- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Surekli spreyle yapmayı dusunmuosun dimiKızlar uyuturucu spreyin vajinaya zararı varmı yada sprey kullanıp iliskiye girdigimde hamile kalabilirmiyim lütfen yardim edin evet yendim bu sorunu ama hamile kalmayı çok istiyorum acaba zararı varmı (VEMCAİNE PUMP)diye bi sprey genelde agızda kullanılıyormuş diş etlerini uyuşturmak için.
İnşallah hayırlısıyla olur.sürekli spreyle yapmamaya özen göster.ben yarin öğrenir söylerim sanaCnm yaa insallah olmaz daha dün yendim bu hastaligi bebegimin olmasinida cok istiyorum spreyde bayagı ise yaradı bir kac defa spreyle yapmayi düsünüyordum ve hamilede kalmak istiyorum
Artık spreye ihtiyaç hissetmeden, cinselliğini rahatca yaşamaya başladıktan sonra hamile kalmayı planlasan böyle bir endişen kalmıyacak.Kızlar uyuturucu spreyin vajinaya zararı varmı yada sprey kullanıp iliskiye girdigimde hamile kalabilirmiyim lütfen yardim edin evet yendim bu sorunu ama hamile kalmayı çok istiyorum acaba zararı varmı (VEMCAİNE PUMP)diye bi sprey genelde agızda kullanılıyormuş diş etlerini uyuşturmak için.
Özetle Mükemmel bir anlatım. Yeni yendim ve eşime söylediğim her pozisyonda deneme istiyorum. O da bebek istiyor ama ben karşı çıkıyorum. Daha tam anlamıyla cinselliğe doymadan bebek falan yok diyorum.Artık spreye ihtiyaç hissetmeden, cinselliğini rahatca yaşamaya başladıktan sonra hamile kalmayı planlasan böyle bir endişen kalmıyacak.
Önce bir eşlerinizle muhabbeti geliştirin. Cinselliği ikinci plana atmayın.
Acı bir gerçek! Türkiye de erkeklerin eşlerini aldatma oranı çok yüksek. Çünkü kadınlar anneliğe odaklanıyor, erkeklerde başka kadınları daha seksi bulmaya başlıyor.
Anne ama, aldatılan bir kadın olmak istemiyorsanız, seksi, ateşli bir hatun olmayı da ihmal etmeyin.
Erkekler için seks birinci sıradadır. Bakmayın sizden ısrarla bebek istediklerine. Bu sadakatlarından değil. Çevreden gelen baskıyı susturmak amaçları. Tabi onlarda çok istiyorlar baba olmayı o ayrı. Sizi anne yapıyorlar. Evlerinin baştacı oluyorsunuz, sınırlı bir seks hayatı yaşıyorsunuz. Onlar da kendilerine başka eğlenceler buluyor. Bu erkekler on dakikada bir seks düşünürmüş. On dakikada bir, acaba karım bebeği doyurdu mu, altını değiştimi, uyutabildi mi, bebeğin ateşi düştü mü ??? gibi şeyler düşünmeyecek. Emin olabilirsiniz. Yolda yürürken, poposunu çalkalaya çalkalaya yürüyen bir kadın önüne düştüyse kafası onunla meşgul olacak.
Özetle, SEKSİ, FETTAN, ATEŞLİ, ARZULU olun.
Tecrübe konuşuyor kızlar. Yaşca daha çok şey yaşadım gördüm. Tanık oldum.
Vajiden tam anlamıyla kurtulun. Pozisyon konusunda sıkıcı olmayın, bakımlı, fit olun. Asla kendinizi bırakıp kilo almayın.
@Cennetim0721 bunları sadece senin için yazmadım canım. Cinselliği rahat yaşayamadan anneliğe odaklanmış herkese bu uyarılarım.
Cinsellik önemlidir. sadece bebek yapmak için bir araç görmeyin. Eşinizi bu yolla eve bağlayabilirsiniz.
Düşün ki kocanı evden aç gönderdin, ilk dönercinin önünde yürürken ağzı sulanmayacakmı? Halbuki sen ona evde, öyle baştan savma değil de (taze fasulye- pilav rutini) neffis şeyler pişirirsen daha kebapcılara bile tenezzül etmez. Öyle değil mi?
Mona dostdur acı söyler.
Doğrusunu yapıyorsun. Sen kadınlığının kıymetini bilirsen, onun gözünde de kıymetin artar.Özetle Mükemmel bir anlatım. Yeni yendim ve eşime söylediğim her pozisyonda deneme istiyorum. O da bebek istiyor ama ben karşı çıkıyorum. Daha tam anlamıyla cinselliğe doymadan bebek falan yok diyorum.
