- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
Cnm cok iyi anliyorum seni bende seninle ayni durumdaydim esim kızmiyordu bisey demiyordu bana ama hic destekte olmuyordu bak simdi esine söylemeden eczaneye git vemcaine pump spreyi al ve kullan sen bukadar ilerlemissin bu spreyi kullanirsan tam olucak inan bana esinin haberi olmasin tmm orayı birazcik yakiyo ama hemen geciyo hic korkulacak bisey yok yani ben bile kullanabildiysem sen hayli hayli kullanirsin yoksa işimiz erkeklere kalsa hic yapamayiz ben de esime spreyi söyledigimde kızmisti gerek yok böyle seylere demisti ben ona söylemeden aldim kullandim kullandiktan sonra söyledim ve bana dediki iyiki almissin niye daha önce akıl etmedin dedi hani o da oldugunu görünce cok sevindi hic kızma geregi duymadıSprey yakiyo diye kullandirmaz anestil krem var gec iktiyomus oda yoruluyomus ondan kullandirmaz kendi cani pek kiymetli bizim o kadar canımız yaniyo o denemelerde ne aci cektim bn umrunda degil tabi acicak biraz sık disini diyor oylee doldumki bugun halaa sinirliyim kadin olmak ne zormus zaten ben normal degil8m olsam yaparim heralde niye desteklemiyosn. Yardimci olmuyosun diyorumki bi hafta sadece bi hafta yardimci olsa bi yapsak rahatlicaz oda bunaldi onu da anliyorum ama elimden bisey gelmiyornabcam bilemedim
Cnm tebrik ederim çok sevindim senin adınaMerhaba herkese.ben de başardım hala inanamıyorum gerçekten.nasıl oldu anlamadım Bile .o kadar umutsuzdum ki artık.o pıt diye girdi diyen arkadaşları hiç anlamıyordum hakkaten öyleymiş.bem umutsuz vaka bacaklarımı Bile açamazken ben bile yaptıysam herkes yapar.hiç birşey hissetmedim anlamadım o yüzden inanmadım .tamam çok rahat değilim hala.git gelde sıkıntı yaşıyorum Ve zevk alamıyorum ama onun da zamanla hallolacagına inanıyorum.buraya yazıyorum ki çünkü size de umut olur .ben yenenlerin hikayeleri ve burası sayesinde yendim .hiç egzersiz yapmadım o fikir bile beni mahvediyordu .yapan arkadaşları tebrik ediyorum su anda Bile yapamam onları .eşim sayesinde oldu .o kadar kibar ki ne istesem yaptı .dur dedim durdu gel dedim geldi .hepinizden Allah razı olsun .başta M monalazo vr @Requiemd olmak üzere mesajlarıma bıkmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim.umarım siz de en kısa zamanda halledersiniz
bende o spreyden var almistim daha once aynen ona demeden skym bidahakine oyle denicem insallah olurCnm cok iyi anliyorum seni bende seninle ayni durumdaydim esim kızmiyordu bisey demiyordu bana ama hic destekte olmuyordu bak simdi esine söylemeden eczaneye git vemcaine pump spreyi al ve kullan sen bukadar ilerlemissin bu spreyi kullanirsan tam olucak inan bana esinin haberi olmasin tmm orayı birazcik yakiyo ama hemen geciyo hic korkulacak bisey yok yani ben bile kullanabildiysem sen hayli hayli kullanirsin yoksa işimiz erkeklere kalsa hic yapamayiz ben de esime spreyi söyledigimde kızmisti gerek yok böyle seylere demisti ben ona söylemeden aldim kullandim kullandiktan sonra söyledim ve bana dediki iyiki almissin niye daha önce akıl etmedin dedi hani o da oldugunu görünce cok sevindi hic kızma geregi duymadı
