bence artik bi vajinismus doktoruna gitmelisin eger evde sorumlulugunu bilip ertelemeden egzersizini yapsan gerek yok ama sen surekli sikilip erteliyorsun bi disiplime girmen gerek
Gittim canım alttan muayne oldum önce elle sonra da o aletle ama muayne bittikden sonra korkudan bayıldım.Doktor araştırıyordun? Gitmedin mi?
Amin inşaallah canim...Bebeğin var 11 aylık tam sevilme mincirma zamanları :-* ahh ahh olsa yanimdada mincirsammm allah analı babali buyutsun allah her isteyene nasip etsin inşallah
Vajinimus olan kızlar yarışma yapalım herkes hırs yapmalı bu gece oldu kim diyecek bakalım ben hirslandim hirslanan varmı yarışmaya giren pozitif olalım olsun bitsin ruyama giriyor ikinci kez yeniyorum tabi rüyamda ama bu geve neden gervek olmasın yarışma ve hırs zamanı
Ben sana ınanıyorm sen egzersız yapmadan yeneceksın bu işiHırs yapppp o zaman canım