• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

canım çooooookkk teşekkür ederim açıklaman için. dün baya git gel yaptı eşim hemde çok hızlı bir şekilde yalnızca hepsini birden sokmamak için zor tutuyorum kendimi deyince fazla devam etmeden bıraktık. zar olayını eşim kafasına çok takıyor güvensizliğinden falan değil ama her denememizde ya bu sefer kan gelirse diye kendi kendini tedirgin ediyor. kan görürsem benim kötü olacağımı düşünüyor. bir de dün eşim git gel yaptıkça aşırı derecede baş dönmesi yaşadım baygınlık geçirecek gibi oldum bu neden kaynaklanabilir?
Bende de aynı hiç acı hissetmememe rağmen başdönmesi bulantı olmuştu korkudan panik atak geçiriyoruz o an aslında bizim sorunumuz hertürlü acıyı (ameliyat,lazer,diş hast.vs )hepsine dayanabiliyoruz ama içimize birşey girmesi bizi rahatsız ediyor o hisse karşıyız dolayısıylada milyarlarca kadının zevk için yaptığı yaradılışımızda olan birşeyi reddedip kasılıp acı çekiyoruz

Kızlar hepinize merhaba
vajinismus tedavisi için eylül ayından bu yana doktora gidiyorum. tam iki parmak iki boğum egzersizlerimi yaparken eşimle olan problemlerimizden dolayı bir süre ayrı kaldık tedaviyi yarım bıraktım. 2 hafta önce yeniden bir araya geldik ve ben tekrar doktora gittim. doktorum bi daha ki randevuya kadar bugüne kadar verdiğim tüm egzersizleri yapmamı istedi. ara verdiğim halde egzersizleri yaparken hiç zorlama ve kasılma hissetmedim. haftasonu egzersizlerimi eşimin yapmasını istedim ve sevişme esnasında o bana egzersiz yaptı hiç kasılmadım. denemeye karar verdik. kayganlaştırıcı sürdük ve eşim yavaş yavaş girdi. penisin başını ve daha ilerisini hiç kasılmadan alabildim ancak daha fazla ilerleyemedi acı hissettiğim yerde durdurdum ilerlemesine müsade etmedim. bu bile bizim için büyük bir gelişmeydi.
şimdi sorum şu;
bu kadar ilerlemişken yani içime alamadığım çok az bir kısım kaldı sizce vajinismusu yenmiş sayılır mıyım? bu tarz denemelere devam etmem gerekir mi? en önemlisi de o acı hissettiğim nokta kızlığım olabilir mi? çünkü hala kan gelmedi benden bozulmadı diye düşünüyorum. sanki biraz dişimi sıksam olup bitecek gibi ama tedirgin oluyorum yapamıyorum. önerileriniz nelerdir.
Kızlık zarından korkmayın ya hiç gelmiyo yada peçeteyle silince çok az kan geliyo ben hiç kızlık zarı bozulup öyle çok kan gelenini duymadım.aşamadığınız bir durumsa vemcaine sprey alın sıkın o şekilde ilişkiye girin uyuşmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmezsiniz kızlık zarınızda bozulmuş olur sonraki ilişkileri daha kolay yaparsınız.

Kızlık zarından korkmayın ya hiç gelmiyo yada peçeteyle silince çok az kan geliyo ben hiç kızlık zarı bozulup öyle çok kan gelenini duymadım.aşamadığınız bir durumsa vemcaine sprey alın sıkın o şekilde ilişkiye girin uyuşmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmezsiniz kızlık zarınızda bozulmuş olur sonraki ilişkileri daha kolay yaparsınız.

Canim iste ben spreyle yendim ama spreysiz de yapabilirmiyim diye endişem var
Çok endişelenme bende sonrası ne olacak diye düşünmekten yapamadım tabi istisnayımdır genelde 2-3 kere spreyle ilişki olduktan sonra kayganlaştırıcıyla yapıyorlar ben yapamadım iki kere spreyle yapabildim sonraki denemelerim hüsranla sonuçlandı ama ben hiç egzersiz yapmıyodum şimdi egzersizle yenmek istiyorum herkesin derecesi farklı ben ileri düzeyim benim çözümüm aparat,spreyle bikaç kez daha yapın sonra normal deneyin orta dereceyseniz devamı gelir.birde egzersiz yapıyomuydunuz

