Artık spreye ihtiyaç hissetmeden, cinselliğini rahatca yaşamaya başladıktan sonra hamile kalmayı planlasan böyle bir endişen kalmıyacak.
Önce bir eşlerinizle muhabbeti geliştirin. Cinselliği ikinci plana atmayın.
Acı bir gerçek! Türkiye de erkeklerin eşlerini aldatma oranı çok yüksek. Çünkü kadınlar anneliğe odaklanıyor, erkeklerde başka kadınları daha seksi bulmaya başlıyor.
Anne ama, aldatılan bir kadın olmak istemiyorsanız, seksi, ateşli bir hatun olmayı da ihmal etmeyin.
Erkekler için seks birinci sıradadır. Bakmayın sizden ısrarla bebek istediklerine. Bu sadakatlarından değil. Çevreden gelen baskıyı susturmak amaçları. Tabi onlarda çok istiyorlar baba olmayı o ayrı. Sizi anne yapıyorlar. Evlerinin baştacı oluyorsunuz, sınırlı bir seks hayatı yaşıyorsunuz. Onlar da kendilerine başka eğlenceler buluyor. Bu erkekler on dakikada bir seks düşünürmüş. On dakikada bir, acaba karım bebeği doyurdu mu, altını değiştimi, uyutabildi mi, bebeğin ateşi düştü mü ??? gibi şeyler düşünmeyecek. Emin olabilirsiniz. Yolda yürürken, poposunu çalkalaya çalkalaya yürüyen bir kadın önüne düştüyse kafası onunla meşgul olacak.
Özetle, SEKSİ, FETTAN, ATEŞLİ, ARZULU olun.
Tecrübe konuşuyor kızlar. Yaşca daha çok şey yaşadım gördüm. Tanık oldum.
Vajiden tam anlamıyla kurtulun. Pozisyon konusunda sıkıcı olmayın, bakımlı, fit olun. Asla kendinizi bırakıp kilo almayın.
@Cennetim0721 bunları sadece senin için yazmadım canım. Cinselliği rahat yaşayamadan anneliğe odaklanmış herkese bu uyarılarım.
Cinsellik önemlidir. sadece bebek yapmak için bir araç görmeyin. Eşinizi bu yolla eve bağlayabilirsiniz.
Düşün ki kocanı evden aç gönderdin, ilk dönercinin önünde yürürken ağzı sulanmayacakmı? Halbuki sen ona evde, öyle baştan savma değil de (taze fasulye- pilav rutini) neffis şeyler pişirirsen daha kebapcılara bile tenezzül etmez. Öyle değil mi?
Mona dostdur acı söyler.