Insallah bnde ara vermeden her firsattta denemeye caliscam insallah bu ay bnde yenerimEgzersiz yapıyorsunuz çok rahat olur sizinki çok Emin'im
Bence de eşinde sorun varsanirim birazda bnm esimdr skinti var ben ona diyorum ki hareket ettirme diye onun en ufak bi hareketinde bn kasiliyorum sanirim bn hareket ettirme dedikce ittiriyo bi yandan da beni sinir etti bu gun senin yuzunden yapamiyoruz hareket ettiriyosun diyorum simdide suclu bni yaptin diyo hic anlayisli degil bn aparatlarla egzersz yapiyorum geciyo bana guluyo nelerle ugrasiyo die cocuk istemeye gelince istiyo bu konuda bana hic yardimci olmuyo destek yerine kostek oluyo resmen bugun bni cok bunaltti seytan diyo birak egzersizleri diye de o kadar emek verdim ne zorluklarla bu dereceye geldim onceden parmagimla yapmak deyince kelimesi bile urpertiyodu bni kalin kalin aparatlarla yapiyorum insallah bbde kurtulurum su illetten
A Acapellabu çok sevindim. Tebrikler. Sende kurtuldun artık.Merhaba herkese.ben de başardım hala inanamıyorum gerçekten.nasıl oldu anlamadım Bile .o kadar umutsuzdum ki artık.o pıt diye girdi diyen arkadaşları hiç anlamıyordum hakkaten öyleymiş.bem umutsuz vaka bacaklarımı Bile açamazken ben bile yaptıysam herkes yapar.hiç birşey hissetmedim anlamadım o yüzden inanmadım .tamam çok rahat değilim hala.git gelde sıkıntı yaşıyorum Ve zevk alamıyorum ama onun da zamanla hallolacagına inanıyorum.buraya yazıyorum ki çünkü size de umut olur .ben yenenlerin hikayeleri ve burası sayesinde yendim .hiç egzersiz yapmadım o fikir bile beni mahvediyordu .yapan arkadaşları tebrik ediyorum su anda Bile yapamam onları .eşim sayesinde oldu .o kadar kibar ki ne istesem yaptı .dur dedim durdu gel dedim geldi .hepinizden Allah razı olsun .başta M monalazo vr @Requiemd olmak üzere mesajlarıma bıkmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim.umarım siz de en kısa zamanda halledersiniz
Hic zaman kaybetmeden dene cnm insallah sende yapicaksinbende o spreyden var almistim daha once aynen ona demeden skym bidahakine oyle denicem insallah olur
Boşaldıktan sonra nasıl yapıyorsun ya. Hassas olmuyormusun?Selam gencler. ya hala ben bosalmadan esimle yapamiyorum korkuyorum aciycak diye illa ilk ben sonra o. esim bundan rahatsiz degil sorunda yok ama psikolojik olarak hala cok rahat deglm bu benim canimi skyr
Çok teşekkür ederim:)
Boşaldıktan sonra nasıl yapıyorsun ya. Hassas olmuyormusun?
Sürekli bu şekilde yapabilmen pek doğru değil. Bir kere eşinle paylaşımın zayıflıyor. Ayrı ayrı takılıyor gibisiniz. Beraber mutlu olmaya odaklanmanız gerekir. Güzelliği burda zaten. Sen orgazm olmadan hemen önce girseniz ilişkiye, birde böyle denediniz mi?
Bence de eşinde sorun varo kadar aparatla yapabiliyorsun, seninle innatlaşacağına rahatlatmaya çalışsa olup bitecek.
