Ben en son gectigimiz carsamba iki parmak alabilmistim sonra hic egzersiz yapmamistim smdi 1 parmagimi zor aliyorum deneme yapmak istiyorum ama g3ne husran olur diye korkuyorum siz nasil yaptiniz spreyle mi spreysiz miSormak istediginiz bisey varsa ben hepinize seve seve yardim ederim.
Spreyle yendim ve cook kolay oldu cnmBen en son gectigimiz carsamba iki parmak alabilmistim sonra hic egzersiz yapmamistim smdi 1 parmagimi zor aliyorum deneme yapmak istiyorum ama g3ne husran olur diye korkuyorum siz nasil yaptiniz spreyle mi spreysiz mi
Insallah sende yeneceksin ama egzersiz yapman lazim gercekten egzersiz cook ise yariyoÇoook sevindimmmm canım ben bir haftadır nerdeyse iki hfda dir deneme yapmıyorum malum işlerden dolayı ayyy bende yenmek.isdiyorum
Cok sevindim darısı bize inşallah spreyle nasil oldu banda yardım edermisinSpreyle yendim ve cook kolay oldu cnm
Cok haklısın gerçekten kafamızı o kadar sacma şeylerle doldurmuşlarki beyne laf geçmiyor dahaNe kadar yanlış bilgilerle donatılıyoruz. Ondan sonra kadınlar neden cinsellikten kaçıyor?! Alın işte kanayacak, acıyacak diye diye soğutuyorlar insanı. Halbuki olay bir miktar temasla uyarılmayla o kadar rahat olabiliyor ki. Bunu söyleyebileceğime inanmazdım ama gerçekten öyle. Fiziksel egzersizlerle vücudunuzu hazırlamaya çalışırken bir yandan da bu zamana kadar öğrendiğiniz yanlışları kafanızdan silerek daha güzel ve olumlu bilgilerle zihninizde egzersiz yapın. Telkin edin kendinize. Bu işin zevk işi olduğunu. Yapılabilir olduğunu. Acı olmadığını. Duvar olmadığını. Karşınızdakinin sevdiğiniz adam olduğunu. Sevginizi bu yolla da gösterebilmenin güzel olduğunu. Zamanın anlamadan geçtiğini. Gösterdiğiniz en ufak bir çabanın meyve vereceğini.
Hüsranla sonuçlanan gecelerde ağlaya ağlaya uykuya dalmak kaderiniz değil. (Vajinismus bitince başka şeylerden de ağlayabilirsiniz onun garantisi yok tabi ki :)
Hadi arkadaşlar. Bir adım atın.
Tabikide yardim ederim cnm bak ben 3 gündür egzersize basladim tabi spreyle yapiyordum hep önce kulak cöpüyle sonra mumlarla aparat yaptim 4 boy 4. Boy penis boyundaydi ve onuda icime alabildim tabi önce spreyi sıkıyordum uyusuyordu icime alirkende ıkınıyordum ve cook kolay oluyordu ben bu 3 gün icinde gece gündüz demeden 2. 3saat hep egzersiz yapiyordum ve sonunda basardim hala inanamiyorum ama ben suan gercekten bir kadın oldum cünkü yaparken ordan az biraz kan geldi ama hiç hissetmedim gercekten egzersizin ve spreyin cok faydasi var seninde denemeni tavsiye ederimCok sevindim darısı bize inşallah spreyle nasil oldu banda yardım edermisin
Cnm sende sprey kullan olur benceKengi parmagimi alabiliyorum esiminde parmagini alabiliyirum ama o iae gelince olmuyoo bi yerde tikaniyo gitmiyo off insallah bnde yenerim
Cnm ben de egzersiz yaptigimda bayağı icime alabiliyordum ve sonrası acı degilde bi baskı olusuyordu kücük karnimda ve fazla ilerlemiyordum 3 gün sabah aksam egzersiz yaptim 4. Gün yendim yani dün yapabildim tabi uyusturucu sprey kullanip yaptım iceri dogru bayagı sıktım ve bayağı uyustu böylelikle iliski yasayabildim ve nasil oldu hic anlamadim halaa inanamiyorum bu konuda sadece bunu söyliyecem EGZERSİZ - EGZERSİZ - EGZERSİZKızlar ben de misafirlerden basımı kaldıramadım eşim de cok çalışıyo deneyemedik ben 2 parmak falan yapabiliyorum ama boy konusunda sıkıntı olmuyo yarıya kadar alabiliyorum diyen arkadaslara sormak istiyorum ben denediğimde girisi sıkıntı oluyor devamı uyuşuk boşluk gibi daha içeriye ilerledikçe acı mı oluyor? Ben uzunluk olarak rahat bi 10 cm ileri gittim giriş harici hic hissetmedim. Yoksa bi de onu mu cekicezz(
Girişte gergin olduğum için sıkıntı yaşıyorum ben.sonrasında acı Yok değişik bir his var ama acı degil kesinlikle.Kızlar ben de misafirlerden basımı kaldıramadım eşim de cok çalışıyo deneyemedik ben 2 parmak falan yapabiliyorum ama boy konusunda sıkıntı olmuyo yarıya kadar alabiliyorum diyen arkadaslara sormak istiyorum ben denediğimde girisi sıkıntı oluyor devamı uyuşuk boşluk gibi daha içeriye ilerledikçe acı mı oluyor? Ben uzunluk olarak rahat bi 10 cm ileri gittim giriş harici hic hissetmedim. Yoksa bi de onu mu cekicezz(
Aynen kesinlikle benim de oyle. Burda cok gordum de yarısına kadar yapabiliyoruz diyenleri acaba acı mı çekiyolar ilerisinde diyorum yoksa yarısı sanıp girişte hepimizin yakındığı o duvara mı tosluyolarGirişte gergin olduğum için sıkıntı yaşıyorum ben.sonrasında acı Yok değişik bir his var ama acı degil kesinlikle.
Kızar o duvar dedigmz giris kısmında onu da ıkınarak cok kolay gecoyosunuz yarisindan sonra girmemesinin sebebi de benim aylarca ugrasp bi türlü gecemedigm yer yani orda tıkanip kaliyosunuz dmi ordan ne kadar zorlasaniz da gecmyo onun tek sebebi bzim farkinda olmadan kasmamiz... Onu da egzersizle ya da bikac seferlik spreyle yenebilrsinz kizlar ben egzerszden hemem sonra yapnca ve de o duvarlara geldgimde ıkıninca gectm orayiAynen kesinlikle benim de oyle. Burda cok gordum de yarısına kadar yapabiliyoruz diyenleri acaba acı mı çekiyolar ilerisinde diyorum yoksa yarısı sanıp girişte hepimizin yakındığı o duvara mı tosluyolar
Anladım canım nedense icimden bir ses o baskının pozisyon değişince geçeceğini soyluyor bi deneyin kız belki ise yarar bak cok öngörülüyümdürCnm ben de egzersiz yaptigimda bayağı icime alabiliyordum ve sonrası acı degilde bi baskı olusuyordu kücük karnimda ve fazla ilerlemiyordum 3 gün sabah aksam egzersiz yaptim 4. Gün yendim yani dün yapabildim tabi uyusturucu sprey kullanip yaptım iceri dogru bayagı sıktım ve bayağı uyustu böylelikle iliski yasayabildim ve nasil oldu hic anlamadim halaa inanamiyorum bu konuda sadece bunu söyliyecem EGZERSİZ - EGZERSİZ - EGZERSİZ
cook ise yariyo gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?