Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Eskiden küçük yaşta evleniyorlardı cinsellikle ilgili saçma sapan teorilerden uzaklardı.ve itaat vardı yapmama gibi bi şansları yoktu.vajinusmus modern çağ hastalığı diye adlandırılıyor zaten

Azcık da olsa gelisme var inşallah şu hastalıktan kurtulurum ve diger arkadaslarda kurtulur kendime de ve bengibi olan herkese dua ediyorum iyi geceler iyiki varsınız

Sprey bende de yanma yapıyor anestolu deneyin hem egzersizde ilk bikaç seferde kullanılabilir ama herşeyin fazlası zarar kimyasal bi ilaç sonuçta henüz zararını görene burada denk gelmedik ama yinede çok kullanmamak gerek.zaten egzersizi bikaç kez yapınca sonrakiler uyuşturmadan daha kolay oluyo uyuşunca o hissizlik beni rahatsız ediyo.birde böyle deneyin yine ağrı devam ederse bi doktora görünün çünkü egzersiz sonrası bi rahatsızlık olmaması gerekir

Azcık da olsa gelisme var inşallah şu hastalıktan kurtulurum ve diger arkadaslarda kurtulur kendime de ve bengibi olan herkese dua ediyorum iyi geceler iyiki varsınız

Bence sen çok hızlı yeneceksin ama sistematik davranmıyorsun. Öncelikle cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi kitabını al, kendine bebe yağı al, anestol krem al. sonra okudukça tavsiye edileni yap. VAJİNİSMUS öğrenilmiş çaresizlik hali demek başarısız her deneme daha da başarısız ve kötü olmana sebep oluyor. bir de şunu ekleyeyim. serçe, işaret parmağını sokunca kan falan görmeyeceksin. muhtemelen eşli ilişkide bile görmeyeceksin kasların esnediği ve kayganlaştırıcı kullandığın için. olsa da hafif pembelik olacak o da ilişki sırasında belki. normali zaten bu. diğeri anormal olan

Egzersize başlayamayan arkadaşlar için önemli olduğunu düşündüğüm birşey söyleyeyim. kızlık zarını bir yeri delik külotlu çorap gibi düşünün. ilişki sırasında patlamıyor yırtılmıyor. sadece çorap gibi kaçıyor. Yani çok çok daha kolay bir şey. Kaldı ki 20 yaş üstü hanım efendilerin çoğunun kızlık zarı o ya da bu şekilde bir yanından kaçmıştır. duvardan atlarken, bisiklet binerken, bacaklarınızı açarken. bir şekilde esnemiş, açılmıştır. zira zaten görevini ergenlik ile bitiren bir şeyi allah da zor zarar görsün diye yaratmamış. 15inizden sonra amaçsızca korumaya çalışıyoruz ama allah'ın oraya koyma sebebi bile o değil. İffet beyindedir. eşim doktor. ve onun bana anlattıkları böyle. ya emin olun böyle. Düşündüğümüz gibi bir şey değil bu zar. Biz anlam yüklüyoruz eşimiz dostumuz yüklüyor. ortası delik ince çorap gibi düşününce kafanızda daha rahat oturacak. içine bir şey girerken sadece yanlara doğru kaçıyor. bu nedenle parmak egzersizi yapan çoğu kişilik ilişkide kan görmüyor ya da çok az görüyor. Çünkü normali bu. siz o çorabın ortasındaki deliği yavaşça açıyorsunuz.

Bugün yarın regl günüm gelicek acaba o yüzden ağrı oluyor olabilir mi çünkü ben zaten kadın doğum doktoruna gidiyorum kendiside birsey soktuğunda bu kadar ağrı olmamıştı bi 5 dk falan oldu hemen geçti ama şimdi din sabah yapmıştım inanin şimdi geçmiş bi sorun olsa doktor söylerdi dimi ? regli olacağımız zaman rahim daha açık olurmuş ya belki ondandir dimi

Kadın doğumcu bana zarın kalın olduğunu söyledi kolay olmazmi

Asla zor değil. internette okuyun araştırın, kızlık zarı aldırma operasyonu olan kişilerde vajinismus tablosu devam ediyor. kızlık zarınız kalın olsa da ince olsa da hiç olmasa da vajinismus olan kişi için zor. çünkü aşılamayan zar değil, bilinçsizce kasılan, vajinanın ilk girişindeki kaslar. O kasları aşabilince zor olmayacak. o nedenle tek çare bu öğrenilmiş çaresizliğe karşı bilinçli duyarsızlaşmak. Bu da egzersiz demek. eskiden kızlık zarı alınarak bu hastalık tedavi olur sanılmış ama hiç alakası yok. kafanızda çok kolay olacağı fikrini yerleştirin. aşılamayan duvarın kaslarımız olduğunu, zarın az bir güçle kaçmaya hazır bir çorap gibi olduğunu imajine edin. kafanızda hayal edin
Her gün yatarken gevşeme ve olumlama egzersizi yapın.

Eger kızlok zarına kadar olan kısma penis giriyorsa zarı asamyorsa aldırın cok basit bi operasyon ama penise hıc giriş sağlamadıysanız zarı almak vajınusmusa coZüm olmuyo

Bu arada kızlık zarı sadece girişten 2 cm ileride bir şey. Öyle çok derinlerde diye de düşünmeyin. bir boğum parmak alabiliyorsanız zaten zarı geçtiniz demek.

Sağol trasel33 yenicem akşam emla kremi bulayacam

Kızlar rüyamda ikinciye gördüm vajinismusu yediğimi hrmrn elime telefonu aldkm.yendim yazıyordum uyandım cok kotu oldum ama uyannca 2 kez aynı rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…