Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cnm cok iyi anliyorum seni bende seninle ayni durumdaydim esim kızmiyordu bisey demiyordu bana ama hic destekte olmuyordu bak simdi esine söylemeden eczaneye git vemcaine pump spreyi al ve kullan sen bukadar ilerlemissin bu spreyi kullanirsan tam olucak inan bana esinin haberi olmasin tmm orayı birazcik yakiyo ama hemen geciyo hic korkulacak bisey yok yani ben bile kullanabildiysem sen hayli hayli kullanirsin yoksa işimiz erkeklere kalsa hic yapamayiz ben de esime spreyi söyledigimde kızmisti gerek yok böyle seylere demisti ben ona söylemeden aldim kullandim kullandiktan sonra söyledim ve bana dediki iyiki almissin niye daha önce akıl etmedin dedi hani o da oldugunu görünce cok sevindi hic kızma geregi duymadı

Cnm tebrik ederim çok sevindim senin adına

bende o spreyden var almistim daha once aynen ona demeden skym bidahakine oyle denicem insallah olur

Bence de eşinde sorun var o kadar aparatla yapabiliyorsun, seninle innatlaşacağına rahatlatmaya çalışsa olup bitecek.

A Acapellabu çok sevindim. Tebrikler. Sende kurtuldun artık.

Selam gencler. ya hala ben bosalmadan esimle yapamiyorum korkuyorum aciycak diye illa ilk ben sonra o. esim bundan rahatsiz degil sorunda yok ama psikolojik olarak hala cok rahat deglm bu benim canimi skyr
Boşaldıktan sonra nasıl yapıyorsun ya. Hassas olmuyormusun?
Sürekli bu şekilde yapabilmen pek doğru değil. Bir kere eşinle paylaşımın zayıflıyor. Ayrı ayrı takılıyor gibisiniz. Beraber mutlu olmaya odaklanmanız gerekir. Güzelliği burda zaten. Sen orgazm olmadan hemen önce girseniz ilişkiye, birde böyle denediniz mi?

Kızlar bende 3 aralıkta çok şükür yendim.. ve sonraki günler hep denedik yaptık bi sıkıntımız olmadi. Birkaç gün ara versek mesela sonrasında sıkıntı olmaz dimi. Yani zoru başarınca geriye dönmek istemiyorum. Zaten illaki ara verilir hergun hergun zor ama aklıma geliyo iste sonrası zor olurmu diye.

Denedik canim illa bi yanma hissediyorum. valla aslnda guzel oluyo yani o an ben 2.sini yasiyorum hatta dun farkettm bunu ama illa bi islaklik olmasi lazm kolay girmesi icin. krem fln cok yakiyor beni jel fln denedim mahvoldm en iyisi benim kendi islakligim bide beni bosaltma cabasi aslnda cok hosuma gidiyor o girisi gerceklestirdikten sonrada devam ediyoruz ama benim kafama taktgm ksm yanma meselesi bi islaklik olmadiginda yaniyorum bunda sorun var buna cozum ariyorum .s bide hala tam vajiyi yenemedim heralde cunku bosalmadan girince esim benim tadim kaciyor yanmaya odaklaniyorum ve orgazm yasamadan eeim bosaliyor bitiyor. ama diger turlusunde ben 2kez bosaliyorun

Kızlar önceki sayfaya yazmışım sorumu yanlislikla
bende 3 aralıkta yendim çok şükür ve o zamandan beri hep denedik çok şükür sıkıntı yok ama mesela ara versek sonrasında sıkıntı olmaz dimi. Yani zoru başarınca insan böyle şeyler düşünüyor.

Cok uzuntu icerisindeyim bu hafta. artk bir kadin olarak disari cikmak insanlarla konusmak sosyallesmek istemiyorum. 11 yasindaki bir cocuk anne oluyor. 16 yasindaki gencimiz ciplak bir sekilde uzeri araniyor hamile bir kadin parkta yuruyor diye darp ediliyor ve bizlerde hic birsey olmamis gibi hayatimiza bakiyoruz. su zamana kdr namus diye o kdr beyinlerimize yerlestirilmis ki vajinismus hastasi olduk. belki o 11 yasndaki cocukta bizler gibi sorun yasiycakti yada cinsel bir birlesme istemiycekti ama ona bu firsat verilmedi yada genc kizimiz hic bir zmn zorla soyundurularak uzerini aratildigini unutmyacak esinin onun ilk gece gelinligini cikartirken belki bundan tedirgin olucak ve bir annemiz artk cocugunu alip parka gidemiycek. hayatin gercekleri cok kotu. artk hic birsey yapmak istemiyorum. cunku gercekten bu ulkede kiz bebek olarak dogup olene kadar yasamak cok zor. paylasmak istedim bilmiyorum . cocugunuzu kimseye emanet etmeyin kimsenin sevmesine izin vermeyin. depoda fln arama yapmislar asla izin vermeyn ortada magaza icinde aranilsin mumkunse ve birde parka mumkun oldugunca tek cikmayn cunku her an basiniza bu ulkede kadin olarak birsey gelebilir. agliyorum suan kusuruma da bakmayn

Canım ya hala yenemedim ne demek biz zevk alamıyoruz sen maşaallah boşalmaktan bahsediyosun

Bayağı yenmişsin yani rahat ol :) ıslakken yanmıyosan yanma kuruluktandır. Zaten yanmanın iki sebebi var ya kuruluk, yada mantar

Inşallah kısa bi sürede yendim die yazıcam hemde egzersiz yapmadan yendim yazmak Isdiyorum cok Isdiyorum kafayı yicem ya

İki orgazm! Daha ne istiyorsun @patate bence çok iyi gidiyorsun. yanmaya takma, kuruyken zaten yanma hissetmen normal.
Doktora git bu arada....bebek için....

Sana ne kadar tesekkur etsemm az sevgili M monalazo septali mı diye kafam karışırken senin cesaretlendirmenle doktora gittim. Doktordan kendi teşhisini kendin koymussunn ne güzel dedi ve ufak operasyonla halletti. Ve bu sorunda ustumden kalkmış oldu. Perde yüzünden benimde canım acıyor titriyordum vajiinusmustan farkim yoktu nerdeyse. 10 dakikalık işlemle yendimm seninde katkin var çok sagooll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…