• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaşlar bu işin psikolojik kısmı için cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabı lütfen alın. Ordaki hikayenin kahramanı gibi her şeyi adım adım yapın. Tam 60 günde kitapta bu iş bitiyor. her aşamaya yeterli süreyi verin ki bir önceki adıma dönmek zorunda kalmayın. kitabı kesinlikle öneriyorum. dili, akışı çok güzel. Eve bir sürü kitap yığdım, çoğu tıp kitabı gibi. En güzeli bu. ve bilgilenmeniz gereken her şey içinde var. ayrıca cem keçe'nin youtube kanalından da ilgili videoları izleyin.. bilgilenmek çok çok önemli.
Sana yürekten katılıyorum. O kitabı bende okudum. Mükemmel bir kitap. Arkadaşlr lütfen imkanı olan alsın.

Bende katılıyorum. Acı dediğimiz aslında acı olmayan o hissi beynin tanıması bilmesi lazım. Alışması lazım. Sonra bir daha yadırgamıyo zaten. Acıysa ne kadar acıyacağını biliyo. Doluluk veya baskı artık nasıl adlandırıyosak beyin buna alışıyo.
Evet, güzel ifade etdiniz. Vajinamızla yüzleşmemiz gerekiyor. U Uzram spreyle yapınca kendine daha çok zarar vermiş farkında olmadan. Normalde egzersizden sonra ağrı, rahatsızlık hissetmemesi gerekirdi.

Çok heyecanlıyım M monalazo terapilerin bi an önce bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Çok güveniyorum artık problemsiz olacak bu iş :)

Yaaaa önceden elektrik bile yokken evlenen dedelerimiz annanelerimiz nasıl yaptı vajinismus die bsy varmıydi acaba düşün düşün hep düşünüyorum olsa bile öyle bsy yapabilmsler yani biz kendimize guvenmiyoruz malesef ölmeyecegiz evet biliyoruz herkes yapıyor evet ordan çocuk çıkıyor evet hersey kabul ama neden olmaz bu gecede deniycem gözümü kapatacam nolursa olur olmazsa hayırlısı diyorum hersey için

Şimdi ben p yi vajinaya getrdgmde ikiniyorum p yi popo kısmına itiliyorum dimi böyle dik olmayacak değilmi

Yaaaa önceden elektrik bile yokken evlenen dedelerimiz annanelerimiz nasıl yaptı vajinismus die bsy varmıydi acaba düşün düşün hep düşünüyorum olsa bile öyle bsy yapabilmsler yani biz kendimize guvenmiyoruz malesef ölmeyecegiz evet biliyoruz herkes yapıyor evet ordan çocuk çıkıyor evet hersey kabul ama neden olmaz bu gecede deniycem gözümü kapatacam nolursa olur olmazsa hayırlısı diyorum hersey için
Tatlım vajınusmus hep vardı...kımı kadınlara eskıden bu yuzden belkıde kısır dendi sebebi bılınmıyordu...ama bu olumsz dusunceleri sil kafandan vajınumus yüzde yuz cozumu olan bırsey daha dort aylık evlısın o kdar basındasn ki her seyın ınsanlar on yıllık evlı ve cozum aramamıs sen zaten yeneceksın bunu erken davranmıssn bak hepımız bunu yasyorz bırbırımıze moral olmalıyız

Siz yenmednZ mi vajina nusmusu ben yendnz sanmıstım
Evet tatlım aylar önce yendim ama tam anlamıyla değil. Penisin tamamını alıyorum ama gitgel yapamıyoruz. Hareketlendiremedik yani. Bunun için terapi alıyoruz :) üç parmak bile aldım, düşün yani :)
Şuan sadece psikolojik olarak terapi alıyoruz. Egzersiz yok :)

İyi olmaya çalışıyorum canım,kaldığım yerdeyim hiç birşey yapmadım yapmıyorum sıkıldım egzersizden mumdan yağdan aynadan...
Nkayar yanlis anlama ama bence artik bi vajinismus doktoruna gitmelisin eger evde sorumlulugunu bilip ertelemeden egzersizini yapsan gerek yok ama sen surekli sikilip erteliyorsun bi disiplime girmen gerek

Bol bol bol dua edin allahim oluversin bu gece mutlulukdan uyumayayim sabah mutlu bakayım dışarı insanlarin dedikleri kulagima girsin biri bsy anlatiyor bi kulaktan giriyor bi kulaktan çıkıyor olsun ds bende herkes gibi yendim diyebileyim mutlu huzurlu bi aile olmak Isdiyorum allahin izniyle cok şükür mutlulugum yerinde huzurumda ama bu iş olsa daha iyi olacak inşallah

Bol bol bol dua edin allahim oluversin bu gece mutlulukdan uyumayayim sabah mutlu bakayım dışarı insanlarin dedikleri kulagima girsin biri bsy anlatiyor bi kulaktan giriyor bi kulaktan çıkıyor olsun ds bende herkes gibi yendim diyebileyim mutlu huzurlu bi aile olmak Isdiyorum allahin izniyle cok şükür mutlulugum yerinde huzurumda ama bu iş olsa daha iyi olacak inşallah
Aminnn canmmm benım amınnnn İnşallah rabbım gönlüne gore versın allah herkesı daha beter rahatsızlıklardan sakınsın cok sukur caresi var btanem

Affiniza siginiyorum şimdi ben eşimin p sini vajinamin oraya getrdkden sonra nefes alıp veriycen sonra popo kiskina doğru mu itilicem yönü ne tarafda ya nerde ikinmak gerek

O zman yavaş yavaş spreysiz denemelere basliyim bende bugün serçe parmağımi spreysiz almaya çalıştım yaptım ama biraz zorlandım sonra sprey sktm çünkü sprey yakıyor sonuçta acı da o yüzden olabilir yani

Yazıcam buraya evet olduuuuuuu yazıcam olmadi yazarsam bilinki ağlama krizi geçiriyor olcamm

Back