Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden küçük yaşta evleniyorlardı cinsellikle ilgili saçma sapan teorilerden uzaklardı.ve itaat vardı yapmama gibi bi şansları yoktu.vajinusmus modern çağ hastalığı diye adlandırılıyor zatenYaaaa önceden elektrik bile yokken evlenen dedelerimiz annanelerimiz nasıl yaptı vajinismus die bsy varmıydi acaba düşün düşün hep düşünüyorum olsa bile öyle bsy yapabilmsler yani biz kendimize guvenmiyoruz malesef ölmeyecegiz evet biliyoruz herkes yapıyor evet ordan çocuk çıkıyor evet hersey kabul ama neden olmaz bu gecede deniycem gözümü kapatacam nolursa olur olmazsa hayırlısı diyorum hersey için
Sprey bende de yanma yapıyor anestolu deneyin hem egzersizde ilk bikaç seferde kullanılabilir ama herşeyin fazlası zarar kimyasal bi ilaç sonuçta henüz zararını görene burada denk gelmedik ama yinede çok kullanmamak gerek.zaten egzersizi bikaç kez yapınca sonrakiler uyuşturmadan daha kolay oluyo uyuşunca o hissizlik beni rahatsız ediyo.birde böyle deneyin yine ağrı devam ederse bi doktora görünün çünkü egzersiz sonrası bi rahatsızlık olmaması gerekirO zman yavaş yavaş spreysiz denemelere basliyim bende bugün serçe parmağımi spreysiz almaya çalıştım yaptım ama biraz zorlandım sonra sprey sktm çünkü sprey yakıyor sonuçta acı da o yüzden olabilir yani
İnşallah hepimiz kurtuluruz kandil gecesi özellikle sana dua ettim :) iyigecelerAzcık da olsa gelisme var inşallah şu hastalıktan kurtulurum ve diger arkadaslarda kurtulur kendime de ve bengibi olan herkese dua ediyorum iyi geceler iyiki varsınız
Yaaaa önceden elektrik bile yokken evlenen dedelerimiz annanelerimiz nasıl yaptı vajinismus die bsy varmıydi acaba düşün düşün hep düşünüyorum olsa bile öyle bsy yapabilmsler yani biz kendimize guvenmiyoruz malesef ölmeyecegiz evet biliyoruz herkes yapıyor evet ordan çocuk çıkıyor evet hersey kabul ama neden olmaz bu gecede deniycem gözümü kapatacam nolursa olur olmazsa hayırlısı diyorum hersey için
Azcık da olsa gelisme var inşallah şu hastalıktan kurtulurum ve diger arkadaslarda kurtulur kendime de ve bengibi olan herkese dua ediyorum iyi geceler iyiki varsınız
Bugün yarın regl günüm gelicek acaba o yüzden ağrı oluyor olabilir mi çünkü ben zaten kadın doğum doktoruna gidiyorum kendiside birsey soktuğunda bu kadar ağrı olmamıştı bi 5 dk falan oldu hemen geçti ama şimdi din sabah yapmıştım inanin şimdi geçmiş bi sorun olsa doktor söylerdi dimi ? regli olacağımız zaman rahim daha açık olurmuş ya belki ondandir dimiSprey bende de yanma yapıyor anestolu deneyin hem egzersizde ilk bikaç seferde kullanılabilir ama herşeyin fazlası zarar kimyasal bi ilaç sonuçta henüz zararını görene burada denk gelmedik ama yinede çok kullanmamak gerek.zaten egzersizi bikaç kez yapınca sonrakiler uyuşturmadan daha kolay oluyo uyuşunca o hissizlik beni rahatsız ediyo.birde böyle deneyin yine ağrı devam ederse bi doktora görünün çünkü egzersiz sonrası bi rahatsızlık olmaması gerekir
Kadın doğumcu bana zarın kalın olduğunu söyledi kolay olmazmiEgzersize başlayamayan arkadaşlar için önemli olduğunu düşündüğüm birşey söyleyeyim. kızlık zarını bir yeri delik külotlu çorap gibi düşünün. ilişki sırasında patlamıyor yırtılmıyor. sadece çorap gibi kaçıyor. Yani çok çok daha kolay bir şey. Kaldı ki 20 yaş üstü hanım efendilerin çoğunun kızlık zarı o ya da bu şekilde bir yanından kaçmıştır. duvardan atlarken, bisiklet binerken, bacaklarınızı açarken. bir şekilde esnemiş, açılmıştır. zira zaten görevini ergenlik ile bitiren bir şeyi allah da zor zarar görsün diye yaratmamış. 15inizden sonra amaçsızca korumaya çalışıyoruz ama allah'ın oraya koyma sebebi bile o değil. İffet beyindedir. eşim doktor. ve onun bana anlattıkları böyle. ya emin olun böyle. Düşündüğümüz gibi bir şey değil bu zar. Biz anlam yüklüyoruz eşimiz dostumuz yüklüyor. ortası delik ince çorap gibi düşününce kafanızda daha rahat oturacak. içine bir şey girerken sadece yanlara doğru kaçıyor. bu nedenle parmak egzersizi yapan çoğu kişilik ilişkide kan görmüyor ya da çok az görüyor. Çünkü normali bu. siz o çorabın ortasındaki deliği yavaşça açıyorsunuz.
Kadın doğumcu bana zarın kalın olduğunu söyledi kolay olmazmi
Eger kızlok zarına kadar olan kısma penis giriyorsa zarı asamyorsa aldırın cok basit bi operasyon ama penise hıc giriş sağlamadıysanız zarı almak vajınusmusa coZüm olmuyoKadın doğumcu bana zarın kalın olduğunu söyledi kolay olmazmi
Yok aldırmayın düşünmüyorum zaten.Eger kızlok zarına kadar olan kısma penis giriyorsa zarı asamyorsa aldırın cok basit bi operasyon ama penise hıc giriş sağlamadıysanız zarı almak vajınusmusa coZüm olmuyo
Bence aldım bir bogum kanama gelen olmadı hiç niekiBu arada kızlık zarı sadece girişten 2 cm ileride bir şey. Öyle çok derinlerde diye de düşünmeyin. bir boğum parmak alabiliyorsanız zaten zarı geçtiniz demek.
Şehir ismi veremicem tatlım. Ama cinsel terapi yapan bir psikolog. Seans ücreti 140 tl.Aaa anladm nerde alyorsn peki terapi ucreti nedir