Çook dogru söylemişsin cnm ama eşimden çook ben bebek istiyorum eşim fırıncı eve geç geliyor bazen yorgunluktan oturdugu yerde uyuyakalıyo bende herzamn tek kalıyorum sıkılıyorum ailemde yanımda degil o yüzden bebek istiyorum tabi eşimede fazlasıyla ilgi gösteriyorum o bana yaklaşmadan ben yaklaşıyorum hiç onun gelmesini beklemiyorum.Artık spreye ihtiyaç hissetmeden, cinselliğini rahatca yaşamaya başladıktan sonra hamile kalmayı planlasan böyle bir endişen kalmıyacak.
Önce bir eşlerinizle muhabbeti geliştirin. Cinselliği ikinci plana atmayın.
Acı bir gerçek! Türkiye de erkeklerin eşlerini aldatma oranı çok yüksek. Çünkü kadınlar anneliğe odaklanıyor, erkeklerde başka kadınları daha seksi bulmaya başlıyor.
Anne ama, aldatılan bir kadın olmak istemiyorsanız, seksi, ateşli bir hatun olmayı da ihmal etmeyin.
Erkekler için seks birinci sıradadır. Bakmayın sizden ısrarla bebek istediklerine. Bu sadakatlarından değil. Çevreden gelen baskıyı susturmak amaçları. Tabi onlarda çok istiyorlar baba olmayı o ayrı. Sizi anne yapıyorlar. Evlerinin baştacı oluyorsunuz, sınırlı bir seks hayatı yaşıyorsunuz. Onlar da kendilerine başka eğlenceler buluyor. Bu erkekler on dakikada bir seks düşünürmüş. On dakikada bir, acaba karım bebeği doyurdu mu, altını değiştimi, uyutabildi mi, bebeğin ateşi düştü mü ??? gibi şeyler düşünmeyecek. Emin olabilirsiniz. Yolda yürürken, poposunu çalkalaya çalkalaya yürüyen bir kadın önüne düştüyse kafası onunla meşgul olacak.
Özetle, SEKSİ, FETTAN, ATEŞLİ, ARZULU olun.
Tecrübe konuşuyor kızlar. Yaşca daha çok şey yaşadım gördüm. Tanık oldum.
Vajiden tam anlamıyla kurtulun. Pozisyon konusunda sıkıcı olmayın, bakımlı, fit olun. Asla kendinizi bırakıp kilo almayın.
@Cennetim0721 bunları sadece senin için yazmadım canım. Cinselliği rahat yaşayamadan anneliğe odaklanmış herkese bu uyarılarım.
Cinsellik önemlidir. sadece bebek yapmak için bir araç görmeyin. Eşinizi bu yolla eve bağlayabilirsiniz.
Düşün ki kocanı evden aç gönderdin, ilk dönercinin önünde yürürken ağzı sulanmayacakmı? Halbuki sen ona evde, öyle baştan savma değil de (taze fasulye- pilav rutini) neffis şeyler pişirirsen daha kebapcılara bile tenezzül etmez. Öyle değil mi?
Mona dostdur acı söyler.
Yok cnm tek bir defa spreyle yaptım bir kaç defa yine spreyle yaptiktan sonra artik spreyi kullanmiyacm ama işte bu süreçte hamile kalma olasılıgm varmı yada sprey yüznden bi zararı varmı?Surekli spreyle yapmayı dusunmuosun dimi
Canım aparat ya da iki parmağını rahat aldıktan sonra penis denemelerine başla. Ama önce penis dokundurma egzersizi yap. Yani ön sevişmeden sonra penisi tutup fırça gibi vajina ve çevresine sürtüyorsun. Eşine söyle içeri girmeye çalışmasın. Alışana kadar birkaç gün yapacaksın. Daha sonra penis başını alacaksın sadece. Psikolog bana bu şekilde egzersiz yaptırdı. Tavsiye ederim. Böyle penise rahat alışıyorsunDun gene basladim almaya baslayinca cabuk oluyor simdi parmak aparati rahat aliyorum ama esli deneme de yapamiyorum acale mi ediyorum acaba bilemedim
Bence spreysiz yaptığın zaman çocuk denemelerine geç.bide tadını çıkar sonra çocuk düşün.Yok cnm tek bir defa spreyle yaptım bir kaç defa yine spreyle yaptiktan sonra artik spreyi kullanmiyacm ama işte bu süreçte hamile kalma olasılıgm varmı yada sprey yüznden bi zararı varmı?