Çok endişelenme bende sonrası ne olacak diye düşünmekten yapamadım tabi istisnayımdır genelde 2-3 kere spreyle ilişki olduktan sonra kayganlaştırıcıyla yapıyorlar ben yapamadım iki kere spreyle yapabildim sonraki denemelerim hüsranla sonuçlandı ama ben hiç egzersiz yapmıyodum şimdi egzersizle yenmek istiyorum herkesin derecesi farklı ben ileri düzeyim benim çözümüm aparat,spreyle bikaç kez daha yapın sonra normal deneyin orta dereceyseniz devamı gelir.birde egzersiz yapıyomuydunuz
Canim ben sadece 2 gün egzersiz yaptım hem spreyle hem.spreysiz 2 günün sonundada penis girişi oldu 2 kere hemde
Git gelde yapabildik
Ama spreysiz denemedik. Endişe ediyorum biraz iste spreysiz olmazsa diye

Canim ben sadece 2 gün egzersiz yaptım hem spreyle hem.spreysiz 2 günün sonundada penis girişi oldu 2 kere hemde
Git gelde yapabildik
Ama spreysiz denemedik. Endişe ediyorum biraz iste spreysiz olmazsa diye
ben hiç egzersiz yapmadığım için spreyden sonrakiler olmadı ama senin olur denemeden önce aparatla çalışıp hemen sonrasında eşli denemeye geç böyle daha kalıcı sonuç olur.aparatta penis ebatına yakın olmalıymış

merhaba hanımlar..benimde aynı sıkıntım var malesef..eşimle birlikte olamıhorum doktorun söylediğine göre vajinusmusum ancak tedaviye başlamadan önce jinekolojik muayne olmam geerektiğini söyledi..ancak çok korkuyorum doğal olarak..acaba bu muayne sırasında test falan yapıyorlarmı yada sadece muaynemi ediyor..psikologum bu konuda bilen bi dra gitmem gerektiğini soyledi..nasıl muayne ediyor acaba??cevaplarsanız çok sev,n,rim ..:)

Kızlar bir çoğunuz sPrey diyorsunuz da acaba anestol mu sprey mi daha etkili ben anestol kullanıyorum da merak ettin

merhaba hanımlar..benimde aynı sıkıntım var malesef..eşimle birlikte olamıhorum doktorun söylediğine göre vajinusmusum ancak tedaviye başlamadan önce jinekolojik muayne olmam geerektiğini söyledi..ancak çok korkuyorum doğal olarak..acaba bu muayne sırasında test falan yapıyorlarmı yada sadece muaynemi ediyor..psikologum bu konuda bilen bi dra gitmem gerektiğini soyledi..nasıl muayne ediyor acaba??cevaplarsanız çok sev,n,rim ..:)
Kesinlikle tedaviye başlamadan önce muayene olmak gerekiyor fizyolojikmi yada psikolojikmi başta bilinmesi gerekir.ben evlendiğim hafta gittim eliyle vajene dokunup bakıyo saniyelik bişey acı yok dışından bakıyo sadece hiç korkmayın

Merhaba canım. .. jinekolojik muayeneyi kadın doğum doktorları yapıyor bazıları elle muayene yapıyor bazıları da bir alet varmış onunla yapıyor gittiğin doktora göre değişir bu ama korkulacak hiçbir şey yok zaten gittiğin zaman doktorunla iyice konuşman lazım nasıl muayene yapacağını falan ogrenirsin ama hemen git erteleme ne kadar ertelersen o kadar uzar bu konu

Kızlar bir çoğunuz sPrey diyorsunuz da acaba anestol mu sprey mi daha etkili ben anestol kullanıyorum da merak ettin
Cnm bende anestol kullandim ama sprey daha etkili uyuşuklugu cabuk geciyo ama ise yariyo gercekten ben yapamam dedigim egzersizleri sprey sayesinde yapabildim suan son aparattayim ve onuda basardim insallah yapicamda ;)

Kesinlikle sprey daha etkili. Anestol emla hepsini kullandım. Sprey sayesinde yendim. Sadece yarıya kadar alabiliyorum gerisinde baskı hissi yüzünden yapamıyorum tam anlamıyla. Yardımcı olur musunuz tamamını nasıl alabilirim

Ya babada yardım edin.eskiden ben parmakla egzersiz yapacaktım biliyordum şimdi biraz ilerlemiyor açıyor nie böyle oluyo

Bende sprey aldım vamc amine ama bir türlü cesaret edip kullanamiyorum
Kullan canim korkucak bisey yok ama icine sık biraz yanma oluyo ama hemen geciyo ve uyuşuyo dene bence

Back