- 18 Eylül 2016
- 64
- 112
- 8
- 40
Ne kadar yanlış bilgilerle donatılıyoruz. Ondan sonra kadınlar neden cinsellikten kaçıyor?! Alın işte kanayacak, acıyacak diye diye soğutuyorlar insanı. Halbuki olay bir miktar temasla uyarılmayla o kadar rahat olabiliyor ki. Bunu söyleyebileceğime inanmazdım ama gerçekten öyle. Fiziksel egzersizlerle vücudunuzu hazırlamaya çalışırken bir yandan da bu zamana kadar öğrendiğiniz yanlışları kafanızdan silerek daha güzel ve olumlu bilgilerle zihninizde egzersiz yapın. Telkin edin kendinize. Bu işin zevk işi olduğunu. Yapılabilir olduğunu. Acı olmadığını. Duvar olmadığını. Karşınızdakinin sevdiğiniz adam olduğunu. Sevginizi bu yolla da gösterebilmenin güzel olduğunu. Zamanın anlamadan geçtiğini. Gösterdiğiniz en ufak bir çabanın meyve vereceğini.
Hüsranla sonuçlanan gecelerde ağlaya ağlaya uykuya dalmak kaderiniz değil. (Vajinismus bitince başka şeylerden de ağlayabilirsiniz onun garantisi yok tabi ki :)
Hadi arkadaşlar. Bir adım atın.
Hüsranla sonuçlanan gecelerde ağlaya ağlaya uykuya dalmak kaderiniz değil. (Vajinismus bitince başka şeylerden de ağlayabilirsiniz onun garantisi yok tabi ki :)
Hadi arkadaşlar. Bir adım atın.