• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İki orgazm! Daha ne istiyorsun @patate bence çok iyi gidiyorsun. yanmaya takma, kuruyken zaten yanma hissetmen normal.
Doktora git bu arada....bebek için....

Evet yanma bence kuruluktan cunku esim ilk eliyle bosaltinca beni girisi oyle yapiyoruz ve rahat oluo yanma olmuyo ama bide bosalmadan deneyince mahvoluyorum resmen. 2.yi daha ilk defa yasadim oda tesadufen farkettm kasildm bayagi ztn o an zevk aliodum ama esimden oturu sandim sordum bosaldn mi diye hyr dedi ve o an farkettm 2. orgazmi yasadigimi o an hem zevk hem korku ayni anda yasadigim icin vajinin verdigi streste var ne yasadigimi tam tarif edemiodm ama smdi adini yavas yavas koydum. ama hala tek pozisyondaym ve girisi hala zor oluyo dur yavas bi dk zorlama beni bak kasmaya basladm bi dk gevsemem lazm diye diye giris 15dkyi buluo sadece :)

Inşallah kısa bi sürede yendim die yazıcam hemde egzersiz yapmadan yendim yazmak Isdiyorum cok Isdiyorum kafayı yicem ya
Cnm yaa insallah sende yeneceksin ama egzersiz yapman şart bak bende egzersiz yapamam diyordum böyle diye diye 1 seneyi bitirdim simdiki aklim olsaydı daha ilk aylarimda yenmistim bu sorunu lütfen sende egzersize basla önce kulak cubugyla bi dene sonra munlardan aparat yap kendine tv nin karsinda yap egzersizlerini dikkatini oraya ver hic acı felan yok inanki bide o dedigim uyusturucu spreyi al dene bak cok faydası olacak fazla zaman kaybetmeden dene cnm

Inşallah yenerimmm canım evliliği odun gibi yaşıyorum herşey boş nefes alıp verrken bile aklımda acisada ölçek değilim diyorum ama nerde 3 hfda dir neredeyse yakinlasamadik eşimle bi hfda geçeci gitti bi Hafda cenazemiz vardi hastane islerimiz vardi şimdide hastayım umarım 3 haftanin acısı çıkar ve biter kurtulurum

Kızlar bende bugün doktora gidicem önceden de gitmiştim serçe parmağını alınca tekrar gel demişti ve ben sizin sayenizde serçe işaret orta baş parmak hepsini çok rahat bir şekilde aldım ve kendimden iyice emin oldum ve bugün kontrole gidicem bakalım ne diçek geldiğimde sizlerle paylasicam ....

Merhaba! arkadaşlar.
sprey hakkında soru soranlar olmuş. ben de sprey kullandım. vemcaine. bi zararı yok. sadece ilk sıktığınızda bi yanma oluyor o kdar. o da hemencik geçiyor.
ben psikiyatr bi doktora gittiğimde sprey kullanmama bişey dememişti. ancak şuan bi psikoloğa gidiyorum ve sprey kullanmaya çok karşı.!
sebebi de şu: hee demek bi acı olacak ve ben acı duymamak için sprey sıkmalıyım.
sprey kullanmak bile, beynimize olumsuz mesajlar gönderiyor. herhangi bir uyuşturucu krem sprey vs kullanmadan egzersiz yapmaya çalışın kızlar. parmak egzersizlerimde kayganlaştırıcdan başka bişey kullanmamıştım. ama penis denemesinde sprey kullanmıştım. evet uyuşturuyo. evet spreyle penisin tamamını alabildim. ama psikolojik anlamda kendime kötülük ettim. hadi kızlar uyuşturucu kullanmadan yapın egzersizlerinizi. bol bol kayganlaştırıcıyla.
bakın araştırın netten. diyafram nefesi inanılmaz rahatlatıyor insanı. bol bol diyafram nefesi alın. burnunuzdan alın, ağzınızdan verin. nefes aldığınızda göğsünüz değil, karnınız şişsin.
ben penisin tamamını alabiliyorum ama gitgel yapamıyordum. psikoloğa gidiyorum bir aydır. olumlu telkin veren dvdler verdi, evde dinleyip gevşiyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, düzenli kegel egzersizleri yapıyorum.
çok umutluyum. hem eşimin hem benim zevk alabileceğimiz bi ilişki hayatımız olacak, hem de sağlıklı..
hepinize mutlu günler dilerimmm...

