İdrar yolların iltihap kapmış olabilir mi. Bunu anlamak için doktora gitmelisin. Tahlille anlaşılır. Ama acı yüzeyselse perine bölgen tahriş olmuş da olabilir. Bepanten sürsen rahatlarsın. Bir kaç gün de ilişkiye ara ver.Kızlar acil yardım cuma günü yendim demistim ya simdi tuvalette ne zaman idrarımı yapsam yanma sancı oluyo sizce neden(( hatta gecen gun yaparken sanci olunca zorlamisim pembe bi kan geldi adet oldm sandm ama deglm kızlıkla ilgili bseydir dyorm ama enfeksiyon olabilr mi (
Kızlar acil yardım cuma günü yendim demistim ya simdi tuvalette ne zaman idrarımı yapsam yanma sancı oluyo sizce neden(( hatta gecen gun yaparken sanci olunca zorlamisim pembe bi kan geldi adet oldm sandm ama deglm kızlıkla ilgili bseydir dyorm ama enfeksiyon olabilr mi (
Kızlar acil yardım cuma günü yendim demistim ya simdi tuvalette ne zaman idrarımı yapsam yanma sancı oluyo sizce neden(( hatta gecen gun yaparken sanci olunca zorlamisim pembe bi kan geldi adet oldm sandm ama deglm kızlıkla ilgili bseydir dyorm ama enfeksiyon olabilr mi (
Selam gencler. ya hala ben bosalmadan esimle yapamiyorum korkuyorum aciycak diye illa ilk ben sonra o. esim bundan rahatsiz degil sorunda yok ama psikolojik olarak hala cok rahat deglm bu benim canimi skyr
Bosaldiktan snra acimiyor mu tam tersi oluyo bndede
Cnm çok iyi gidiyorsun bak iliskiye girmeden yarim saat önce egzersiz yap ve hic ara vermeden eşli denemeye geç o sırada ıkın ıkınınca orası açiliyo zaten ilk giriste biraz zorlaniyoruz sonrası bosluk ben öyle yapmistim ıkınınca cok rahat oluyoKizlar yine denedim kendime mumdan aparat yaptim bayaga da kalinlastirdim pecete ile cok rahat aliyorum aparatla hic zorlanmiyorum git gel de yapiyorum ama denemelerde basarisizim denemelerde kendimi kasiyorum aparat gibi olmuyo ne yapmaliyim
Ikiniyorum da ama olmuyo bugun denememde aparatla bayaga yaptim rahat rahat yapabildim denedik yapamadim bnde niye olmuyo bakiyim diye o sirada parmagimla yaptim sonra gene aparatla aldim aparati cikarip esli denemeye gectik olmadii acba yanlis mi ittiriyorum bilemedim bi yerde tikaniyo zorlayincada aciyo aparatta hic aci hissetmiyorumCnm çok iyi gidiyorsun bak iliskiye girmeden yarim saat önce egzersiz yap ve hic ara vermeden eşli denemeye geç o sırada ıkın ıkınınca orası açiliyo zaten ilk giriste biraz zorlaniyoruz sonrası bosluk ben öyle yapmistim ıkınınca cok rahat oluyo
sanirim birazda bnm esimdr skinti var ben ona diyorum ki hareket ettirme diye onun en ufak bi hareketinde bn kasiliyorum sanirim bn hareket ettirme dedikce ittiriyo bi yandan da beni sinir etti bu gun senin yuzunden yapamiyoruz hareket ettiriyosun diyorum simdide suclu bni yaptin diyo hic anlayisli degil bn aparatlarla egzersz yapiyorum geciyo bana guluyo nelerle ugrasiyo die cocuk istemeye gelince istiyo bu konuda bana hic yardimci olmuyo destek yerine kostek oluyo resmen bugun bni cok bunaltti seytan diyo birak egzersizleri diye de o kadar emek verdim ne zorluklarla bu dereceye geldim onceden parmagimla yapmak deyince kelimesi bile urpertiyodu bni kalin kalin aparatlarla yapiyorum insallah bbde kurtulurum su illettenCnm çok iyi gidiyorsun bak iliskiye girmeden yarim saat önce egzersiz yap ve hic ara vermeden eşli denemeye geç o sırada ıkın ıkınınca orası açiliyo zaten ilk giriste biraz zorlaniyoruz sonrası bosluk ben öyle yapmistim ıkınınca cok rahat oluyo
Sprey yakiyo diye kullandirmaz anestil krem var gec iktiyomus oda yoruluyomus ondan kullandirmaz kendi cani pek kiymetli bizim o kadar canımız yaniyo o denemelerde ne aci cektim bn umrunda degil tabi acicak biraz sık disini diyor oylee doldumki bugun halaa sinirliyim kadin olmak ne zormus zaten ben normal degil8m olsam yaparim heralde niye desteklemiyosn. Yardimci olmuyosun diyorumki bi hafta sadece bi hafta yardimci olsa bi yapsak rahatlicaz oda bunaldi onu da anliyorum ama elimden bisey gelmiyorCnm çok iyi gidiyorsun bak iliskiye girmeden yarim saat önce egzersiz yap ve hic ara vermeden eşli denemeye geç o sırada ıkın ıkınınca orası açiliyo zaten ilk giriste biraz zorlaniyoruz sonrası bosluk ben öyle yapmistim ıkınınca cok rahat oluyo