Cok dogru söylüyorsun ama 1 senelik evliyim cevremde benden sonra evlenenler hamile kaliyorlar ve herkez soruyo hamile degilmisin niye bitane getirmiyorsun 1 sene oldu artik yeter diyorlar tabi ne halde oldugumu bilmiyorlar o yüzden bende artik hamile olmak istiyorum tabi sizin dediginiz gibi tadini çıkara çıkara oluck insallahBence spreysiz yaptığın zaman çocuk denemelerine geç.bide tadını çıkar sonra çocuk düşün.
İnsanları boşver canım onlar Doymaz ki lafa bitane dogurursun hadi ikinciyi de dogur derler.. ben 9 sene sonra dogurdum emin ol benim yerime 3. Çocuğu bile dogurdular..Cok dogru söylüyorsun ama 1 senelik evliyim cevremde benden sonra evlenenler hamile kaliyorlar ve herkez soruyo hamile degilmisin niye bitane getirmiyorsun 1 sene oldu artik yeter diyorlar tabi ne halde oldugumu bilmiyorlar o yüzden bende artik hamile olmak istiyorum tabi sizin dediginiz gibi tadini çıkara çıkara oluck insallah
Bence de insanları boşver .iyice halletmeye bak.insanları takacak olsak çok zor olurdu İnanİnsanları boşver canım onlar Doymaz ki lafa bitane dogurursun hadi ikinciyi de dogur derler.. ben 9 sene sonra dogurdum emin ol benim yerime 3. Çocuğu bile dogurdular..
Yani daha yeni yendin hem..Haklısıznız en iyisi biraz tadını cıkarayim zaten 1 senedir evliyim evliligimden hicbirsey anlamadim
Tabikide yardim ederim cnm bak ben 3 gündür egzersize basladim tabi spreyle yapiyordum hep önce kulak cöpüyle sonra mumlarla aparat yaptim 4 boy 4. Boy penis boyundaydi ve onuda icime alabildim tabi önce spreyi sıkıyordum uyusuyordu icime alirkende ıkınıyordum ve cook kolay oluyordu ben bu 3 gün icinde gece gündüz demeden 2. 3saat hep egzersiz yapiyordum ve sonunda basardim hala inanamiyorum ama ben suan gercekten bir kadın oldum cünkü yaparken ordan az biraz kan geldi ama hiç hissetmedim gercekten egzersizin ve spreyin cok faydasi var seninde denemeni tavsiye ederim
Evet cnm bendede yanma yapiyordu ama biraz disino sıkman lazım zaten hemen geçiyo ucu ince zaten çubugun icine biraz sok ve 4. 5 defa sık 5 dk sonra tamamen uyusuyo 15 dk felanda etkisi var bu zamn zarfı icinde yapabildigini yap inanki ben yaptıgm zamn hic hissetmedim bile tabi iliskiden önce egzersiz yaptim. Sonra beklemeden denedim ve nasil oldugunu anlamadim benimde küçük karnimda bi baskı olustu yaparken acı degildi ama sadece biraz baskı oldu bunun sebebide kızlık zarıydı sanirim ve sonra kan geldi ordanCanım öncelikle tebrik ederim. allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. bende penisin başını ve hatta ilerisini içime alabiliyorum git gel de yapabiliyoruz ama bir nokta var ki oraya dayandığı zaman acı çekiyorum. muhtemelen orası zarın olduğu yer diye düşünüyorum. spreyi nasıl sıkıyorsun yanma yapmıyor mu ben bir kere denemiştim tam içine bile sıkamamıştım ama o kadar yanma yaptı ki bi daha cesaret edip kullanamadım sende yanma yapmıyor mu?
Cok teseķkur ederim ama on sevisme de yapsak bnde hic gevseme olmuyo ewlenmeden once nisanliyke sevgiliyken aramzdaki bag cok farkliydi bu konularda ewlendkten snra vajinismus oldugumdan beri hic bisey hissetmiuorum on sevsmede olsaCanım aparat ya da iki parmağını rahat aldıktan sonra penis denemelerine başla. Ama önce penis dokundurma egzersizi yap. Yani ön sevişmeden sonra penisi tutup fırça gibi vajina ve çevresine sürtüyorsun. Eşine söyle içeri girmeye çalışmasın. Alışana kadar birkaç gün yapacaksın. Daha sonra penis başını alacaksın sadece. Psikolog bana bu şekilde egzersiz yaptırdı. Tavsiye ederim. Böyle penise rahat alışıyorsun
Ben de hissetmiyorum ne yazıkkiCok teseķkur ederim ama on sevisme de yapsak bnde hic gevseme olmuyo ewlenmeden once nisanliyke sevgiliyken aramzdaki bag cok farkliydi bu konularda ewlendkten snra vajinismus oldugumdan beri hic bisey hissetmiuorum on sevsmede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?