Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İdrar yolların iltihap kapmış olabilir mi. Bunu anlamak için doktora gitmelisin. Tahlille anlaşılır. Ama acı yüzeyselse perine bölgen tahriş olmuş da olabilir. Bepanten sürsen rahatlarsın. Bir kaç gün de ilişkiye ara ver.

Canim normal bisey ama yinede doktora git derim. simdi yenerken o anlik kastiysan eger yada daha ilk denemede kizligin gittiyse bu yanma ve kani gormen normal. ben ilk kizligimi kaybettigimde 3 gun ara ara kan gordum. ve bazen hala iliskim bittikten sonra yanma oluyor ve pembe kanda goruyorum . bi doktora git ama ins kotu bisiy cikmaz

Zorlama olmadan yendiyseniz ilişki kaynaklı yanma sancı çabuk geçer. Kadınların genital bölgesi anüse yakın olduğundan her zaman enfeksiyon riskine açık. İlk ilişki sonrası enfeksiyon riski de yüksek. Zarın gitmesi vajinayı daha açık hale getiriyor. İhmal etmeden tahlil yaptırın.

Cok tesekkur ederik cevap yazdiginiz icin kızlar enfeksiyon kapmamak icin napmaliyiz acaba

Kizlar yinr aparatla çalıştım ilk bi ikisini ikinarak aldim snrasini da ikinmadan aldm ve rahat bi sekilde git gel hareketide yaptimm esli denemeye gecmem icin baska ne yapmam gerek

Selam gencler. ya hala ben bosalmadan esimle yapamiyorum korkuyorum aciycak diye illa ilk ben sonra o. esim bundan rahatsiz degil sorunda yok ama psikolojik olarak hala cok rahat deglm bu benim canimi skyr

Bosaldiktan snra acimiyor mu tam tersi oluyo bndede
Selam gencler. ya hala ben bosalmadan esimle yapamiyorum korkuyorum aciycak diye illa ilk ben sonra o. esim bundan rahatsiz degil sorunda yok ama psikolojik olarak hala cok rahat deglm bu benim canimi skyr

Bosaldiktan snra acimiyor mu tam tersi oluyo bndede

Yok canm ben bosalmadan yapamiyorum cunku icerddn cok kaygan oluyor girisi fln git geli rahat yapiyoruz ben bosalmadan denedim yanma oluyor gecende buraya yazmstm yanma oluyor diye bu sefer yanma falan olmadi o zmn bosalmamstm sivi gelince hemen yapmistik demek ki benim bosalmam lazim ama buda uzun suruyor sikinti oluyor bende yani bi 15 dk on sevisme 15 dk esimin beni bosaltmasi sonra 8 dk esimin icime girerken dur yavas fln gibi yonlendirmem bi 10 12 dkda esimin gitgeli yani ortalama 1 saate yakin suruo bu iliski yasama suremiz bende biraz tedirgin oldugum icin boyle heralde bi tuaflik mi var ya cozemedim. cocuk istiyorum bide artk skldm gercekten olmuyor doktorada gitmek istemiyorum ama subat basina kdr hamile kalmazsam gidicem .s

Birşey sormak istiyorum.bu vemcaine spreyi doktora gidişte alan arkadaş varmi

Vajinismusun psiko sosyal nedenleri nelerdir? Cinsel olarak baskıcı, tutucu yetiştirme tarzı nasıl vajinismusa neden olur? Birçoğumuzun korkulu rüyası olan vainismus nedenleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübüne anlattı. Belki bu video kafamızdaki bazı soru işaretlerine cevap olabilir.

Vajinismus yaşayanlar dikkat! Vajinismus olma nedeniniz bu olabilir.. Tüm detaylar bu videoda.. =>>>https://goo.gl/EhXsCm

Son düzenleme:
Kizlar yine denedim kendime mumdan aparat yaptim bayaga da kalinlastirdim pecete ile cok rahat aliyorum aparatla hic zorlanmiyorum git gel de yapiyorum ama denemelerde basarisizim denemelerde kendimi kasiyorum aparat gibi olmuyo ne yapmaliyim

Kizlar yine denedim kendime mumdan aparat yaptim bayaga da kalinlastirdim pecete ile cok rahat aliyorum aparatla hic zorlanmiyorum git gel de yapiyorum ama denemelerde basarisizim denemelerde kendimi kasiyorum aparat gibi olmuyo ne yapmaliyim
Cnm çok iyi gidiyorsun bak iliskiye girmeden yarim saat önce egzersiz yap ve hic ara vermeden eşli denemeye geç o sırada ıkın ıkınınca orası açiliyo zaten ilk giriste biraz zorlaniyoruz sonrası bosluk ben öyle yapmistim ıkınınca cok rahat oluyo