Canım ya hala yenemedim ne demek biz zevk alamıyoruz sen maşaallah boşalmaktan bahsediyosunDenedik canim illa bi yanma hissediyorum. valla aslnda guzel oluyo yani o an ben 2.sini yasiyorum hatta dun farkettm bunu ama illa bi islaklik olmasi lazm kolay girmesi icin. krem fln cok yakiyor beni jel fln denedim mahvoldm en iyisi benim kendi islakligim bide beni bosaltma cabasi aslnda cok hosuma gidiyor o girisi gerceklestirdikten sonrada devam ediyoruz ama benim kafama taktgm ksm yanma meselesi bi islaklik olmadiginda yaniyorum bunda sorun var buna cozum ariyorum .s bide hala tam vajiyi yenemedim heralde cunku bosalmadan girince esim benim tadim kaciyor yanmaya odaklaniyorum ve orgazm yasamadan eeim bosaliyor bitiyor. ama diger turlusunde ben 2kez bosaliyorun
Bayağı yenmişsin yani rahat ol :) ıslakken yanmıyosan yanma kuruluktandır. Zaten yanmanın iki sebebi var ya kuruluk, yada mantarDenedik canim illa bi yanma hissediyorum. valla aslnda guzel oluyo yani o an ben 2.sini yasiyorum hatta dun farkettm bunu ama illa bi islaklik olmasi lazm kolay girmesi icin. krem fln cok yakiyor beni jel fln denedim mahvoldm en iyisi benim kendi islakligim bide beni bosaltma cabasi aslnda cok hosuma gidiyor o girisi gerceklestirdikten sonrada devam ediyoruz ama benim kafama taktgm ksm yanma meselesi bi islaklik olmadiginda yaniyorum bunda sorun var buna cozum ariyorum .s bide hala tam vajiyi yenemedim heralde cunku bosalmadan girince esim benim tadim kaciyor yanmaya odaklaniyorum ve orgazm yasamadan eeim bosaliyor bitiyor. ama diger turlusunde ben 2kez bosaliyorun
İki orgazm! Daha ne istiyorsun @patate bence çok iyi gidiyorsun. yanmaya takma, kuruyken zaten yanma hissetmen normal.Denedik canim illa bi yanma hissediyorum. valla aslnda guzel oluyo yani o an ben 2.sini yasiyorum hatta dun farkettm bunu ama illa bi islaklik olmasi lazm kolay girmesi icin. krem fln cok yakiyor beni jel fln denedim mahvoldm en iyisi benim kendi islakligim bide beni bosaltma cabasi aslnda cok hosuma gidiyor o girisi gerceklestirdikten sonrada devam ediyoruz ama benim kafama taktgm ksm yanma meselesi bi islaklik olmadiginda yaniyorum bunda sorun var buna cozum ariyorum .s bide hala tam vajiyi yenemedim heralde cunku bosalmadan girince esim benim tadim kaciyor yanmaya odaklaniyorum ve orgazm yasamadan eeim bosaliyor bitiyor. ama diger turlusunde ben 2kez bosaliyorun
Sana ne kadar tesekkur etsemm az sevgili M monalazo septali mı diye kafam karışırken senin cesaretlendirmenle doktora gittim. Doktordan kendi teşhisini kendin koymussunn ne güzel dedi ve ufak operasyonla halletti. Ve bu sorunda ustumden kalkmış oldu. Perde yüzünden benimde canım acıyor titriyordum vajiinusmustan farkim yoktu nerdeyse. 10 dakikalık işlemle yendimmCanım belki vajinismus değilsin. Şimdi baktım googleye, var çift deliği olan kızlık zarı. Belki o seni zorlamış olabilir. Bir kadın doğumcuya gitsen bence. Normalde tek deliği olan bir kızlık zarına penis girmeye kalkınca delik bir miktar esnemeye başlayıp penisi sarar veya da bozulur artık neyse. Senin ortadaki birleşme yeri bence penis geçeceği zaman kızlık zarının yanlara açıkmasına engel oluyor. Kızlık zarı da çeperlerden gerilip canını yakıyor. Doktor değilim ama teorik düşününce öyle gibi. Basit bir müdahele işini kolaylaştırabilir.
bunu bende merak ediyorumBirşey sormak istiyorum.bu vemcaine spreyi doktora gidişte alan arkadaş varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?