• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cnm ben de egzersiz yaptigimda bayağı icime alabiliyordum ve sonrası acı degilde bi baskı olusuyordu kücük karnimda ve fazla ilerlemiyordum 3 gün sabah aksam egzersiz yaptim 4. Gün yendim yani dün yapabildim tabi uyusturucu sprey kullanip yaptım iceri dogru bayagı sıktım ve bayağı uyustu böylelikle iliski yasayabildim ve nasil oldu hic anlamadim halaa inanamiyorum bu konuda sadece bunu söyliyecem EGZERSİZ - EGZERSİZ - EGZERSİZ
cook ise yariyo gercekten.
Cennetim sen de mi yendin cok sevindim sana da bayaa mesaj atmistm egzersiz yap dye egzersizle yenmene sevindim canm

Kızlar merhaba
Bende bu illeti yenenlerdenim ve artık çocuk istiyoruz
Bugün yumurtlama günüm deneyeceğiz inş
Bazı arkadaşlarım ilişki sonrasında eşim boşalınca hemen yataktan kalkmamı duş almamı hatta ayaklarımı havada tutmamı söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Anladım canım nedense icimden bir ses o baskının pozisyon değişince geçeceğini soyluyor bi deneyin kız belki ise yarar bak cok öngörülüyümdür :p saka bir yana acaba diyorum arkaya dogru yönelmesi gerekirken karna dogru mu yöneliyor ondan mı kaynaklı tabi ki ben de bilmiyorum fikir vermeye calısıyorum belki bi faydam dokunur.
Ya işte o his yüzünden devam etmiyoruz yoksa gidiyor bi kere bırsktım kendimi gayet girdi ama tedigegüblik yüzünden tekrar deneylemiyorum

Kızlar merhaba
Bazı arkadaşlarım ilişki sonrasında eşim boşalınca hemen yataktan kalkmamı duş almamı hatta ayaklarımı havada tutmamı söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Allahın işi o canım. Kimisi direk kalkio kendini yıkamak için hamile kalıo. Ama bi yarım saat kalkma dik ayaklarını havaya bekle

Merhabalar arkadaşlar. kegel egzersizlerinizi lütfen düzenli yapın, öyle aklınıza geldikçe değil de düzenli şekilde yapın. psikoloğum bu şekilde önerdi. zaten Cem Keçe'nin kitabında da böyle yazıyor.
Düzenli bir şekilde yaparak kaslarınızı daha doğru bir şekilde eğitebilirsiniz.
Kolay gelsin. Sevgiler.

Girişte gergin olduğum için sıkıntı yaşıyorum ben.sonrasında acı Yok değişik bir his var ama acı degil kesinlikle.
e
Cennetim sen de mi yendin cok sevindim sana da bayaa mesaj atmistm egzersiz yap dye egzersizle yenmene sevindim canm
Evet cnm bende yendim cook şükür senin ve senin gibi arkadaslar sayesinde bana cok yardimci oldunuz allah hepinizden razı olsun benii çok cesaretlendirdiniz iyikide buraya üye olmusum suan çook mutluyum darısı arkadaslarimin basina en kısa zamanda onlarda yener insallah:halay::KK71:

Anladım canım nedense icimden bir ses o baskının pozisyon değişince geçeceğini soyluyor bi deneyin kız belki ise yarar bak cok öngörülüyümdür :p saka bir yana acaba diyorum arkaya dogru yönelmesi gerekirken karna dogru mu yöneliyor ondan mı kaynaklı tabi ki ben de bilmiyorum fikir vermeye calısıyorum belki bi faydam dokunur.
Cnm ben egzersiz yaptigimda kücük karnimda baskı olusuyordu hatta aparatlarla denedigimde bayagı icime alabiliyordum bir yandanda tedirgin oldum ben bunu bukadar icime alabiliyorsam niye kan gelmiyo diye korkmustm ama dün gece esimle denedigimizde yine karnimda baskı olustu ama bu herzamnkinden daha fazlaydı sonra bi baktimki kan gelmiş ordan ve cok rahatladim kanı görünce bence bu baskının nedeni kızlık zarı olabilir yani bende öyle olmustu ;)

Kızlar merhaba
Gün aşırı ilişki tavsiye ediyor doktorlar. Adet bittikten hemen sonra 2 günde bir yani. Evet bende ayaklarını havaya kaldır hemen duş alma diye duymuştum. Duşunu sabah alabilirsin. Ayaklarınıda 15 dak. Havaya kaldırabilirsin. Tabiki nasip. Nasip olunca kimisinin üzerine bi damla bile gelmesi yetiyo.
Ama sen yap yinede. Zararı yok nasılsa:)

Ben en son gectigimiz carsamba iki parmak alabilmistim sonra hic egzersiz yapmamistim smdi 1 parmagimi zor aliyorum deneme yapmak istiyorum ama g3ne husran olur diye korkuyorum siz nasil yaptiniz spreyle mi spreysiz mi
Egzersizleri her gün yapmalısın aksatmadan. Bazen gerileme duraklama olabilir. Hemen karamsarlığa kapılma. Yenmek istiyorsun değil mi o zaman başla lütfen.

Egzersizleri her gün yapmalısın aksatmadan. Bazen gerileme duraklama olabilir. Hemen karamsarlığa kapılma. Yenmek istiyorsun değil mi o zaman başla lütfen.
Dun gene basladim almaya baslayinca cabuk oluyor simdi parmak aparati rahat aliyorum ama esli deneme de yapamiyorum acale mi ediyorum acaba bilemedim

Kızlar uyuturucu spreyin vajinaya zararı varmı yada sprey kullanıp iliskiye girdigimde hamile kalabilirmiyim lütfen yardim edin evet yendim bu sorunu ama hamile kalmayı çok istiyorum acaba zararı varmı (VEMCAİNE PUMP)diye bi sprey genelde agızda kullanılıyormuş diş etlerini uyuşturmak için.

Kızlar uyuturucu spreyin vajinaya zararı varmı yada sprey kullanıp iliskiye girdigimde hamile kalabilirmiyim lütfen yardim edin evet yendim bu sorunu ama hamile kalmayı çok istiyorum acaba zararı varmı (VEMCAİNE PUMP)diye bi sprey genelde agızda kullanılıyormuş diş etlerini uyuşturmak için.
Canım bende bu soruların cevabını merak ediyorum. benim tanıdım ebe var yarin onla konuşur sana bilgi veririm ama yinede zannetmiyorum zararı olcanı.

Canım bende bu soruların cevabını merak ediyorum. benim tanıdım ebe var yarin onla konuşur sana bilgi veririm ama yinede zannetmiyorum zararı olcanı.
Cnm yaa insallah olmaz daha dün yendim bu hastaligi bebegimin olmasinida cok istiyorum spreyde bayagı ise yaradı bir kac defa spreyle yapmayi düsünüyordum ve hamilede kalmak istiyorum

Back