Cok sevindim adına gercekten insallah darısı basımıza canım hicbi sey kullanmadan mı yaptın sprey falan nasıl oldu ya bizi de bilgilendir ben de egzersiz yapamıyorum eşim izin vermiyor hosuna gitmiyormus bi degisik anam bizimkiler :) Aydınlat biziiiMerhaba herkese.ben de başardım hala inanamıyorum gerçekten.nasıl oldu anlamadım Bile .o kadar umutsuzdum ki artık.o pıt diye girdi diyen arkadaşları hiç anlamıyordum hakkaten öyleymiş.bem umutsuz vaka bacaklarımı Bile açamazken ben bile yaptıysam herkes yapar.hiç birşey hissetmedim anlamadım o yüzden inanmadım .tamam çok rahat değilim hala.git gelde sıkıntı yaşıyorum Ve zevk alamıyorum ama onun da zamanla hallolacagına inanıyorum.buraya yazıyorum ki çünkü size de umut olur .ben yenenlerin hikayeleri ve burası sayesinde yendim .hiç egzersiz yapmadım o fikir bile beni mahvediyordu .yapan arkadaşları tebrik ediyorum su anda Bile yapamam onları .eşim sayesinde oldu .o kadar kibar ki ne istesem yaptı .dur dedim durdu gel dedim geldi .hepinizden Allah razı olsun .başta M monalazo vr R Requiemd olmak üzere mesajlarıma bıkmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim.umarım siz de en kısa zamanda halledersiniz
Cok sevindim cnm bpyle duydukca bnde umitleniyorum kndim ypmis gibi seviniyorumm darisi bizim basimizaaMerhaba herkese.ben de başardım hala inanamıyorum gerçekten.nasıl oldu anlamadım Bile .o kadar umutsuzdum ki artık.o pıt diye girdi diyen arkadaşları hiç anlamıyordum hakkaten öyleymiş.bem umutsuz vaka bacaklarımı Bile açamazken ben bile yaptıysam herkes yapar.hiç birşey hissetmedim anlamadım o yüzden inanmadım .tamam çok rahat değilim hala.git gelde sıkıntı yaşıyorum Ve zevk alamıyorum ama onun da zamanla hallolacagına inanıyorum.buraya yazıyorum ki çünkü size de umut olur .ben yenenlerin hikayeleri ve burası sayesinde yendim .hiç egzersiz yapmadım o fikir bile beni mahvediyordu .yapan arkadaşları tebrik ediyorum su anda Bile yapamam onları .eşim sayesinde oldu .o kadar kibar ki ne istesem yaptı .dur dedim durdu gel dedim geldi .hepinizden Allah razı olsun .başta M monalazo vr R Requiemd olmak üzere mesajlarıma bıkmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim.umarım siz de en kısa zamanda halledersiniz
Sadece çok az bebe yağı ama çok degil çünkü çok olunca dışarıya kayıyor içeriye degil .sadece bacaklarımı açtım Ve yattım .egzersiz yapamayacağıma karar verdiğim an başladı benim iş.önce abaşını aldım aldım bıraktım .bi sonrakinde yarısını aldım bıraktım .sonra dendidm hiç olmadı umutsuzluğa kapıldım .denemekten kaçtım hep.düşünmek bile mahvediyordu beni çünkü.dün eşim deneyelim dedi ama onu kırmamak için korkarak yaptım.açtım bacaklarımı kendimi ona bıraktım bitti dedi inanmadım .hiç birşey anlamadım yemin ediyorum sadece kaydı gitti.dışarı çıkarınca git gel yapınca anladım girdiğini .15 ay boşuna bu kadar yıprattım .vakit kaybettiğim için asla üzülmüyorum üzüntüm kendimi yıpratmaktı.resmen işkence etmişim kendimeCok sevindim adına gercekten insallah darısı basımıza canım hicbi sey kullanmadan mı yaptın sprey falan nasıl oldu ya bizi de bilgilendir ben de egzersiz yapamıyorum eşim izin vermiyor hosuna gitmiyormus bi degisik anam bizimkiler :) Aydınlat biziii
Egzersiz yapıyorsunuz çok rahat olur sizinki çok Emin'imCok sevindim cnm bpyle duydukca bnde umitleniyorum kndim ypmis gibi seviniyorumm darisi bizim basimizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?