- 2 Aralık 2016
- 74
- 55
- 3
- 32
Ben direk kendim gittim aldım eczaneden. Ama doktora sordum kullanırken. Her yolu deneyebilirsin ilk aşamada dedi.bunu bende merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben direk kendim gittim aldım eczaneden. Ama doktora sordum kullanırken. Her yolu deneyebilirsin ilk aşamada dedi.bunu bende merak ediyorum
Ama bazılarida sonuçta dış için diyor zarar verir diyor bende aldım kaç ay oluyor bekliyo çekmecede kafam karıştı.Ben direk kendim gittim aldım eczaneden. Ama doktora sordum kullanırken. Her yolu deneyebilirsin ilk aşamada dedi.
İki orgazm! Daha ne istiyorsun @patate bence çok iyi gidiyorsun. yanmaya takma, kuruyken zaten yanma hissetmen normal.
Doktora git bu arada....bebek için....
Ama bazılarida sonuçta dış için diyor zarar verir diyor bende aldım kaç ay oluyor bekliyo çekmecede kafam karıştı.
Cnm yaa insallah sende yeneceksin ama egzersiz yapman şart bak bende egzersiz yapamam diyordum böyle diye diye 1 seneyi bitirdim simdiki aklim olsaydı daha ilk aylarimda yenmistim bu sorunu lütfen sende egzersize basla önce kulak cubugyla bi dene sonra munlardan aparat yap kendine tv nin karsinda yap egzersizlerini dikkatini oraya ver hic acı felan yok inanki bide o dedigim uyusturucu spreyi al dene bak cok faydası olacak fazla zaman kaybetmeden dene cnmInşallah kısa bi sürede yendim die yazıcam hemde egzersiz yapmadan yendim yazmak Isdiyorum cok Isdiyorum kafayı yicem ya
bu siteden uzaklaşmaKızlar bende bugün doktora gidicem önceden de gitmiştim serçe parmağını alınca tekrar gel demişti ve ben sizin sayenizde serçe işaret orta baş parmak hepsini çok rahat bir şekilde aldım ve kendimden iyice emin oldum ve bugün kontrole gidicem bakalım ne diçek geldiğimde sizlerle paylasicam ....
Biliyorum veriyorlar ama ben ebeye sordum bana kullanma dedi.tanıdık bi doktorda yoksa ki sorim doktora gitmem lazım. ben bi ameliyat geçirdim o yüzden bu kadar inceliyorumPrspektusunde dogum yapan kadinlarin dikis yerlerne kullandigi yazio oku istersen bosuna beklemissin dogum yapan kadina veriolar zaten
işte bu çok doğru !Ayrıca herkesede elimden geldiğince yardımcı olurum çünkü bu psikolojide insanın en çok destek ve motiveye ihtiyacı var.
Veee gittim geldim kızlar doktor demir gibi birsey soktu ilk zorlandım çünkü hep kendim yaptığım için kastım kendimi ama yaptım sonra biraz daha kalanını soktu onuda yaptım sonra 15 fun sonra gel iğne yapıcaz tamamen uyuşturucu bir iğne 2 saat etkisi var o zman tamamen yapacaksın ama bu zamana kadar parmak egzersizine devam et ve nefes egzersizi yap rahatlayarak tap falan dedi öyle işte kızlar ama ben iğne olmayı pek istemiyorum kendim denemek istiyorum ama cesaretim yokbu siteden uzaklaşma
ben de burdaki arkadaşların tavsiye ve desteğiyle moralimi tavanlara çıkarmıştım.
bu vaji döneminde destek ve moral çok önemli..
umarım en kısa zamanda mutlu haberlerini yazarsın :)
iğneyi ilk defa duydum canım ya :/ bence de iğnesiz yapabilirsin. çok çok başarılı bir yerdesin şuan. iğne yaptırma derim ben. tabii karar senin...Veee gittim geldim kızlar doktor demir gibi birsey soktu ilk zorlandım çünkü hep kendim yaptığım için kastım kendimi ama yaptım sonra biraz daha kalanını soktu onuda yaptım sonra 15 fun sonra gel iğne yapıcaz tamamen uyuşturucu bir iğne 2 saat etkisi var o zman tamamen yapacaksın ama bu zamana kadar parmak egzersizine devam et ve nefes egzersizi yap rahatlayarak tap falan dedi öyle işte kızlar ama ben iğne olmayı pek istemiyorum kendim denemek istiyorum ama cesaretim yok
süper aynen devam et. tıkandığın yerde parmağını çıkarmadan bekle. diyafram nefesi al ver ve rahatla. sonrasında yine devam et. tebrik ederim canımKızlar şimdi egzersiz yatım biraz..işaret parmağımı aldım. sonra işaretle orta parmağımda çarpaz yaparak bi bogum oldum.cok mutluyum daha fazla zorlayamadim.
Evet canım ya bende istemiyorum igneyi ama cesaretim yok sonuçta parmak ince ama Penis kalın diyorum nasıl olcak diyorum kendi kendime offf biraz cesaret edebilsem allah im inş hepimiz kurtuluruz bu skntidaniğneyi ilk defa duydum canım ya :/ bence de iğnesiz yapabilirsin. çok çok başarılı bir yerdesin şuan. iğne yaptırma derim ben. tabii karar senin...
Tebrik ederim canım .. iki parmak mi alabildin nasıl yaptın ben yapamıyorum onu hadi bakalım inş en kisa zamanda yenersinKızlar şimdi egzersiz yatım biraz..işaret parmağımı aldım. sonra işaretle orta parmağımda çarpaz yaparak bi bogum oldum.cok mutluyum daha fazla zorlayamadim.