Kızlar bende bugün doktora gidicem önceden de gitmiştim serçe parmağını alınca tekrar gel demişti ve ben sizin sayenizde serçe işaret orta baş parmak hepsini çok rahat bir şekilde aldım ve kendimden iyice emin oldum ve bugün kontrole gidicem bakalım ne diçek geldiğimde sizlerle paylasicam ....
bu siteden uzaklaşma ;)
ben de burdaki arkadaşların tavsiye ve desteğiyle moralimi tavanlara çıkarmıştım.
bu vaji döneminde destek ve moral çok önemli..
umarım en kısa zamanda mutlu haberlerini yazarsın :)

Prspektusunde dogum yapan kadinlarin dikis yerlerne kullandigi yazio oku istersen bosuna beklemissin dogum yapan kadina veriolar zaten
Biliyorum veriyorlar ama ben ebeye sordum bana kullanma dedi.tanıdık bi doktorda yoksa ki sorim doktora gitmem lazım. ben bi ameliyat geçirdim o yüzden bu kadar inceliyorum

Kızlar ben cinsel terapist bi doktora danıştım
Bana aklında hiç bişey kalmasın bütün yöntemleri dene ilk asamada dedi. Bende deneyerek ve sprey sayesinde yendim. Ama asla şunu unutmamak gerek. Spreyle yeniyoruz evet ama spreye bağımlı kalmamak gerek . Ki ben çok şükür spreysiz de çok rahat yapabiliyorum. Zaten ilki geçtikten sonra hiç bir acı olmuyor. Demem o ki bu işi başarmak isteyen arkadaşlar spreyi bir.iki kez kullanmaktan zarar gelmez lütfen kullanın ve birazda cesaretlenin kolayca olucak ben 3 günde bitirdim bu işi. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

bu siteden uzaklaşma :KK66:
ben de burdaki arkadaşların tavsiye ve desteğiyle moralimi tavanlara çıkarmıştım.
bu vaji döneminde destek ve moral çok önemli..
umarım en kısa zamanda mutlu haberlerini yazarsın :)
Veee gittim geldim kızlar doktor demir gibi birsey soktu ilk zorlandım çünkü hep kendim yaptığım için kastım kendimi ama yaptım sonra biraz daha kalanını soktu onuda yaptım sonra 15 fun sonra gel iğne yapıcaz tamamen uyuşturucu bir iğne 2 saat etkisi var o zman tamamen yapacaksın ama bu zamana kadar parmak egzersizine devam et ve nefes egzersizi yap rahatlayarak tap falan dedi öyle işte kızlar ama ben iğne olmayı pek istemiyorum kendim denemek istiyorum ama cesaretim yok

Veee gittim geldim kızlar doktor demir gibi birsey soktu ilk zorlandım çünkü hep kendim yaptığım için kastım kendimi ama yaptım sonra biraz daha kalanını soktu onuda yaptım sonra 15 fun sonra gel iğne yapıcaz tamamen uyuşturucu bir iğne 2 saat etkisi var o zman tamamen yapacaksın ama bu zamana kadar parmak egzersizine devam et ve nefes egzersizi yap rahatlayarak tap falan dedi öyle işte kızlar ama ben iğne olmayı pek istemiyorum kendim denemek istiyorum ama cesaretim yok
iğneyi ilk defa duydum canım ya :/ bence de iğnesiz yapabilirsin. çok çok başarılı bir yerdesin şuan. iğne yaptırma derim ben. tabii karar senin...

Kızlar şimdi egzersiz yatım biraz..işaret parmağımı aldım. sonra işaretle orta parmağımda çarpaz yaparak bi bogum oldum.cok mutluyum daha fazla zorlayamadim.

Kızlar şimdi egzersiz yatım biraz..işaret parmağımı aldım. sonra işaretle orta parmağımda çarpaz yaparak bi bogum oldum.cok mutluyum daha fazla zorlayamadim.
süper ;) aynen devam et. tıkandığın yerde parmağını çıkarmadan bekle. diyafram nefesi al ver ve rahatla. sonrasında yine devam et. tebrik ederim canım ;)

iğneyi ilk defa duydum canım ya :/ bence de iğnesiz yapabilirsin. çok çok başarılı bir yerdesin şuan. iğne yaptırma derim ben. tabii karar senin...
Evet canım ya bende istemiyorum igneyi ama cesaretim yok sonuçta parmak ince ama Penis kalın diyorum nasıl olcak diyorum kendi kendime offf biraz cesaret edebilsem allah im inş hepimiz kurtuluruz bu skntidan

Tebrik ederim canım .. iki parmak mi alabildin nasıl yaptın ben yapamıyorum onu hadi bakalım inş en kisa zamanda yenersin

Back