Ikiniyorum da ama olmuyo bugun denememde aparatla bayaga yaptim rahat rahat yapabildim denedik yapamadim bnde niye olmuyo bakiyim diye o sirada parmagimla yaptim sonra gene aparatla aldim aparati cikarip esli denemeye gectik olmadii acba yanlis mi ittiriyorum bilemedim bi yerde tikaniyo zorlayincada aciyo aparatta hic aci hissetmiyorum

sanirim birazda bnm esimdr skinti var ben ona diyorum ki hareket ettirme diye onun en ufak bi hareketinde bn kasiliyorum sanirim bn hareket ettirme dedikce ittiriyo bi yandan da beni sinir etti bu gun senin yuzunden yapamiyoruz hareket ettiriyosun diyorum simdide suclu bni yaptin diyo hic anlayisli degil bn aparatlarla egzersz yapiyorum geciyo bana guluyo nelerle ugrasiyo die cocuk istemeye gelince istiyo bu konuda bana hic yardimci olmuyo destek yerine kostek oluyo resmen bugun bni cok bunaltti seytan diyo birak egzersizleri diye de o kadar emek verdim ne zorluklarla bu dereceye geldim onceden parmagimla yapmak deyince kelimesi bile urpertiyodu bni kalin kalin aparatlarla yapiyorum insallah bbde kurtulurum su illetten

Sprey yakiyo diye kullandirmaz anestil krem var gec iktiyomus oda yoruluyomus ondan kullandirmaz kendi cani pek kiymetli bizim o kadar canımız yaniyo o denemelerde ne aci cektim bn umrunda degil tabi acicak biraz sık disini diyor oylee doldumki bugun halaa sinirliyim kadin olmak ne zormus zaten ben normal degil8m olsam yaparim heralde niye desteklemiyosn. Yardimci olmuyosun diyorumki bi hafta sadece bi hafta yardimci olsa bi yapsak rahatlicaz oda bunaldi onu da anliyorum ama elimden bisey gelmiyor nabcam bilemedim

Merhaba herkese.ben de başardım hala inanamıyorum gerçekten.nasıl oldu anlamadım Bile .o kadar umutsuzdum ki artık.o pıt diye girdi diyen arkadaşları hiç anlamıyordum hakkaten öyleymiş.bem umutsuz vaka bacaklarımı Bile açamazken ben bile yaptıysam herkes yapar.hiç birşey hissetmedim anlamadım o yüzden inanmadım .tamam çok rahat değilim hala.git gelde sıkıntı yaşıyorum Ve zevk alamıyorum ama onun da zamanla hallolacagına inanıyorum.buraya yazıyorum ki çünkü size de umut olur .ben yenenlerin hikayeleri ve burası sayesinde yendim .hiç egzersiz yapmadım o fikir bile beni mahvediyordu .yapan arkadaşları tebrik ediyorum su anda Bile yapamam onları .eşim sayesinde oldu .o kadar kibar ki ne istesem yaptı .dur dedim durdu gel dedim geldi .hepinizden Allah razı olsun .başta M monalazo vr R Requiemd olmak üzere mesajlarıma bıkmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim.umarım siz de en kısa zamanda halledersiniz

Cok sevindim adına gercekten insallah darısı basımıza canım hicbi sey kullanmadan mı yaptın sprey falan nasıl oldu ya bizi de bilgilendir ben de egzersiz yapamıyorum eşim izin vermiyor hosuna gitmiyormus bi degisik anam bizimkiler :) Aydınlat biziii

Cok sevindim cnm bpyle duydukca bnde umitleniyorum kndim ypmis gibi seviniyorumm darisi bizim basimizaa

Sadece çok az bebe yağı ama çok degil çünkü çok olunca dışarıya kayıyor içeriye degil .sadece bacaklarımı açtım Ve yattım .egzersiz yapamayacağıma karar verdiğim an başladı benim iş.önce abaşını aldım aldım bıraktım .bi sonrakinde yarısını aldım bıraktım .sonra dendidm hiç olmadı umutsuzluğa kapıldım .denemekten kaçtım hep.düşünmek bile mahvediyordu beni çünkü.dün eşim deneyelim dedi ama onu kırmamak için korkarak yaptım.açtım bacaklarımı kendimi ona bıraktım bitti dedi inanmadım .hiç birşey anlamadım yemin ediyorum sadece kaydı gitti.dışarı çıkarınca git gel yapınca anladım girdiğini .15 ay boşuna bu kadar yıprattım .vakit kaybettiğim için asla üzülmüyorum üzüntüm kendimi yıpratmaktı.resmen işkence etmişim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…