Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yok cnm hicbirsey olmuyo

Cok yanmıyor yanı demi birde sprey sıkınca orda ıslaklık oluyormu
Yok cnm cook yanmiyo hemen geciyo zaten bide ıslaklıkta oluyo tabi ama yinede jel kullanmanı öneririm bu arada hangi asamadasin

Spreyi bolca sıkmalısın içine ve giriş kısımlarına önce bi aparat ile dene aparata sık ilk başta bu şekilde sokmaya çalış oran alışsın sonrasında eşin ile dene ben bu şekilde yendim. Spreyi sıkınca çok bekleme etkisi geçiyor en fazla 10 dk bekle ve dene

Kullan canim korkucak bisey yok ama icine sık biraz yanma oluyo ama hemen geciyo ve uyuşuyo dene bence
Sprey ile deneyip yenen çok arkadaşımız var bende dahil cesaret edip içine bolca sık aparat ile alıştır oranı sonra aparatı eşine bırak o sokmaya çalışsın böylelikle güven gelsin sonrasında eşin ile denediğinde girdiğini göreceksin

Yok cnm cook yanmiyo hemen geciyo zaten bide ıslaklıkta oluyo tabi ama yinede jel kullanmanı öneririm bu arada hangi asamadasin
Bence anestol la parmak egzersizi yaptım uyuşması acıdı biraz bende spreyle hemen yenmek istiyorum egzersiz fazla yapamıyorum esimle denemek istiyorum.ocakta üç sene olacak

Peki bu spreyi günde kaç kez kullana bilirim önce benim bi denemem lazım bunu

Cnm önce egzersiz yapmalisin bende öyle diye diye bir seneyi bitirdim bir cok ilac kullandim her yolu denedim ama yine olmadı son care egzersiz ki bende hayatta egzersiz yapamam diyordum ama sprey sayesinde yaptim ve sende önce egzersiz yapmalisin oranin ve beyninin alışması lazim ama yinede sen bilirsin eger öyle denemek istiyorsan dene insallah yaparsin

İnşallah canım kendim yaparsam kimliği ben bozarım bunu istemiyorum kan görmek istemiyorum beni daha cok korkutur

İnşallah canım kendim yaparsam kimliği ben bozarım bunu istemiyorum kan görmek istemiyorum beni daha cok korkutur
Cnm ben egzersiz yaptıgmda hatta son aparatı denedigimde bayagı icime alabilmistim ama gic kan gelmedi bazı kadinlarda kan gelmiyormus bazilarinda da pembemsi bi sıvı geliyormus yani bunda korkulacak bisey yok

Cnm ben egzersiz yaptıgmda hatta son aparatı denedigimde bayagı icime alabilmistim ama hic kan gelmedi bazı kadinlarda kan gelmiyormus bazilarinda da pembemsi bi sıvı geliyormus yani bunda korkulacak bisey yok

Teşekkür ederimm..inş yatın randevum alıp gideceğim bu hafta sonuca başlıcam inş tedaviye

Çok teşekkür ederim sizede..inş bu hafta gidersem ve vi terslik olmazsa tedaviye başlıcam

kızlık zarının kanamasından korkan arkadaşlar böyle birşey yok bu bir şehir efsanesi :) ya hiç kan gelmiyo yada peçeteyle sildiğinizde birkaç damla açık pembe kan geliyor öyle adet kanaması gibi bi durum yok bunu kafanıza takmayın aparatlada kızlık bozulmuyor esniyor sadece

Valla ben bilmiyordum onu o yüzden biraz egzersiz den kaciyordum bende cesaret edip su spreyle denicem yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…